Inlägg

Inlägg som meeeeeh har skrivit i forumet
Av meeeeeh
Skrivet av Valvar:

Fan vad billigt. Har dock inte nog med pengar på kortet och deras kreditvärdering på mig fungerade inte, så jag får sätta in lite pengar på banken (som har stängt nu). Hoppas verkligen erbjudandet är kvar imorgn .__.!

Slut

Skickades från m.sweclockers.com

Av meeeeeh
Skrivet av jocke92:

Jo men inte sådana som endast fungerar på ett köp

Skrivet av Daemon:

Oavsett det: Koderna som vanligast förekommer är dessutom engångs, inget som allmänheten av läsarna kommer kunna ha nytta av utan bara en individ.

Så fyndvaror etc där det bara finns en produkt i lager ska inte heller få postas antar jag?

Skickades från m.sweclockers.com

Av meeeeeh
Skrivet av pallevante:

Den dyrare har, vad jag kan se, snabbare processor och mindre chassi. I övrigt är det samma.

Det såg jag också... Även dubbelt så mycket ramminne & ett annat moderkort på den dyrare. Processorn kostar 1k mer typ i den dyrare. Men hur stor skillnad är det på dom? Om jag säger så här då:

Om jag använder 1a datorn ett år, och sedan använder den andra datorn ett år. Vad skulle jag märka för skillnader? Hur stor skulle dessa skillnader vara?

Av meeeeeh
Av meeeeeh

Hur ofta kommer deals som 15k THOR-datorn för 9k upp?

Har ångest som fan för att jag inte köpte den. Tänkt köpa en speldator ett tag nu och så får man syn på den där. Då jag inte är alltför insatt så gjorde jag lite research angående delarna i datorn. Tyckte det lät för bra för att vara sant så gjorde ännu mer research. När jag till slut bestämt mig och trycker köp så "är produkten slut". Refreshar sidan och den kostar 14k igen.

btw tack som fan för att någon tidigare i tråden sa att något var kasst med datan så jag tvekade ännu längre. Verkligen.