Inlägg

Inlägg som Hudo har skrivit i forumet
Av Hudo

Både lurar och förstärkare är nu sålda utanför tråden.

Av Hudo

Annonsen är avslutad

Av Hudo
Skrivet av SaiK:

Vad är det för kuddar på hörlurarna?

Det är dessa.

Av Hudo
Skrivet av VinceAkStyle:

Från vilket år förstärkaren? Är det pro eller 10th anniversary variant? Något annat?

Jag är lite osäker på vilket år den är producerad (jag köpte den själv begagnad för ett och ett halvt år sedan). Om jag tolkar modellerna rätt så är det en sådan här (alltså varken Pro, 10th anniversary eller GT).

Av Hudo

HiFiMAN Sundara & Aune X1S

Till salu är ett par HiFiMAN Sundara och en Aune X1S. Dessa har fungerat toppen tillsammans, både inkopplat med USB i datorn och som hörlursförstärkare till vinylspelaren. Hörlurarna kommer med ett par nya kuddar installerade (ej original). Utöver det medföljer:

- Original 3,5mm-kabel till hörlurarna (1,5 meter)
- Längre 3,5mm-kabel till hörlurarna (3 meter)
- USB-kabel till förstärkaren
- Strömkablar till förstärkaren

Jag har tänkt mig 2000 kr för hörlurarna och 1000 kr för förstärkaren.

Läs hela annonsen här

Av Hudo

1000 kr för diskarna (hämtar).

Av Hudo

800 kr för diskarna.

Av Hudo

Jag bjuder 500 kr för WD Red-diskarna (hämtar).

Av Hudo

Annonsen är avslutad

Av Hudo

XGIMI Elfin 1080p-projektor

Till salu är en XGIMI Elfin 1080p-projektor i litet och portabelt format. Projektorn kör Android TV 10 med inbyggd Chromecast, har automatiska justeringar för keystone, fokus, osv. och stöder HDR10+. Jag har spelat en del på den och bildfördröjningen är helt klart låg nog för det. Den är inköpt från Reference Audio i början av 2023. Självklart följer fjärrkontroll och strömförsörjning med. Önskas upphämtning så finns den i centrala Göteborg, annars är det inga problem att skicka den.

Läs hela annonsen här

Av Hudo

Hej!

Jag har ett väldigt sparsamt använt Core Mechanics Project: 0001, skulle det vara intressant?

Av Hudo
Skrivet av NatRift:

300 och hämtar

Låter bra :). Jag skickar PM.

Av Hudo

Tidigare köpare hoppade av, så produkten är fortfarande till salu!

Av Hudo
Skrivet av novascape:

300+frakt

Taget!

Av Hudo

Ducky G2Pro TKL MX Blue/Green

Till salu är ett Ducky G2Pro TKL med en blandning av blåa och gröna brytare från Cherry. En speciell blandning, där de alfanumeriska tangenter har blåa brytare och resten de lite tyngre gröna. Ovanpå sitter riktigt snygga keycaps med texten på sidan av tangenterna, istället för ovanpå. Tangentbordet har varit sparsamt använt och är i fint skick. Det medföljer avtagbar mini-USB-kabel och verktyg för att plocka bort keycaps. Är man sugen på kompletta specifikationer finns dessa här: https://www.inet.se/produkt/6606556/ducky-g2pro-tkl-special-c...

Läs hela annonsen här

Av Hudo

Såld till @MainEgo!

Av Hudo

ASUS GTX 970 Strix

Säljer mitt ASUS GTX 970 Strix som är i bra skick. Det är inga problem att skicka. Hör av dig om du har frågor!

Läs hela annonsen här

Av Hudo

Slänger bara ut Dell XPS 13 Developer Edition som ett alternativ här, om man är sugen på en klokt Linux-kompitabel dator. Personligen tycker jag Microsoft har gjort alldeles för många tabbar med Windows och att OSX är för plottrigt designat samt för nedstängt.

Sen kan jag säga att en Macbook Air inte riktigt är värd pengarna, den har bra batteritid men skärmen är inte särskilt bra.

Av Hudo

@Tony32:

Förlåt att jag inte riktigt svarar på din fråga, men Enter the Gungeon fungerar ju natively i Linux. Varför köra via Wine? :3

Av Hudo

Har sen ett par veckor gått över till Arch Linux från Windows 10 på min desktop som jag mest använder till spelande. Etiken och principerna kring Windows vs. Linux blev det som avgjorde, även om saker som design och liknande även ligger till fördel för Linux. Så länge man inte behöver de senaste AAA-titlarna så är Linux riktigt nice! Ett par år äldre AAA-titlar går oftast utmärkt att spela i Wine/Play on Linux. Jag spelar mest Heroes of the Storm (genom Play on Linux) och CS:GO.

Ville bara ge min syn på det hela. Viktigt att komma ihåg är att det enda som krävs för att Linux (for the desktop ) ska växa är att du börjar använda det