Inlägg

Inlägg som Farthinder har skrivit i forumet

varma komponenter och tyg? hm... fattas bara att man råkar sätta dit en fleece jacka och laddar upp den lite statiskt

@emilakered: japp, på hagelbrakarn och rifle tror jag,,, (men i filmen har han den på pistolen, ja de har släppt en film )

jättevanligt på dessa kort ( 2060,2070,2080 ) har samma problem, fick inaktivera "0db läget" för att den skulle sluta, den brukar börja göra så vid 55*C ungefär, för den hinner inte varva ner fläkten innan den måste börja varva upp igen, och iom att värme = saker expanderar, så blir det minimala glapp, om du provar ställa kortet upp (lodrätt monterat) så får du inte samma problem.
tyvärr...

sign this petition or i will kill your dog!

behöver nja? kommer jag köpa det och spela slut det på en vecka för att sen bara leta katter? förmodligen.

@veckans: nja, letade inte in mig i den forumdelen, var som sagt " nytt i forumet " som en frågeställning dykte upp, som jag valde att svara på, har självklart inget ont av att folk spelar ett spel, som jag inte spelar. se det mer som att jag faktiskt bryr mig om det även om jag aldrig mer kommer spela det ( ja, jag har provat, det måste man göra innan man kan säga bu eller bä )

det är inte så att den nollat inställningen för att "aktivera" stegen? Har det på min Alpine, tror det heter POWER IC eller ngt, har jag inte aktiverat den så händer det inte ett skvatt med stegen, kanske finns en liknande inställning?

PR trick, men Battle royale över lag får gärna försvinna enligt mitt tycke xD ( ja, jag avskyr det som pesten )

@m0rk: samma här, fast jag får dubbelseende om de inte ligger direkt mot mina andra glasögon... och klarar då oftasvist bara en timme innan jag får svårt att fokusera ihop bilderna

@Vickevire9: om man kört med slangar innan så får man tänka på att fittingsen är olika för soft/hard tube, och köp hellre en meter extra rör, det kan behövas, speciellt om man är ny på det @Zoyadog här på forumet har gjort en bra "Guide till att böja akrylrör" på detta om det är det du söker?

@Forsberg Customs: har inte tålamod eller öga för de små delatjerna, är mer en metalsmetare ( svetsare ) där känner man sig mer hemma

@Icte: glöm inte att de säkerligen drar liv i den gamla benämningen "ultra" snart också xD

jäklar va sweet! tänk om man hade haft en sån artistisk sida xD sjukt imponerande men... LOK'TAR OGAR!

ser lite trångt ut i fronten på chassit, skulle vara om fläktarna satte på "utsidan" och radiatorn på insidan om du förstår hur jag menar, men vet inte hur mycket plats det är imellan HDD och fronten.

https://imgur.com/a/l8L2d i detta fallet har personen valt att modifiera toppen, men då känns det vettigare att göra som @Vzano sa: vilka temps har du nu?
mig veterligen så ligger la 9900K på hyffsat höga temps?
då kanske det går att lösa med lite ny kylpasta istället för +1500~ Kr för en ny kylare när det kanske inte ens behövs?
Själv kör jag med en AiO och tycker det är nice, det ända jag stör mig på är att slangarna nästan alltid är för långa eller korta för att dra dem på ett snyggt sätt ( kanske lite lätt OCD på det )

gör ett arbete där du försöker få crysis att fungera

man kan ju se det på olika sätt, personligen tycker jag att deras agerande är lite magstark till att börja med, men sen kan man se det som så att spelaren använder sig av sin "maktposition" för att sprida sin politiska ställning? men vad vet jag, har nog inte hållt med om större delen som blizzard gjort sen Blizzard North gick i graven