Inlägg

Inlägg som EroHebi har skrivit i forumet
Av EroHebi
Skrivet av EroHebi:

Budar 4000kr 48”

Ursäkta tittade inte så noga på sista raden. Såg att fastpris gäller! Skicka PM om du inte får tv’n såld för önskad pris..

Av EroHebi

Budar 4000kr 48”

Av EroHebi

Tack så mycket! Missade totalt att det fanns en större variant. Micro modellen kändes alldeles för liten även för småbarn

Av EroHebi

Spelkontroll för småbarn

Hej Swec!

Är på jakt efter en mindre spelkontroll anpassad för barn. Jag har letat på nätet men tycks inte hitta något vettigt. Skulle uppskatta lite tips från er som klickat hem en sådan.

Av EroHebi
Skrivet av SittingDuck99:

Har spelat i ett par timmar på en PC med i7 12700K på 3.6GHz, Gen4 PCIe NVMe SSD på 2tb, DDR5 RAM på 32gb och en RTX 3080, och när jag startade spelet så var inställningarna som på bilden. Jag stängde av upscaling för att se hur det flyter på och jag låg på runt 30-40 fps mestadels. Kunde gå upp till närmre 60 när det inte var så mycket ljus och så. Har flugit och skjutit lite utomhus och det var ganska stabilt. För mig är det absolut spelbart med dessa inställningarna! Hade kunnat sänka lite för att få ut mer bilduppdateringsfrekvens men det testar jag senare. Förstår att vissa där ute har vant sig vid mycket högre fps när de kör diverse skjutspel som spelas online. Men jag som inte är en sådan som söker så höga fps som möjligt tycker det är riktigt bra grafik! Jag nöjer mig om det är över 30 fps och jag får lite mer än det t.o.m. Jag har MSI Afterburner igång med en profil där jag har överklockat mitt grafikkort på ett säkert sätt. Jag får ut mycket bättre prestanda när jag kör med överklockning.

Än så länge är spelet roligt och flygningen var kul faktiskt, men jag önskade att man kunde flyga till planeterna. Förstår att det är för långt att flyga från planet till planet. Men menar mer att när man väljer en planet på kartan att flyga till så hamnar man en bit ifrån planeten. Man ska då välja en gång till vart man ska landa på planeten. Det sista steget där man ska välja vart man ska landa hade varit bättre om man kan flyga dit själv. Förstår att det hade inneburit att man kan flyga sitt skepp på själva planeten vart man vill och det tycker jag de borde ha implementerat. Men det är nog begränsat pga dessa rutor med barriärer som laddas när man landar någonstans och inte att det är en enda stor karta över hela planeten.

<Uppladdad bildlänk>

Edit: Sjukade mig från jobb imorse när jag vaknade och insåg att Starfield går att spela nu.

Hej Erik!

Det här är din chef.

Jag rekommenderar att du stänger av ditt spel och kommer in på kontoret omedelbart. Vi ska ha ett möte. Du kan ringa ditt fackliga ombud på vägen hit. HR kommer närvara.

Med vänlig hälsning

Av EroHebi

Jag köpte Starfield premium edit upgrade på xbox appen men spelet startar inte, den öppnar artbook istället? :S

Av EroHebi
Skrivet av victorheller:

Hej,

Tänkte beställa hem en ny gamingdator som gärna ska vara framtidssäker.
Har satt ihop följande, har ni några sista invändningar?

https://komponentkoll.se/bild/pTtfm.png

Tack på förhand!

Nätdelen känns "overkill. Jag använder själv en 4090 med en 850W Gold PSU utan några problem. Jag skulle också rekommendera ett chassi med mesh i fronten. Du kan spara ungefär 3000 kr genom att välja en Gigabyte GeForce RTX 4090 24GB Gaming OC, som kostar 21 790 kr; jag har en sådan och den fungerar utmärkt. Att betala ca 3000 kr extra för marginellt lägre temperatur och fläktljud känns onödigt för mig. Dessutom får du längre och bättre garantivillkor med Gigabyte. Du kan säkert spara ca 4000kr genom att byta gpu och nätdel

Av EroHebi

är det några krav på inlösning?

Av EroHebi

Söker en 4090

Önskar köpa en 4090

Alternativt byta min Asus rog strix 3080 10gb white + pengar. Jag har även en Playststion 5 Disc edition med 2st handkontroll er om någon är intresserad

Kom med förslag

Läs hela annonsen här

Av EroHebi
Nytt bud: 3 000 kr Vet ej om du såg mitt nya bud på gamign dator 3 så här kommer den igen
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av EroHebi
Skrivet av Rupenbritz:

#3 Gaming Dator 1 SÅLD nu.

Finns redan ett bud med samma summa + en till dator i samma bud.

Oj jag missade det. isåfall budar jag 3000

Av EroHebi
Nytt bud: 2 750 kr #5 Gaming Dator 3
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av EroHebi

Ni har fått PM!

Av EroHebi
Skrivet av norrby89:

Har tyvärr inget att erbjuda men skulle rekommendera dig att sätta 1060 som absolut lägsta, ena grabben har ett 970 och är mycket som knappt går att spela för han.

tack för rådet!

Av EroHebi

Tack för alla erbjudanden. Jag är tyvärr borta på jobb idag. Betar av alla under morgondagen mvh

Av EroHebi

Datordelar sökes till en grabb som ska fylla 10

Hej! Min svågers son fyller snart 10 år och har nyligen fått en äldre dator med Windows 7 från sin svärfar, vilket har gjort att han inte kan spela de spel han vill. Han klagar ofta över detta. Jag planerar därför att sätta ihop en ny dator åt honom. Just nu spelar han mest Roblox och Minecraft, men med tanke på hans ålder och datorintresserade vänner kommer han säkert att utforska andra spel snart.

Jag har redan skaffat moderkort, CPU, minnen och CPU-fläkt. Men jag letar fortfarande efter följande komponenter:

GPU: Något i klass med 970, 980, 1060, 1070, 1080 eller liknande.
SSD: En lagring på 500 GB skulle vara tillräckligt.
ATX-chassi.
Nät aggregat.
En skärm på 1080P med 144hz.

Läs hela annonsen här

Av EroHebi
Nytt bud: 6 300 kr +frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av EroHebi
Nytt bud: 5 300 kr +frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av EroHebi

Betyder standard edition att det är diskversionen? Finns garanti kvar ?

Av EroHebi

6k+frakt