Inlägg

Inlägg som Dennis.B har skrivit i forumet
Av Dennis.B

Titan Quest II

Av Dennis.B

Svagdricka

Skrivet av Pirum:

Medhåll. Enda svagdrickan jag hittat sedan typ 1980-talet är den där vanliga PET-förpackade som är sötad med sackarin.

Tycker dock att Grebbestads Julöl (klass II) har vissa drag av svagdricka i eftersmaken faktiskt. Ska köpa mer av den. En liten skvätt julmust i den så.

Märkligt här i Halmstad har vi säkert 5-6 olika svagdrickor, Kroenleins ( har fö även den bästa julmusten), Spendrup, Kopparbergs, Tomelilla, har även för mig jag sett Tallåsens. Vore märkligt om inte det fanns på fler ställen.

Av Dennis.B

Cyrix

Cyrix lär ju iaf INTE varit en 😉, men skulle vilja påstå Pentium 60-233 då dessa MMX-försedda monster införde media som argument och således drivande i utveckling mot det vi har idag.

Av Dennis.B

Nyfiken!

Nu vet jag att denna tråden handlar om ONKYO och inte HK, men med tanke på att ingen nämner HK som motsvarighet eller jämförelse, är även HK ute på hal is och kommer gå samma öde till mötes? Äger själv en avr-365 och den tuffar på och kämpar trotts sina 11 år på nacken.

Av Dennis.B

Vill man vara lite jävlig så tippar man skatteverket, det lär antagligen få en och annan att sluta. 😝

Av Dennis.B
Skrivet av ander01se:

"our products are also Amazon's choice in European sites"

"Amazon's Choice" ...vet Amazon ens om vad "de" säljer? Är ju som att be Donald Trump / Boris Johnson om råd.

Vem är så korkad att de rådfrågar D Trump/B Johnson, alla vet väl att Bolsonaro är mannen att lita på

Av Dennis.B

Jag ser fram mot att alla miljoner streamingtjänster kan fatta att spotifyvägen är vägen att gå!

Av Dennis.B

Vad hände med http://www.upu.int/en.html som är ett FN-organ och styr priset på globala försändelser? Vad jag och vad FN uppenbarligen vet så är vi medlemmar och har accepterat dessa globala regler. Visst det är säkert så att postnord går back på dessa försändelser, men vad gäller ekonomin så är nog Danmark och den danska statens minusresultat i omfattningen miljarder nog en viktigare del att be att fara åt ******, istället för att be svenska folket täcka för detta.

källa: https://www.expressen.se/dinapengar/sverige-skarper-tonen-mot...

citerar:

"Svenska staten äger 60 procent av Postnord medan Danmark äger 40 procent.

Den danska sidan står för 100 procent av förlusterna.

Förra året gick den svenska verksamheten med 750 miljoner kronor i vinst – men samtidigt gjordes en förlust på andra sidan sundet på nästan 2 miljarder kronor."

VA! Gick den svenska delen plus, eller vad var det jag just läste?

Rena skämtet!

Av Dennis.B

@Cenorida: https://timbro.se/smedjan/lat-inte-eliasson-forstora-en-myndi... ja han funkade ju inte på Migrationsverket, Försäkringskassan och nu senast på Polisen. Men han funkar nog skitbra på MSB.

Av Dennis.B

För 1000kr till.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2926906 Är ett rätt mycket bättre val, nas med uppgraderbart minne (8GB) 2x usb2 2x usb3 2x mSATA 2x 1Gbit s/pdif HDMI, Finns Spotifyapp, XMBC (Helix) alt Plex, Chrome mfl. Stöder BT/Wifi-dongel, Riktigt nöjd med min.

Av Dennis.B

Resultat

Vore rätt relevant om % samt antal röster som lagts på endera alternativ.

Av Dennis.B

Tänk på.

Watt är inte allt, viktigare är verkningsgrad/kvalitet på ditt nätaggregat, ang grafikkort så är mängden minne numera ett försäljningsargument, de flesta mellankort kan inte dra nytta av 2GB (fast är priset detsamma så) =). Vad beträffar OC så bör du vara en aning aktsam innan du ger dig på det, du verkar inte vara helt bevandrad inom området och kanske skulle läsa på/ta reda på lite mer om hur man går tillväga innan du börjar, bla kylning/voltmod/risker och framför allt vad du vinner på att klocka komponenterna. "OT" Hur svårt kan det vara att säga Dator och framför allt att SKRIVA det?