Inlägg

Inlägg som Tipko har skrivit i forumet
Av Tipko
Skrivet av Hoggaforfan:

Willys har i Appen

Och därför är Willys den enda platsen där jag självskannar. Behöver ingen korg utan packar grejer direkt i matkassen och sedan går ut bara.

Av Tipko

Min första gång
#231014
4/4
Easy
00:24.79
Medium
03:45.51
Hard
10:49.64
Expert
18:37.12

Av Tipko

skiff.com är förmodligen vad du letar efter.

Av Tipko

Annonsen är avslutad

Av Tipko

såld till @fruitdealer

Av Tipko

Nu avslutar jag budgivningen, tack för alla bud!

Av Tipko

MSI 2080 Ti 11Gb Gaming X Trio

Säljer ett 2080 Ti som jag köpte här på forumet förra året eftersom jag fick tag på ett 6950xt som var på stor rea på Komplett under en halvtimme en månad sedan

Den förra ägaren köpte kortet när det kom ut i 2018. Enligt han har han sällan använt det dem sista 2 år efter han uppgraderade sin primära datorn och det syns att kortet är välvårdat.

Kortet funkar jättebra, spelade mest Forza Horizon 5 i 4k på Extreme och fick 60-65 fps i snitt. För 4k är 2080 Ti ett mycket bättre val än 3070 pga av 11Gb vram (mot 8Gb på 3070). Forza drar 8-9Gb vram i 4k Extreme. Det enda jag märker är att den lilla fläkten hörs mer än dem större två när fläktarna drar igång under belastning, kanske det är normalt pga skillnaden i storlekar mellan fläktarna.

Kartong och tillbehör finns!

Kortet finns i Flemingsberg, kan hämtas. Kan också ta det till Huddinge C eller Odenplan där jag jobbar. Kan skickas också (+ frakt).

Budgivningen pågår till lördag kväll. Tror att 3000kr är ett rimligt utgångspris, köp nu ligger på 3500kr.

Läs hela annonsen här

Av Tipko
Skrivet av Jumpcut:

Ingen aning varför du drog upp detta. Låter som en extremt konstig tolkning av prestationsbaserad lön. Varför skulle man inte belöna en person som gjort ett bra arbete?

Läste du även det som personen skrev?
"hos oss finns det en pott att dela på och det fördelas efter prestation"
Dvs en förbestämd summa. Anställda ställs mot varandra att utprestera varandra för att skulle kunna få en större delen av potten. Bra arbete kan lämnas obelånad om det finns tillräckligt med folk som är så pass desperata att dem väljer att jobba typ 10tim/dag för att få mer pengar i slutet. Det är ju en steg tillbaka i arbetsrättsutveckling.

Av Tipko
Skrivet av Jumpcut:

Prestationsbaserad lön är ju typ standard idag. Inte direkt något nytt eller unikt.

Prestationsbaserad är en sak men att inte bli belönad för ett bra arbete bara för att en medarbetare bestämde att jobba som en galning 10tim/dag är något helt annat.

Av Tipko
Skrivet av Kakann:

hos oss finns det en pott att dela på och det fördelas efter prestation, vet flera som har fått 0 kr i lönehöjning efter tveksamma prestationer

Fan vad bedrövligt. Ställer arbetarna mot varandra.

Av Tipko
Skrivet av Keneay:

Hur gör man om telefonen hänger sig utan fysisk av/på knapp tänker ni? Väntar till batteriet tar slut?

Det var min första tanke också.

Av Tipko

crystaldiskinfo säger att jag inte behöver nya hårddiskar

Av Tipko
Skrivet av GasCanius:

Jag var på min första GP förra året i just Barca. Eventet var en riktig shitshow för oss besökare. Ingen alkohol på eventet. Kilometerlånga köer för att ta sig in på banan. Obefintlig kollektivtrafik för att ta sig till och från loppet, flera timmar lång kö för att ta sig hem med tåget. Vi försökte åka tåg fram och tillbaka till qualifier, det gick någorlunda att ta sig dit men helt omöjligt att ta sig hem. Verkar inte som att någon taxichaufför i hela Barcelona visste om eventet för några taxibilar fanns inte heller. Vi väntade i typ 4 timmar innan vi till slut fick tag på en taxi tillbaka.

På raceday hyrde vi bil och då var det istället ett helvete att hitta en parkering. Alla funktionärer utanför banan viftade oss vidare och fortsatte hänvisa oss till parkeringsplatser som inte fanns. Några storbildsskärmar med ställning/resultat fanns inte heller och mobilnätet var överbelastat under hela racet och funkade inte alls. Det enda positiva med upplevelsen var att vi satt i T4 där kevmag, sainz och verstappen körde av

Then again, min första GP - detta kanske är normalt...?

Jag brukade ha stora problem när jag behövde resa nånstans men även då det är mycket bättre nuförtiden när jag läser det du säger låter det som en mardröm och inget jag vill uppleva.

Kollade lite på nätet och det ser ut som om 2022 var det första gången på 15 år att biljetter var slutsålda och antar att de inte förväntade det. Kanske kommer dem att bli bättre organiserat det här året. Men biljetter säljer inte ut den sista dagen, de kunde bara köra flera tåg dem dagarna osv...

Jag har vänner som vill följa med till Barca men de bryr sig inte om F1 och jag skulle åka ensam till själva loppet. Men vill absolut inte hamna ensam i dem köerna. Antar att det är bäst att släppa dem här planerna.

Av Tipko

Funderar på att åka till Spanien för mitt första GP någonsin, för att kunna se Alonso live innan han går i pension (plus lite turism i Barca). Men jag är lite sent eftersom biljetterna är nästan slutsålda överallt. Den enda platsen som fortfarande har biljetterna för läktarna jag är intresserad av är MyGPTicket men deras webbsida ser ut som något från 2003 och jag vet inte om jag kan lita på dem. Vet ej vad jag ska göra.

Av Tipko
Skrivet av Awsmkiid:

Eventuellt ett chassi jag inte behöver, brytare som jag inte behöver och en 55" Oled tv jag VERKLIGEN inte behöver.

Jag också letar efter ett chassi som jag inte behöver. Den modellen verkar vara populär i år.

Av Tipko

Forza Horizon 5, ville spela det i 4k på extreme

Av Tipko

ÄNTLIGEN! JAG VÄNTADE HELA ÅRET PÅ DET HÄR!

Av Tipko
Nytt bud: 4 400 kr hämtas
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Tipko
Nytt bud: 4 200 kr hämtas
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Tipko
Nytt bud: 4 000 kr hämtas
Gå till annonsen för att lägga ett bud.