Inlägg

Inlägg som circedge har skrivit i forumet

Måste man ha köpt nåt...?

Jag hade tänkt köpa AT's ATH M40x men de hade inga lokalt nedsatt. 30 spänn mindre från Tyskland, nej tack. Rejäl rea på skräpmodellen tydligen, inte förvånande, M50x. Men nä nä, jag har öron att lyssna med.

Plus att det var så helvetes mycket folk i stan på fredag, orka inte knalla runt. Och fullt friska människor går i rulltrappor som om de antingen äger den eller har en spik i foten. Orka.

Om det inte är något specifikt man vill ha från ASUS B450-E så tycker jag man ska titta på MSI's utbut I samma prisnivå. B450-F har jag för mig blev ratad av någon recensent, och -E är samma kort fast med något till some extra portar eller nåt. MSI's Tomahawk är populärt, men då går du miste om Intel nätverk och s/pdif. Men MSI's Gaming Pro Carbon AC har Intel, s/pdif plus wifi och är bara nån hundring mer. Eller MSI's X470 Gaming Pro och Plus, kommer inte ihåg recensioner, men har Intel och s/pdif iaf.

Skrivet av Svenpa:

Angående grafikkort, vad hade ni föreslagit om jag idag sitter på ett GTX 980, 16gb ram, 6700k i7, och tänker skaffa Valve Index för VR?

Värt att hugga bara ett grafikkort typ 5700XT eller 2070? Vettigare att bygga nytt kanske?

Om du inte verkligen behöver grejer nu, vänta tills nästa år när 5600/5800 kanske släpps och nV kontrar, alternativt avdammar nåt gammalt igen. Annars, har du väl bara 5700 XT att välja på, för RTX är bortkastade pengar. 3600/3700 för CPU, vet inte om du orkar vänta på Ryzen nästa.

Skrivet av Asce:

Det är det som är problemet, alla bara väntar på att bli matade. Det är så man blir lurad. Leta själv och bilda dig din egen uppfattning. Jag gillar egentligen inte att argumentera, för jag vill bara att folk ska ifrågasätta ordentligt och inte bara anta att allt som man matas med från "officiella källor" är sant. Tro inte på vad nån säger. Tro inte på mig heller.

Men du. Du kanske hade haft något att argumentera om, om det nu inte var så att de stenrika lägger sina pengar på fossil och annan skadlig resurs utvinning, vetenskapen inte är på deras sida och att länder inte har några planer på att gå över till det där som ger en jättevinst, lite mindre skadliga energikällor, utom i tal och när de ska korsa den bron. Det är ju konstigt inkompetenta människor när de har hand om världens största konspiration men inte lyckas gå över till alternativ. Men tack du för att du har ditt kritiska tänkande kvar.

Skrivet av Miniwonka:

Jag hade inte heller någon framgång med att få till en bättre deal hos Bahnhof. Inte ens halva priset i 4 månader som vissa konkurenter har kunde dem matcha.. :/

Skickades från m.sweclockers.com

Bahnhof är väl ganska små om man jämför med de stora aktörerna, så de kan väl inte trixa till det med abonnemang och flummiga kontrakt som de andra.

Skrivet av darkshippo:

Vi löser dagens utmaningar med tekniska framsteg. Hör.är ju vägskälet för många. En del tror vi ska tillbaka till stenåldern. En del vill ni erhålla sin levnadsstandard. Problematiken är om folk slutar konsumera så kommervår konsumtionsdrivna ekonomi kollapsa. Alla som vågar vägra köpa nytt behöver inte kika långt för att se butiksdöden. Konsumtion i grund och botten god. Människans behov tillfredsställs. Själv ser jag till att konsumera så lite som möjligt i Sverige. Dels för alla skatter som läggs på varans pris. Moms, kemikalieskatt, kassetavgift osv.

Skickades från m.sweclockers.com

Men asså.. Tekniska framsteg är inte mirakel eller förutsägbara. En konsumptionsdriven ekonomi med begränsade resurser och biologi fungerar inte i längden, gör inte nån skillnad om folk köper mer eller mindre. Det är sant att det är konsumenternas 'fel' att butiker dör, men det har mer att göra med näthandels boomen än med att folk inte spenderar längre. Sen har ju också PR som gått lite för långt iofs. Gäller ju inte allt, men ta en stekpanna för små plättar av gjutjärn, gjord i Taiwan någon gång på 50 talet. Som ny. Under den tiden, 70 år, kunde man gjort sig av med 10 tals 'nyaste tekniken' teflon pannor.

Det är sorgligt hur vuxna människor tänker. Inget fel med konsumption inom vissa gränser. Förstår mig inte på tv, reglage för ljus eller toffelvärmare, men gör som du vill. Vad som stör mig är folk som verkar ha en pinne i arslet eller bara vill att medmänniskor lider bara för att deras kaffe smakade piss.

Höhöhö, finns inga bevis. Höhöhö den där Greta.

IMO, lägg till lite mer på PSU. Vengeance var väl ok om jag minns, men inte 80-guld. BitFenix Whisper eller Corsair's TX ska va bättre, eller Corsair's RM(x). Och skulle aldrig köpa AMD gpu från ASUS. Strixen är väl bättre än den kassa TUF, men för det priset kör med Sapphire. ASUS spar kylningen åt nVidia verkar det som.

Skrivet av Lspn:

Letar efter ett par bra hörlurar för under tusenlappen, svårt då jag inte är så insatt i det.
Har kollat på dessa https://www.proshop.se/Hoerlurar-Headset/Audio-Technica-ATH-M...

Bra pris och någon som använder dessa som är nöjd?

Testa M40 istället. Bättre ljud och billigare.

Skrivet av 3Dfx Rampage:

Med dessa sjuka priser blev det ett vega56 for 2900kr helt nytt!
Både 5700 o super kan dra dit solen inte skiner.

Skickades från m.sweclockers.com

Nice. Var fick du tag på den för det priset?

Behöver inte mer än 3600, men inte för nära två o fem. Om de som 2600 går ner under 2 lax, säg 18-1700, okejs.

Däremot 5700/XT. Hähähä skojar in me mäj AMD? Aldrig att jag lägger mer än tre tusen på ett grafikkort.

edit: amen jo. Lite besviken på lanseringen. Inte ett enda moderkort under två tusen. Och folk sitter och köar på det här? Snälla.

Såg den för nån dag sen? Intressant premiss men sen blev det bara rörigt, löjlig story även för att vara sci-fi för att inte nämna simplistisk och ingen av karaktärerna verkade tjockare än papp.

Ska tydligen vara näst största kinesiska filmen när det gäller intäkter. Men det är väl ungefär som att säga att Transformers är bra bara för att den tjäna pengar.

Vad är ett Fjällräven alternativ utan märkes-skatten då? Jag gillar personligen (särskilt) minimalist designen och hållbara är de väl. Har nog nån Kånken nånstans från 80-talet som nog fortfarande håller.

Har tittat på Lappland Hike ryggsäcken men den ska bara vara 15 liter, låter lite i det minsta laget fast den ser stor ut. Hittar inget om den på youtube, nån som vet lite mer om den?

Hämta ner DDU och Nvidias 2080 drivrutiner, installera DDU, starta om i felsäkert läge, starta DDU och låt den göra sitt. Stäng av och släng in 2080 och installera drivisar. Borde funka.

Tycker inte heller att Orville är på något sätt lik Star Trek. Mer Galaxy Quest, som iofs skulle vara ST inspirerad men hade sin egna stil. Såg piloten något tag sen och kanske andra avsnittet. Tyckte hela produktionen var amatörmässig utom han Family Guy killen. Sen nya Star Trek Discovery såg jag ett avsnitt av, inte piloten, fattade inte ett dugg. Den verkade som nån billig Syfy produktion från Kanada.

Överbetala för IPC. Män män dom e ju fortfarande IPC kung!

Hälvete vilka hastigheter ni har. Nåja.

Skrivet av Koyaanis:

Ge mig Dune 2 !

Nänä. Skulle vilja se de senare titlarna omgjorda som Dune 2000 och Emperor Dune eller vad den hette, där man kunde spela som Fremen.

Sen så gällande C&C... Tiberian Sun kunde spelas i 1080p med .ini nåt? Såg fortfarande bra ut när jag spelade nåt år sen.

Skrivet av wilsontaylor:

Vad betyder mytos i sammanhanget?

Jag menade nog mytologi men det blev mytos istället. Men, filmer med massa media som går in på bakgrunden

Skrivet av VadSaDu:

End Game..rent skräp.

3/10.

Säger..

Kapten USA kan skjuta blixtrar

Det var ju lite av ett wtf moment. Mjolnir ska ju vara ett fokus instrument för Thor's naturliga krafter - kontrollera vädret typ. Alltså kan El Kapitan också kontrollera vädret. Lägg av.

fast det var koolt att se snubben springa runt med hammare och sköld men sen blir han ju helt mördad av Thanos inom sekunder. På tal om det... Hur kommer det sig att de hade det relativt enkelt med Thanos innan, men nu, utan handsken, kör Thanos över dem. Va fan?

Dold text