Inlägg

Inlägg som meet har skrivit i forumet
Av meet

Bjuder 300 + frakt för C922

Skickades från m.sweclockers.com

Av meet

@flIpz0R: Förstår!

Av meet

bjussar 500kr+frakt för chassi + nätagg

Av meet

Det kanske va dumt att bara koppla in 1 av 2 molex-kontakter, då använder jag ju bara 3 av 6 pins.....kan korten skadas av detta okunniga beteende?

Av meet

Frågor om OCZ ZX 1000W och kablar

Hej!

Jag köpte en begagnad dator för ett par dagar sedan, plockat över delarna till nytt chassi och tänkte sätta dit ett extra grafikkort. Då insåg jag att nätagget som är hel-modulärt saknade en massa kablar.. Grafikkorten är ett par EVGA GTX580 och har en 8pin och en 6pins kontakt styck. Jag hade 8pins kablar till båda korten och de två 6pins kablarna kopplade jag på min enda molex-kabel med 2st ( http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=319547 ).

Grejen är den att på min stackars molex-kabel inte hade alla platser lediga så jag kopplade enbart in mina 6pins adaptrar i 1 (av 2st möjliga) kontakter, dvs båda grafikkorten på samma kabel. Allt gick kanon tills jag stängde av v-sync i Diablo3 och då sköt fpsen upp i taket och mitt ocx zx 1000w började skrika som en banan i fritösen.

Har letat efter kablar på nätet samt kontaktat OCZ men utan resultat.

Så mina frågor:

Kommer jag få mindre coil whine om jag har bättre kabeldragning, dvs 8pin till 6+2pin direkt från PSUn eller fler molex-kablar?
Finns det någon snäll själ här på sweclockers som möjligtvis har ett par kablar till salu?

Tack på förhand
Victor