Inlägg

Inlägg som Emre_114 har skrivit i forumet

2st Nvidia GTX480 EKWB

Hej!
Hittade mina GTX480 SLI med ekwb vattenblock under flyttstädningen, dessa kommer jag aldrig att använda, så bättre att någon annan får nytta av dem.
Original luftkylare ingår men det saknas skruvar till dem.
Det sitter även ekwb parallellbrygga som kopplar samman bägge korten, såklart även SLI brygga.
Bud startar på 300kr plus frakt.
Budgivningen avslutas måndag kl20:00
Skickas mot fraktkostnad eller hämtas i Västerås.

Läs hela annonsen här

Aftonbladet slår sällan av Caps Lock, det gynnar ju deras löpsedelskribenter.

Skrivet av Niivpzi:

Letar du på riktigt efter prestandasiffror från ett spel som "kom ut" 2018 men har grafiken från ett spel som kom ut 2002 och är allmänt känt att optimeringen suger?
Polarens gamla i7 920 med GTX 690 får högre fps än min dator i sign + har jag SLI aktiverat så fungerar PUBG knappt, de blir brutala drops, bättre med 1st GTX770 ist för 2st, det är enough bevis att inte fortsätta bencha detta spel.

Det här blir ju problemet när folk inte läser och förstår ens inlägg, blir lätt missförstånd.

Har aldrig menat eller sagt att jag benchar eller söker prestanda siffror i pubg.
Det jag var nyfiken på var hur stor FPS skillnaden var mellan dessa kort i just pubg, då jag inte äger ett 2070 kunde jag inte prova detta själv och var nyfiken om någon med ett sånt kort visste det.

Pubg har inte haft support för SLI sen dem släppte den riktiga versionen av spelet, körde då själv med 780ti SLI och kan bekräfta att det var absolut ingen skillnad om man tvingade igång SLI, samma resultat, om inte sämre tom.

Köpte ett GTX1070 under tiden mitt 2080ti var på RMA och kan nu i efterhand avslöja att i just pubg är det inte några större skillnader mellan dessa kort.

Som jag även avslutade mitt tidigare inlägg så påminner jag dig återigen att jag vet att spelet är väldigt dåligt optimerat men det gör inte att spelupplevelsen går i stöpet för det. Jag har roligt när jag spelar det ändå och för mig är just det de viktigaste.

@Doorfen: fungerar ditt kort i windows eller är det helt kört?

Min lirar rätt okej i windows men låser sig och ger artifacts när jag startar ett spel

@Aeig: lite osäker, jag kör 3440x1440, nöter mycket pubg, men var sällan på hög fps trots 2080ti, kunde dippa ner till 60fps ibland och låg på ca 120 i snitt, känns lågt på det kortet, men kan ju vara upplösningen i kombination med dåligt optimerat spel,
kör ju 8700k så cpun borde inte flaska, provade även att vrida upp den till 4,9ghz men ingen större skillnad.

skulle va intressant att se hur den går med 2070 i jämnförelse.

Skrivet av Emre_114:

Åter till topic!
Jag fick mitt EVGA 2080ti XC från inet idag.
Beställde 22/9

Skickades från m.sweclockers.com

Och nu dog det.....artifacts....

Åter till topic!
Jag fick mitt EVGA 2080ti XC från inet idag.
Beställde 22/9

Skickades från m.sweclockers.com

Det fanns ett självklart val för mig, det var WhiteNight.
Det behöver inte alltid nödvändigtvis vara moddade chassin för min röst, men det ska vara osynliga kablar, och ska dem synas så ska dem vara dragna snyggt med sleeves där man inte ser sladd vid kontakter och krympslangar som är likalånga.
Var otroligt mycket slarv iår, snea rör och sladdar som syns huller om buller, krokiga fläktgaller.
Nu är inte min personliga dator så snygg men jag har heller inte ställt upp med den i en tävling.

Skärpning, finns flera byggen i Swec galleriet som skulle passa bättre i denna tävling.

Mycket imponerad över WhiteNight dock!

@JohanssoN85: Väntar också på ett EVGA från inet, känns säkrast att köra evga då dem har bäst garantier mot att byta kylare, spec nu när korten verkar paja hos alla.

@Nima2001: enligt inet så är det bara EVGA som behåller garantin, men jag har inte gjort nå vidare efterforskning på ämnet.

skulle rekommendera att köra med EVGA om du ska byta kylare, de flesta är inte speciellt förtjusta över att du skruvar bort kylaren och kan hävda att du blir av med garantin.
Jag har beställt ett EK Vector från inet till 2080ti, men jag kommer köra ett EVGA 2080ti.

Skrivet av SwedZi:

@Terrell: Nej, jag har knappt läst artikeln. Men spelar ingen roll om det är 2.5 eller 3.5. Varför är du så het för? Lugna dig. Köp kortet om du vill ha det, jag skulle ändå inte göra det när du får ett kort med full betyg för några hundringar till.

Känns nästan som att du har beställt kortet och nu blir sur för att någon säger att det är dåligt. Ska jag lägga 9k på ett grafikkort så vill jag heller inte ha något med "cheap feeling".

Man vattenkyler väl dem ändå så skitsamma om kylaren fått kassa betyg, dessutom kan man flasha bios, det är ändå ett referenskort som ligger i grunden, så kan gott lägga dessa hundringar på nå trevligare.

Nu är 2 st 2080 inget alternativ för mig då det finns ett kort som uppfyller mina krav.

La min beställning på Inet 22/9
på ett EVGA 2080ti, samt EK block, tyvärr är man tvungen att köra på EVGA pga garantin vid byte av kylare, dem är de enda som tillåter det.

Jag har lite gammalt ligger.
2st GTX 480 med block, och parallell block, ligger nå gammalt danger den cpu block också, hör av dig för med info.

07052192 åtta sex