Inlägg

Inlägg som mrfish har skrivit i forumet
Av mrfish

Har gått över till vatten. Kör med Liquid Freezer II 360mm nu. Har dock en Noctua NH-D15 liggande som reserv som jag körde med innan jag gick över till vatten.

Av mrfish
Skrivet av xxargs:

Fick kommentarer som från spotify själva att jag hörde till de 1% som lyssnade mycket...

till detta

<Uppladdad bildlänk>

och

<Uppladdad bildlänk>

OK, jag vet att det jag spelar knappast har någonsin hörts på radio och väldigt sällsynt på polarnas spellistor...

<Uppladdad bildlänk>

Liquid Funk ? - det var lite oväntat - trodde mer åt Dubstep och DnB-hållet eller Electronica - house och trance är dock inte så mycket att förvåna över.

när det gäller genre så var det enkelt när jag växte upp - Hårdrockare, Punkare eller Synthare - och vilken jag hörde till är kanske inte så svårgissat...

men numer måste man ha en uppslagsbok över de olika genren och vad de står för...

och sist

<Uppladdad bildlänk>

låtlistan arbetar enligt modell komposthög som växer med nyaste i toppen och spelar från toppen och nedåt tills det är för mycket sönderspelat och så börja man från toppen igen, typ och ibland fyller på... - och det är rätt mycket orienterat för lyssning i bil/hörlurar och gärna ganska långa låtar. - komposten är rätt stor nu - de första lades in runt 2010 och är lite av en historia i hur musiksmaken/valen har förändras över åren.

topplistan för året då... dessvärre är en del av det sönderspelat för min del och några som jag heller inte skattar speciellt högt men ändå med i listan:

https://open.spotify.com/playlist/2VJ9OkT94UuEKAkX3Yl8E8?si=3...

Jag älskar liquid funk. Rätt oväntat att hitta en som lyssnar på samma musik precis ovanför mitt tänkta inlägg! Är ju ändå en rätt liten och nischad genre.

https://i.imgur.com/ufFNCyk.jpg

https://i.imgur.com/cNT6hKa.jpg

Jag funderar dock på hur det där med mest spelade låt fungerar. Känns som att det buggar ibland. Har inte lyssnat på samma intro till Group Therapy 21 gånger, däremot har jag nog lyssnat på 21 olika Group Therapy intron.

Topplåtar

Av mrfish

Kan inte skitföretaget Meta bara gå i konkurs och försvinna? Hade varit en bättre värld då. Allt de rör vid blir till skit.

Av mrfish

Hmmm, kan det vara av den simpla anledningen att det försöker säkerhetskopiera hela datorn på 5 GB? Totalt värdelöst är det.

Av mrfish
Skrivet av friArsenik:

Det var ett rykte om att högt uppsatta direktörerna som styr" Unity bolag" sålde precis sina aktier innan de gick ut med informationen om prishöjningarna.

När aktier sjönk köpte de på sig aktier tillbaka (antar jag)

Och nu går de ut med information om att de ser över dem kontroversiella prishöjningar.
Alltså så att aktier återkommer till priset innan raset.

Ja.... De kan verkligen göra pengar...

Om din konspirationsteori stämmer så är det direkt olagligt och de riskerar fängelse allihop.

Av mrfish

Skulle gärna vilja veta hur kriget i Ukraina drabbat Komplett i Sverige? Känns som att alla drar till med den ursäkten idag. Kan det inte helt enkelt vara så att alla priser stuckit iväg mot taket och folk inte är så sugna på att köpa lika mycket längre? Pga värdelös krona som var dålig redan innan kriget.

Av mrfish
Skrivet av krejsi:

istället för höja priset så kanske man skulle ha sett över vad deras personal gör om dagarna

Och kanske sparka lite fler höjdare istället för de på "golvet". Vissa har ju helt sinnessjuka löner inom Spotify. Tänk vad de hade kunnat spara!

Av mrfish

Kör 32" välvd (1800R). Tror nog att gränsen går däromkring också, hade aldrig köpt en 27" välvd.

Av mrfish
Skrivet av Neon:

Nej, reklam är inget kul så då får det bli nästa steg för 170 kr / mån. Att gå någon alternativ väg för att få grejerna gratis är knappast ett alternativ för mig iallafall, vi vill ha högre kvalité inte längre.

Med tanke på hur deras utbud är just nu så hade 170 kr/mån varit uteslutet. Funderar ibland på att säga upp min halva priset prenumeration. Pga brist på intressanta saker att titta på.

Av mrfish

Vem i hela friden vill betala 100 kr/mån för att samtidigt få dras med reklam? Nej tack. Då blir det återgång till traditionell fildelning när man vill se något ifrån HBO.

Av mrfish
Skrivet av Sval:

Jo, verkar som Inet är den enda svenskägda butiken numera. Tyvärr har de nästan aldrig varor i lagret när man ska handla, annars verkar de riktigt bra.

Netonnet är väl ändå svenskt också?

Av mrfish
Skrivet av Bobiri:

Inte bra för oss konsumenter. Jag tyckte om mediamarkt

På vilket sätt är det inte bra för oss konsumenter? Samma tradiga kommentar varenda gång någon liknande nyhet kommer upp.

De är själva orsaken till att svenska butiker fått stänga ner och nu får de själva packa väskan.

Av mrfish

Satan vad dyra då. + modellen kostar vad en Ultra lur kostade när jag köpte min S20 Ultra. Och då är det mellanmodellen...

Av mrfish

Vad tråkigt! Kan tänka mig att köpa ett 4080 för 40% av inköpspriset om någon scalper. Bra tillfälle för rabatterat pris!

Av mrfish
Skrivet av Mangee75:

Vad tycker ni om det nya sättet att fixa sikte osv... Personligen tycker jag det är skit, att behöva levla upp en massa vapen som jag inte är intresserad av för att låsa upp sikten.

Det kan vara rätt rörigt tycker jag! Är väl den delen av spelet som lämnar mer att önska. Själva gameplay tycker jag är rätt nice! Om man bortser ifrån vissa buggar här och där.

Får en visuell artefakt då och då. Är som ett superstarkt ljussken mitt på skärmen som försvinner när jag rör på mig, sen blir det som utdragna streck ifrån föremålen. Försvinner rätt snabbt men är sjukt störande för jag ser inte ett skit.

Av mrfish

Sjuka priser. Glad över mitt 3080 för 7990kr trots att jag fick vänta ett par månader.

Hade varit en intressant undersökning hur många det är som betalar dessa kort direkt. Jämfört med hur många som köper på avbetalning.

Av mrfish

Mitt Xonar Essence STX II jobbar på än.

Av mrfish

Har en LG 60PN650T som fortfarande arbetar som primär TV. Den kommer nog inte att vara primär så länge till dock. Blir mer och mer sugen på en OLED.

Av mrfish
Skrivet av Spretcher:

Om Ford får tummen ur och släpper sin F-150 Lightning i Europa/Sverige kan jag tänkas byta.
Fram tills dess kör jag bensin.

Behöver C-kort för den här i Sverige eftersom den väger över 3500kg. Så man får nog privatimportera den om man nu vill ha en sådan!

Av mrfish

Vi är två vuxna. Lägger ca 4500 på mat. Då är hämtmat och restaurangbesök exkluderade.