Inlägg

Inlägg som kinc har skrivit i forumet
Av kinc
Skrivet av Ureet:

https://youtu.be/zE20TsGaB_I

Av kinc

Det blev lite förvirrat i streamen innan den gick ned så vill bara meddela att ROG-eventet är ikväll

Av kinc
Skrivet av NutCracker:

Håller fullständigt med om det, r5 harmoniserar bättre med de använingsområden som jag känner kan bli aktuella. Det jag undrar över är om denna har monteringsmöjlighet i ett Vesa-fäste, vilket om jag förstått rätt åtminstone vissa iNUC har.

VESA-kit brukar medfölja till PN-serien. Har skickat frågan vidare till Nordiska produktchefen för att att bekräfta att det också medföljer till PN50.

EDIT: De kan konfigureras med eller utan vid beställning. De två som har listats i denna tråden har VESA-kit

Av kinc
Skrivet av dlq84:

Är det jag som är blind eller står det inget om lagring, är det m.2 eller 2.5" SATA som gäller?

Den har både M.2 (NVMe) och 2.5"-plats Här är bild på hur 2.5"-enheten monteras:

https://lh3.googleusercontent.com/pw/ACtC-3dXFoQp2RK8QcJVuxO51bf...

Av kinc

Jag hoppar in här för ser att produktbeskrivningen för FX506 är är förvirrande på länken ovan.

Detta är specen:

AMD Ryzen™ R5-4600H processor
Nvidia GeForce GTX 1650Ti
16 GB RAM och 512 GB M.2 SSD
15,6" Full HD 60Hz

Jag har felanmält produktbeskrivningen i fråga internt och ska se till att få det åtgärdat så snabbt det bara går.

Mvh,
Marcus

Av kinc

Hej Mordekai,

du har ingen möjlighet att koppla M.2 direkt till CPU via moderkortets egna M.2-platser eftersom CPU:n i sig har 16 lanes till förfogande som är dedikerade till X16 1 och 2.

Här har jag lagt upp blockdiagram och jämförelse med en plattform vars CPU har fler än 16 PCIe-lanes: https://drive.google.com/open?id=1qstputCvrozroxHAP2e7ePY3wRL...

Här finns en lösning för att ansluta direkt till CPU för plattformar där CPU:n inte har fler än 16 lanes till förfogande: https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=4539676 (finns även från andra tillverkare, viktigt att tänka på eftersom jag representerar ASUS)

Mvh,
Marcus

Av kinc

Jag har spelat i lite mer än 3h nu och tycker det är riktigt lovande, det är ett välpolerat spel såhär långt.

Men kan inte låta bli att fundera på hur de hanterar att detta inte är hela spelet. Kan inte hitta någon källsäker information för annat än hur stor del av originalspelet som denna remake innefattar.

Av kinc
Skrivet av Meantek:

Jag kan bekräfta att jag är gammal räv, ja.

Skickades från m.sweclockers.com

Önskar er lycka till

Av kinc

@fjamsetramsa Är "Above 4G Decoding" aktiverat i BIOS? Det krävs ofta för att köra flera grafikkort med mycket minne.

Kolla 3.5.8 här: https://dlsvr04.asus.com/pub/ASUS/mb/Socket3647/WS_C621E_SAGE...

Av kinc

Nya A-klass med lite teknik- och stylingtillval om du vill ha en bil som känns så modern och lyxig som en bil omkring 300kkr blir just nu.

Om du vill ha mycket bil och teknik för pengarna, bryr dig mindre om varumärke och styling så rekommenderar jag Tiguan Executive Edition med "Active info display" som enda nödvändiga tillval enligt mig. Men lyssnar du på musik så rekommenderar jag även att uppgradera ljudet.

Då har du även fyrhjulsdrift, parkeringsvärmare (underbart om du inte har garage på vintern och du kan ventilera bilen på en varm sommardag via app), adaptiv farthållare med lane keeping (inkl. kökörning), car play, 190 HK och DSG-lådan med 7 olika utväxlingar. Som är mycket responsiv för klassen.

Executive edition innebär att VW skalat ned på utseendet utvändigt, t.ex. alla kromdetaljer är borttagna. Så det låter som att denna passar dig. Kostar omkring 300kkr beroende på ÅF och vilken rabatt de vill ge dig.

Av kinc
Skrivet av albin.wik:

Uppdaterade annonsen med en till bild, detta med skärmstyrka på max. Kanske svårt att bilda sig en uppfattning då det är så sjukt ljus i rummet.

@Kinc, om du fortfarande är intresserad så säg till, annars går Vitan till @Anxiety666

Svårt att se ja, men om den är använd sparsamt så borde det inte vara problem utöver det vanliga med den.

1000kr är mitt bud, kan hämta och betala med swish på plats.

Av kinc
Skrivet av albin.wik:

Ok. Låt mig fotografera vitan imorn när jag är hemma igen. Gällande batteri allt jag kan säga är att jag antagligen kört mindre än 20 cykler på batteriet.

Tack!

Av kinc

Är intresserad av att buda 1000kr men skulle vilja få ett hum om hur skärmen och batteriet klarat sig. Har du möjlighet att ta en bild när skärmen visar en helt svart bild och ljusstyrkan på max? Även om du använt den nyligen och kan ge en uppskattning för hur länge batteriet håller. Tack!

Skickades från m.sweclockers.com

Av kinc
Skrivet av F0rss:

Fast det du missar är att han blir passagerare när han kommer ut på banan igen med tanke på hans däck är fulla av gräs och han har inget grepp alls.

Som jag ser det är det inte med uppsåt han stänger för Hamilton utan det är effekten utav dåligt grepp.

Instämmer till denna bedömningen av det som hände. Ju fler gånger jag såg det desto tydligare blev det att Vettel ska vara lycklig som inte hamnade i muren. Förstår dock Hamiltons reaktion och känsla av att han blev blockerad med avsikt.

Tycker även det var lite osportslig radio från Mercedes, de fick domslutet, de behöver inte förstärka det genom att gratulera Lewis till att att han tvingat fram misstaget.

Av kinc
Skrivet av Fulci:

Hoppas det blir ett bra race. Kvalet var spännande i alla fall och bjöd på lite överraskningar.

Hoppas på en bra fight mellan Hamilton och Vettel utan incident på första varvet. Ska också bli skoj att se hur Verstappen tar sig upp genom fältet.

Av kinc

Min bil är svilermetallic med transparent vinylfilm runt hela, mot stenskott och annat. Det gör att när den den glänser extra mycket. Har varit med om flera gånger att jag parkerar bilen och blir bombarderad inom någon minut av fiskmåsar i Varberg.

Av kinc

Dessa IoT-tillämpningar använder jag:

Musik: Ett SONOS-system som styrs med Google Assistant via IFTTT.
Dammsugare: Hade inte behövt vara uppkopplad, fungera bra på schema, men antar den kvalificerar här
Belysning: Har 14 brytare och dimmers (433MHz/Zwave) som ansluter till en Telldusbasehet. Styr med Google Assistant via IFTTT.
Humidor: Jag får ett meddelande när luftfuktigheten går under en viss nivå via en 433MHz-givare som Telldusbasenheten lyssnar efter, så inte automatiserat men ändå uppkopplat

Utöver detta kan jag inte komma på så mycket mer jag behöver för en lägenhet.

Av kinc

Spelar ett 16 bit-inspirerat spel vid namn CrossCode nu. Det påminner mig om Alundra som jag gillade mycket på PSX. Andra säger att det liknar Secret of Mana vilket jag inte kan svara på eftersom jag inte spelat det. Hur som helst, kolla upp CrossCode Spelar via GOG själv men finns även på steam och är på väg till konsol.

Av kinc
Skrivet av N0tepad:

Vad tror vi om helgens race? Hoppas att Ferarri kan vakna till lite, det hade inte skadat alls!
Vekar lova bra väder med 20c och sol hela helgen (om än något tidigt att konstatera)

Ja det hade varit kanon om Ferrari visade liknande form som de gjorde under vintertestet så de har möjlighet att utmana Mercedes. Vettel behöver visa form också, han har inte presterat på topp under årets säsong.

Av kinc
Skrivet av macce601:

Då har vi nån ting att gå på iaf.
Tack! 🤟

Nu har jag fått info om att ROG Rapture GT-AC2900 kommer att finnas tillgänglig hos svenska återförsäljare i början av Juni