Inlägg

Inlägg som YoX har skrivit i forumet
Av YoX
Skrivet av bourne94:

Okej, feg som jag är så har inte jag vågat beställa än

Men skriv gärna hur det går, så jag också får tummen ur och beställa

Jag beställde samma dag som jag såg fyndet. Idag skickade dom ett mail om att paketet är skickat. Det kommer dock ta 15-30 dagar för paketet att komma fram så vet inte förrän då om jag blivit lurad eller inte. ^^

Av YoX

Jag beställde den i onsdags och fick den redan på torsdagen, på fredagen så krashade den och började bootloopa medan jag var och duschade. Fick inte igång den annan än i felsäkert läge så testade att installera om windows, vilket inte fungerade.

Tänkte då att det säkert var SSDn som strulade så testade att installera windows på den vanliga HDDn. Det gick utmärkt men så fort jag installerar grafik-drivrutinerna så går den inte att starta. Så det är antagligen fel på mitt grafikkort... Har blivit lotsad mellan olika avdelningar på CDON men har nu fått nummer till någon Thor-support så får ringa imorgon och se hur det går.

Av YoX

Jag har läst rykten om att google samarbetar med flera partners och ska släppa 4-5 stycken nexusar i november i år. Detta är som sagt bara rykten och orkar inte hitta någon länk nu, men ganska säker på att jag läst det på engadget.