Inlägg

Inlägg som ElonShtavica har skrivit i forumet
Av ElonShtavica

Hittade denna: http://www.inet.se/produkt/1978127/lenovo-b50-10-celeron-4gb-... Är detta något som kan vara bra?

Av ElonShtavica

Bärbar dator för 3000kr (Skoldator)

Hej! Jag söker en bra och billig bärbar dator för att kunna plugga med! Behöver ej vara något märkvärdigt men bara något som jag kan använda till att klara av mina studier.

Den behöver EJ kunna spela några spel heller och Chromebook är tyvärr inte ett alternativ :/

Tack på förhand

Av ElonShtavica

Tjenare Jag har skaffat detta nu: Radeon nitro r9 390 8GB, Var detta ett bra köp eller borde jag ta något annat? Kommer jag kunna spela alla spel med detta tro?

Av ElonShtavica

@Hymer: Ah jag har funderat på detta kortet nu och ska förmodligen beställa det i veckan!

Av ElonShtavica

Behov av nytt grafikkort! Vet ej vad jag ska ha!!

Tjenare!

Jag har just nu ett GK XFX PCIe HD6950 2GB Dual fan, Och jag känner att när jag kör 3 skärmar så hackar spelen lite då och då inte alls så farligt men samtidigt har jag haft detta kortet sedan: 2012-07-24, Så jag tycker att det har blivit dags att uppgradera sig eller vad tycker ni?

I så fall skulle jag kunna tänka mig att max lägga 3000kr på ett nytt och detta kortet skall kunna supporta 3 skärmar och att jag ska kunna spela de flesta spelen som BF4 osv (behöver inte vara i ultra på BF4) Men ni fattar vad jag menar

Eller ska jag ha kvar det kortet jag har och vänta ett tag till?

Tack på förhand!

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av ElonShtavica

Söker fläktlös CPU kylare

Hej! Tänkte bara kolla om det finns något sånthär http://www.amazon.com/NoFan-CR-95C-Copper-IcePipe-Fanless/dp/... Alltså en fläktlös CPU kylare till min Intel Core i5, Behöver också hjälp med en till grej .

Man hör något tjutande ljug alltså något elektroniskt som låter inte fläkt eller liknande, Förstår inte vad det kan vara låter lite knastrande nästan :/

Tack för förhand!

Av ElonShtavica

Update på det hela! :D

Jag har ändrat nu och jag insåg att det inte var så bra med för mkt blandade färger! Så jag beslöt för att göra Den högra sektionen till blå och F1-F12 knapparna! Sedan lät jag W A S D ha grönt under fast man inte ser det så mkt pga Metall Keys, Sen lät jag Esc och notification lamporna förbli gröna
Är detta bättre ?

http://gamespace.nu/nyhetsbilder/tangentbord.jpg

Av ElonShtavica

Har du testat det i en annan dator? Det är en bra sak att göra

Av ElonShtavica

#6 Jag öppnade tangentbordet sedan så valde jag ut vilka knappar jag ville ändra LED diod på, Sen använde jag en lödmaskin och smälte löden som satt på diod pinnarna och drog ut gamla dioden med en tång, Sedan så lödde jag bara dit nya Jag kan göra en video om det hehe

Av ElonShtavica

Tack för era åsikter Jag får jobba lite mer på att ändra färgerna igen! Vad tycker ni om RGB LED? Typ om jag läggger en knapp så ändras färgerna istället för att ha fasta ?

Av ElonShtavica

Custom Qpad MK-85! Hiss/Diss?

Tjena! Jag har moddat mitt Qpad MK-85 lite! Jag har iaf bytt LED på det och jag undrar vad ni tycker om det och vad jag borde ändra mer!

Jag har Blandat Blå,Grön,Orange och Röd(Original)

http://gamespace.nu/nyhetsbilder/eloni1.jpg

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av ElonShtavica

Piccaboo: Ah jo det stämmer! Jag ska nog ta och kolla på "Gigabyte Radeon R9 280X OC HDMI Dual-DisplayPort 3GB" Den du länkade överst Tack!

Maho , Jag kör dual screen och jag kan inte köra i högre än low med det kortet i reselution 1920x1080! Vill ha ett kort där jag kan köra tripple Screen

Av ElonShtavica

Bästa grafikkort från 2000kr-2500kr för BF4??

Hej!

Jag sitter just nu med en:

Intel Core i5 3570K 3.4 GHz (Ivy Bridge)
MSI Z77A-S03 INET EDITION ATX
Corsair 16GB (2x8192MB) CL10 1600Mhz VENGEANCE LP
SSD 250GB Samsung 840 EVO, Basic
AMD Radeon 6950 XFX Edition 2gb (Börjar bli riktigt slö och krånglar)

Det ända som behöver bytas ut nu för att kunna lira BF4 är mitt grafikkort och jag vet inte riktigt vad jag ska köpa för något.
När jag köpte mitt 6950 XFX så funkade det på ultra i BF3 men BF4 går max o köra Low Så Jag behöver er hjälp att hitta ett bra kort där jag kan köra i hyfsat hög FPS i kanske High kvalité!

Pris mellan: 2000-2500kr

Jag har kollat väldigt mycket på de nya R9 korten men vet inte riktigt om de är så bra för såg någon tråd om att den small i datorn :/

Tack för förhand!
Mvh Elon

Av ElonShtavica

Jo men frågan är hur gör jag det ?

Av ElonShtavica

Hjälp , fläkt kontroll för ATI Radeon HD 6950 xFx

Tjena, Jag har ett 6950 xfx från AMD/ATI . Sen jag installerade om min dator så har jag inte kunnat ändra fläkt hastigheten på mitt grafikkort genom catalyst och det kunde jag förr , Vet någon hur jag kan fixa tillbaks så att det funkar för mitt grafikkort kokar sönder snart!

Mvh Elon Tack för era svar!