Inlägg

Inlägg som Freddyboy har skrivit i forumet
Av Freddyboy

Mjo 'petitesser', samma personer ifråga som bagelliserar i tråden hade inte haft några problem om den kommande filmadaptionen av klassikern Röde Orm hade haft en Bantu i huvudrollen.

Av Freddyboy
Skrivet av Xinpei:

Älskar det faktum att de som skriker PK indirekt menar att personen ifråga inte vunnit rollen på gammal hederlig väg. Alltså genom att faktiskt förtjäna sin plats.

Det enda som verkar vara PK här är att folk skriker PK för att de inte klarar av att se en mörk kvinna i en roll som de förutsatt skulle innehålla en ljushyad kvinna trots att böckerna inte en sekund nämnt hudfärg. Skrattretande.

Skrivet av FredrikMH:

Känns larvigt att hänga upp sig på hudfärg. Varför inte hänga upp sig på alla andra attribut också då? Så får vi istället välja en person som är så lik som möjligt till ytan men som antagligen inte kan spela rollen/karaktären bra?

Tycker den ser lovande ut, men det återstår att se hur det blir. Fler okej/bra serier i den nischen är ändå aldrig fel. Oftast är de någorlunda sevärda även om de har brister.

Klart att Sweclockers är ganska PK så man får passa sig vad man skriver. Ni båda är skrattpk.
Böckerna nämner hudfärg btw, beskriver bland annat Yennefer som "pale". Alla större karaktärer i böckerna är vita, även i witcher spelserien. Triss är rödhårig & vit både i böckerna och spelen. Men ja angående Geralt så ser han inte så härgad ut som han kanske borde göra. Skrattpk iaf.

Av Freddyboy

Det är inte aktivt längre nej.

Av Freddyboy
Skrivet av Freddyboy:

Bjuder 2k på 1060kortet inklusive frakt, med förutsättningen att det är i mycket gott skick.

Tidigare bud överspelat.

Av Freddyboy

Bjuder 2k på 1060kortet inklusive frakt, med förutsättningen att det är i mycket gott skick.

Av Freddyboy

1800+ frakt.

Av Freddyboy

Budar 1750+ frakt för 1st GTX 1060.

Av Freddyboy

Bjuder 1600 + frakt om det finns kvar och med förutsättningen att det är i gott skick och inte har artefakter.

Av Freddyboy
Skrivet av Nr42:

Intressant, här står man på vänstersidan och tycker att SVT är ganska högervridet...

/V

Oj. Över 50% av anställda på SVT sympatiserar med V + MP. Så du diggar Pol Pot då eller? Stödjer kanske Venezuelas nya styre? Läser du proletären?
Iaf givetvis är det nya sättet att ta ut avgiften på genomvidrigt. Argument innan som att dagstidningar är partiska håller inte eftersom du kan välja bort dagstidningar du inte vill läsa. I det här fallet blir det ju obligatoriskt för alla att betala för något man kanske från början inte ens vill ha.

Av Freddyboy
Skrivet av Olivre:

vart var detta och när måste ju varit ngt med detta eller

Fått svar? Är det ens legit? Jag köper på en gång om det finns.

Av Freddyboy
Skrivet av Agustavsson:

Har gjort absurda "fynd" på CDON när det gäller lurar. Mdr1A är en väldigt gammal modell nu så det är inte helt förvånande om dom bara vill bli av med dom.

Man kan tro det, men exakt samma modell ändrades om.

http://cdon.se/hemelektronik/sony-mdr-1a-svart-p29820263

1090kr även på CDON nu.

Av Freddyboy

Tror CDON hade felmärkt dem. De låg ute tidigare för 750kr ca (utan rea) långt under alla andra på pricerunner. Helt sjukt att jag inte slog till...

Av Freddyboy

Tycker inte jag märker någon större skillnad efter firmwareuppdateringen, min presterar samma. Gjorde även en benchmark nu och fick gräslig prestanda.
Jag har ett till jätteproblem som jag undrar om någon annan har?
Min SSD förlorar hela tiden minne. Har inte orkat bry mig om problemet även om jag vetat om det länge. Har fått ta bort saker från SSD:N många gånger. Och nu till slut har jag en full 120gig's SSD med program på max 10gig. Vet inte hur jag ska åtgärda det.

Av Freddyboy
Skrivet av cider123:

Handlar väl inte om stöttning/inte stöttning då det helt enkelt är emot reglerna att diskutera illegal aktivitet på forumet.

Men ja, det är trist att man inte kan diskutera allt, men det finns andra forum i världen för sådana diskussioner

Skickades från m.sweclockers.com

Ja precis, det är emot deras egenkomponerade regler.

Av Freddyboy

Ha i åtanke att Sweclockers personal stöttar beslutet. De tar bort inlägg/delar ut varningar så fort du skriver något om tpb/nedladdning etc. Personalen köper förmodligen fortfarande musikskivor i butik.

Av Freddyboy

Multi-kulti Sci-Fi? Nej tack!

Av Freddyboy

Jo ni pratar på om era i5or och i7or och om huruvida ni ska upgradera.

Själv har jag lidit i flera år med min Intel Dual Core 2.2Ghz. Kommer bli en upgrade. Nu är det slut på tortyren och lidandet.

Av Freddyboy

Undrar fortfarande var dem hittat 7970Ghz för 2990kr. Det billigaste jag hittar kostar 3300kr och finns inte ens i lager.

Någon som vet?

Av Freddyboy
Skrivet av dioxys:

Vad säger sweclockers om det här?
Fortsätta med fredagspanel/recensioner för gratistittare, och mer påkostade reportage-liknande videos för en prenumerant?
Det hade jag iaf gillat!

I helvete heller. Jävlar vad det hade varit dåligt.

Av Freddyboy
Skrivet av Kaleid:

Varför skulle Nvidia splittras.

Nvidia skulle delas upp om dem får monopolställning, samma sak som skulle hända med Intel om AMD-processorer skulle försvinna.

Det var bl.a därför Microsoft pumpade in pengar i Apple på 90-talet när dem höll på att konka, annars hade Microsoft fått monopol och blivit uppdelat.

För vidare läsning; http://en.wikipedia.org/wiki/Monopoly

Här annars ett ypperligt exempel; http://sv.wikipedia.org/wiki/Standard_Oil