Inlägg

Inlägg som Startrance har skrivit i forumet

Att Xbox Gamepass även erbjuder EA Play utan någon som helst extra kostnad är väldigt trevligt för den tjänsten erbjuder en massa spel.

En som använder high/full tower så är detta välkommet, använder förnuvarande Aorus 2080ti så lär bli ett sådant till 3090.

Dom säljer förmodligen 2 modeller 1 dyrare och 1 billigare, om nu Lockhart eller vad den heter är sant. Så priset verkar rimligt för hur mycket kraft det finns i dom nya konsolerna.

Grymt tack för infon hade helt missat detta

Otroligt att dom ger bort ett helt sprillans nytt spel ifrån CA, men tackar och bockar.

Skulle gissa på 599$ för den med blueray och 499$ för den digitala versionen.

@Scirocco:

Developer - Motive Studios
Publisher - Electronic Arts
Director - Ian S. Frazier
Series - Star Wars
Engine - Frostbite

Verkar som dom använder sig utav Frostbite dom kanske trollade lite.

Kollar Starcraft 2 på Youtube via youtubern WardiTV, annars när det kommer till streaming och esport så kollar jag mest på CSGO, enda esporten jag bryr mig om förutom Starcraft 2 då.

@Donnerstal: En konsol kostar betydligt mycket mindre än en kraftfull speldator, däremot som en PC spelare så välkomnar jag detta väldigt mycket.

Efter hur mycket 5,an sålde så är det ju en rätt stor självklarhet att ett 6,e spel skulle komma.

Testade den första kontrollern och den var en väldigt stor besvikelse, kändes som väldigt billig och lätt, knappt som att man hade en kontroller i handen då man använde den.

Så man får väl hoppas dom har fixat till en hel del på denna.

Så länge man kan köpa dessa kontroller i helt svart så har jag inget att klaga över ser väl helt ok ut förutom färgtemat.

Köpte det första veckorna det var ute och spelade det kanske 2-3 gånger sen spelade man det aldrig igen så blir väl att installera igen och testa nu när spelet har fått en boost i nya spelare och content.

Om dom släpper 2 versioner så kan jag lätt tänka mig att spendera 8.000 - 10.000 för den dyraste varianten. Så länge dom håller som dom nuvarande konsolgenerationerna.

Skrivet av ExcZist:

Lite snålt kanske 😅

Hur är det snålt, betalar du för PRO så får du prio i kön, och du får spela 6 timmar, efter det så är det ju bara att köa om och börja spela 6 timmar igen om du nu vill spela 12 timmar med en liten paus.

Började prenumerera på det day 1 väldigt bra tjänst och bygger dom på det ytterligare så ser jag ingen anledning till varför man inte skulle fortsätta prenumerera på den. Alla spel som finns på tjänsten och kommer finnas på tjänsten är bra valuta för pengarna.

Gissar på att dom säljs för 500$ men efter skatter och dylikt så blir det väl 6000 kr i Sverige.

@Dunder:

Dom bygger om det ifrån grunden pga dom vill att det ska bli ett av deras flaggskepp, samt Anthem är ett online live-service spel. Andromeda är ett single player spel, helt olika konstruktioner och dom beräknade nog ganska snabbt att förlusterna skulle bli förstora på att fixa, bygga om Andromeda. Bättre dom försöker med ett Mass Effect 4 och gör det rätt från början.

Någon publisher borde ta upp detta projekt.

i värsta fall så borde dom starta en kickstarter.