Inlägg

Inlägg som naid har skrivit i forumet
Av naid

Köpte en med idag, men jag har en fråga, dom där fläkt gridsen, finns det redan i eller ska man öppna datorn själv? då jag såg att jag fick med i boxen med undrar jag basicly om jag ska öppna datorn eller om det här bara är reserv

Av naid

Suttit i samma situation ett bra tag, vet inte om man får länka här men http://www.youtube.com/watch?v=glhuEG5yqv8&feature=related övertalade mig till en g75a pga utseende, mindre och rent materialmässigt, huvudfrågan för mig är nu 660 eller 670, men det jag har läst verkar det bli en 670.

obs, även senast jag kolla hade mediamarkt 53an (4gb ram i5-2410 560M) för 7.7, men om det känns rätt att köpa från större elektronikkedjor är kortet jag tvekade!

Av naid

Försökte kolla nypris på alla delar, fick inget på moderkortet och vet ej om grafikkortets pris stämmer, men totalt blev det Totalpris: 12379KR (EXKL moderkort)

Av naid

Sälja Paket eller delar? Tacksam för svar!

Komponenter:

Case: Antec Twelve Hundred Big Tower (svart)
Moderkort: ASUS P6TD Deluxe, X58, Socket-1366
PSU: Chieftec Super Series 650W
Processor: Intel Core i7 920 Quad Processor 8MB
Kylsystem: Corsair H50 Hydro series CPU Kylare
GPU: XFX Geforce GTX 295 648M 1792MB PhysX
RAM: Corsair XMS3 DDR3 1333MHZ 6GB CL9
HDD: WD VelociRaptor 300GB SATA 10000RPM, 16MB, 3GB/S
HDD2: Western Digital Caviar Green 1,5TB SATA, 7200RPM, 64MB, 3GB/s
Ljudkort: Creative X-FI TITANIUM
DVD/CD: Lite-On DVD+RW Burner IHAS124-19

Köptes Januari 2010 för 26000 (-ett par tusen pga operativ system och andra komponenter som högtalare et.c) Det jag vill fråga är, Vad har det här systemet för värde idag? Vore det bäst att sälja delarna eller hela settet?

Innan "kolla upp det själv" posts, Vill gärna få svar på delar eller packet sälj och från någon med mer erfarenhet inom andrahandsmarknaden.

Av naid
Skrivet av JoBBi:

Spekulera kan man göra. En hyfsad men löst grundad gissning är att de gamla modellerna kommer att gå ner en bit, men förvänta dig inga stora summor: ska man gå efter hur det blev med Sandy Bridge, så fortsatte den gamla arkitekturen att dyka upp i lågprisdatorer, medan gamla mellansegmentsmodeller som skulle säljas av och ersättas av Sandy Bridge gick ner en 10%-20%. Jag skulle väl gissa på att något liknande kommer att hända när Ivy Bridge kommer, men förmodligen tar det ett tag innan det kommer för bärbara datorer.

Bra svar! tack. håller på att observera nu, funderade på att köpa en g74a om priserna droppade lite men lutar åt en g75 atm

Av naid
Skrivet av Sepemulle:

Men Ivybridge till bärbara datorer kommer väl inte för ens sommaren?

Nej, Ivy bridge är redan ute och vandrar på bärbara.

ONT: inte sett så stora skillnader hittils, men skulle tro att g53an och g73an kommer att sjunka i pris snart.

Av naid

Ivybridge släpps, Hur ser priserna ut nu?

Hej!

Vet inte om det är rätt section att fråga det här, men jag undrar med tanke på att Ivybridge släpps idag, tror ni att priserna på Bärbara datorer med dem äldre generationerna kommer sänkas och med hur mycket? vet någon hur mycket det har gjort förut?