Inlägg

Inlägg som Cruptos har skrivit i forumet
Av Cruptos

Uppdaterar mina system manuellt lite då och då med olika frekvens beroende vad jag använder systemet till.
Laptopen kör Fedora, den brukar jag uppdatera någon gång i månaden.
Stationära datorn kör Manjaro, väldigt sällan jag uppdaterar den då jag alltid får problem med att drivrutiner för nVidia går sönder, vilket brukar resultera i en ominstallation istället.

Körde automatiskt uppdatering under en tid för båda varianterna, men upplevde det ytterst ostabilt och irriterande med uppdateringar stup i kvarten. Fick lite Windows känsla över det hela och då kunde det lika gärna vara så jag fortsatta med manuell uppdatering.

Av Cruptos

Har du testat att ändra i alsa-mixer? Kanske är något där.

Av Cruptos

Fedora är det som gäller för mig och finner det otroligt stabilt och mysigt. Fedora rullar utan problem på både laptop och server. Har tidigare använt Debian och Ubuntu, men dessa kändes väldigt ostabila enligt mig.

Dock använder jag Linux Mint på den stationära för att kunna spela lite spel då och då, eftersom Ubuntu är mer populärt hos Steam osv. och Linux Mint känns mer stabilt än Ubuntu och jag slipper gräsliga Unity.

Försöker bekanta mig med Arch Linux när jag får tid och hoppas att det ska vara värt tiden som alla säger.

Av Cruptos

import random file = open('file1.txt', 'w') PI = 4 file.close() def random_ord(PI): i = PI * random.randint(1,10) return i PI = random_ord(1337) print(PI)

Av Cruptos

Jag började med EXAKT samma sak igår nämligen och diskuterade detta med GreveFrog.

Jag använder mig av Python bara för att det kändes hyfsat enkelt och ville lära mig om själva språket.

Vad jag vet så finns det inga lagar och regler som sätter stopp för det. Man gör ju det typ varje gång som man själv besöker en hemsida.

Av Cruptos

Fick min Prime idag och är riktigt nöjd än så länge!