Inlägg

Inlägg som ghostfenix har skrivit i forumet
Av ghostfenix

Kul spel men optimeringen är ju ett skämt. Det ska tydligen fixas ”i framtiden” enligt Capcom…

Av ghostfenix

Det går ju att skapa ett ”backup password ” i mobilappen. Duger inte det eller missförstår jag något?

Av ghostfenix
Skrivet av danne__92:

Tjena!
När jag köpte tarkov så va det inga problem, Stod att det va nersatt 25% men det syntes inte när dom dragit pengar.
Annars funkade det bra, Dem använda nån bank på Åland att betala till om jag minns rätt (ca 2 år sen jag köpte det).
Men ingen dubbeldragning eller liknande iaf för mig. Hoppas detta hjälpte om jag inte svarade för sent

Tack för svaret men jag chansade lite och köpte EFT. Det blev ingen dubbeldebitering eller liknande, men det blev ju inte riktigt lika "billigt" som det framstod, antar att det läggs på svensk moms samt avgift för valutaväxling. Riktigt kul spel men hööög inlärningskurva.

Av ghostfenix

Inte helt otippat att Q1 2024 bara var en placeholder. Tror dock inte att det kommer släppas 2024-09-05 utan att det blir uppskjutet tills nästa år, jag hoppas verkligen att jag har fel.

Av ghostfenix

Jag är sugen på att köpa EFT och börja lira men är lite osäker på hur det är med betalningen. Jag har läst att betalningsförmedlingen som EFT använder är osäker och det folk har blivit "dubbeldebiterade" och en massa annat strul. Någon som har koll på detta?

Av ghostfenix

Remnant II

Av ghostfenix
Skrivet av DasIch:

Någon som vet om det räcker med PC-gamepass för 99Kr/mån för Cities Skylines 2?

Ja det verkar räcka. Jag kan förinstallera nu står det.

Av ghostfenix

Hur skulle någon kunna smygfotografera ditt kort? Tänker du på en modifierad kortterminal i butik eller slarv och tvivelaktigt umgänge? Lägg undan kortet på ett säkert ställe eller skaffa Apple pay/Samsung pay eller liknande tjänst.

Av ghostfenix
Skrivet av NordhNet:

Tack för denna. Det fick mig att få upp ögonen för project zomboid

För övrigt: vad är det förbannelse som vilar över zombie survival och early access?! 😁

Kul! Det verkar lovande men svååårt!

Jag kunde inte motstå att köpa 7 days to die. Så klart även där ett zombiespel i early access.

Av ghostfenix

Ja några spel har det hunnit bli:
- Battle Brothers
- Darkest Dungeon + DLC
- This is my land
- Project Zomboid

Jag funderar på att köpa det senaste Tomb Raider också. Är det något att ha?

Av ghostfenix

Euro Truck Simulator 2?
Gold Rush: The Game?

Av ghostfenix

Kul satsning men inget för mig. Känns som att dylika ställen var mer intressant när man var tonåring. Tänker också på ljudnivån etc när merparten av besökarna lär vara tonåringar och "unga vuxna". Självklart lär det väl finns regler men ändå. Inget ont om dessa, man har ju själv varit i den åldern. Kul för yngre personer (även äldre) med gamingintresse att ha någonstans att umgås. Det kanske blir ett besök någon gång för att kolla läget, lira lite och ta sig en öl men tvekar på att det blir något regelbundet besökande där.

Av ghostfenix

Jag kan rekommendera Legion 5 Pro. Köpte min i somras efter att ha fått rekommendationer här på Sweclockers. Jag är väldigt nöjd än så länge och skärmen är verkligen bra. Min innehåller ett RTX 3070.

Av ghostfenix

SLUTA SKRIK!

Av ghostfenix
Skrivet av zogez:

Nu ska vi se.. Står beta.. hmmm Beta vad är det det nu betyder?

Okej så du tror att de kommer att ändra om hela spelet tills det släpps i november? Kanske fixas och tweakas vapen, TTK och grafiken men resten som jag skrev lär det ju inte ändras på.

Av ghostfenix

Jag har spelat Battlefield sen BF 1942 och anser att det senaste BF-spelet som ändå varit dugligt är Battlefield 1. Favoriterna är Battlefield 2 och Battlefield 4.

Mina intryck av BF 2042-betan är följande:
Vilket jävla skräp rent utsagt. DICE har tappat det helt. Specialists - hur tänkte man här? Alla springer runt med samma "unika" skins i båda lagen. Alla kan hela, fylla på med ammo etc vilket tar bort det unika med Battlefield. Sen har vi "supersprint" och slideing? Hör inte hemma i ett BF-spel. Time to kill är löjligt då alla tål hur mycket som helst. Bössorna både låter och känns som luftvapen. UI är nog det värsta jag sett. Den som designade det borde aldrig jobba med något dylikt igen. Grafiken ser sämre ut än ex BFV även då jag kör på Ultra.

Pinsamt! Det blir definitivt inget köp.

Av ghostfenix

Vilket jävla skräp rent utsagt. DICE har tappat det helt. Specialists - hur tänkte man här? Alla springer runt med samma "unika" skins i båda lagen. Alla kan hela, fylla på med ammo etc vilket tar bort det unika med Battlefield. Sen har vi "supersprint" och slideing? Hör inte hemma i ett BF-spel. Time to kill är löjligt då alla tål hur mycket som helst. Bössorna både låter och känns som luftvapen. UI är nog det värsta jag sett. Den som designade det borde aldrig jobba med något dylikt igen.

Pinsamt! Det blir definitivt inget köp.

Av ghostfenix

Ett Nintendo 3DS XL för ett par år sedan. Jag hade tänkt att ha den för att spela lite i hängmattan/soffan etc men det blev ungefär att jag använde den ~10 gånger. Nu ligger den nerpackad i originalkartongen. Kanske blir "retro" om 25 år och kan säljas på Ebay för ett rejält överpris.

Av ghostfenix

Trevligt med DLSS! Gjorde rätt mycket även om det gick att få flyt med fin grafik även innan patchen.

Sörjer lite över att vi aldrig kommer att få ett Singleplayer-DLC. Finns sjukt mycket potential. Tänk bara på en tur ner till Mexiko eller varför inte ett DLC där du spelar som någon spännande karaktär i "gänget".

Av ghostfenix

Fler verkar ha samma problem som du. Kika här så får du se: https://answers.ea.com/t5/Origin-Client-Web-Technical/Screen-...