Inlägg

Inlägg som ToyBear har skrivit i forumet
Av ToyBear
Skrivet av Trudgelmer:

Du är välkommen till Friskyttarna. Vi finns på Alustine och har två fulla gillen.

Glömde lägga till att vi är på croxus :/

Av ToyBear

Är det någon som är med i en större svensk guild? Funderar på att byta, alternativt om man kan slå ihop den guilden jag är med i nu (11 pers) med en annan guild.

Av ToyBear

Gjorde något liknande. Blev riktigt trött på min A50 som dog hela tiden, sluta med att jag drog ut batteriet och lödde fast en lång USB sladd istället

http://i.imgur.com/6NVndee.jpg

Av ToyBear

Första bilden jag tog (som jag tyckte blev bra iaf) efter att ha fiskat upp en kamera ur källare igår, tänkte att jag lämnar kritik efter att jag har läst runt och skaffat lite erfarenhet, men tar gärna kritik och tips under tiden!

http://i.imgur.com/GuzsGS2.jpg

Av ToyBear
Skrivet av leafbranch:

Men ser tydligt att det inte är från verkligheten. Jag har sätt bättre.

Bättre i realtid?

Av ToyBear

Någon som har filen? verkar inte gå att ladda ned på sidan

Av ToyBear
Skrivet av Sir Hitman:

Squaden vet jag inte riktigt vem som sköter och att döma från denna tråd så verkar det inte vara speciellt mycket aktivitet där. Vi är dock av och till några på mumble som spelar, antingen i War Thunder kanalen eller Välkommen in kanalen under Snack kanaler.

Tror att de få som har varit aktiva har slutat spela nu men jag kan ge dig squaden, eller om någon annan vill. Det är synd om den skulle försvinna vi har trots allt 128 medlemmar!

Av ToyBear

Många små detaljer att göra på denna scen, men orkar inte göra mer för tillfället! (gjort i blender)

http://i.imgur.com/IXC9528.jpg

Av ToyBear

Tror det här är de snyggaste bygget jag har sett på länge här i SweC! 5/5!

Av ToyBear

ser inga dynamiska ljus/reflektioner i deras video, allt är säkerligen redan inbakat i texturen...

Av ToyBear
Skrivet av Snuffyyy:

Grymt snyggt! Älskar det
Vars hittade du skrivbordet?? Och vad heter det?

Byggde skrivbordet, den heter bob...

Av ToyBear

Blir imponerad när jag ser någon köra de här live, en sån stor scen har jag svårt att tro spelas i realtid.

Av ToyBear
Skrivet av Da´Russian Stallion:

Rent modemässigt så är ju dessa smart-klockor, extremt jäkla fula. Kan de inte få den att se ut som en vanlig Omega, fast med smarta funktioner?

Tanken med runda smartklockor är nog att du kan få den att se ut som du vill, sen att smartklockorna är tjockare än vanliga klockor är nog oundvikligt. För övrigt har vi inte sett LGs klocka, filmen fisar inget ting...

Av ToyBear

Kul att se flera smartklockor med rund skärm, funderar på att skaffa en Moto 360 när den kommer till handeln men det här kanske blir ett annat alternativ.

Av ToyBear
Skrivet av Ant3:

Vart Studerar du?

Måste vara produktdesign?

Av ToyBear

Får ser hur det blir nu efter varslet, många talanger försvann i OS delen...

Av ToyBear

Är det någon som spelar i grupp? Letar efter folk att lira med, Har just nu en Type-9 och 5 miljoner credits (När jag når 10 miljoner ska jag fixa en anaconda och spec för PvP)

Av ToyBear
Av ToyBear

Mycket ögongodis kommer från gamecom här är 5 trailers som har just släppt:

Av ToyBear
Skrivet av oqvist:

Knappar som roder. Det är ju 100 % roder eller inget alls går väl inte få någon kontroll därigenom. Fungerar väl kanske för arkadlir men helikopter etc lär ju bli tufft

TrackIR clipet fungerar ju inte med hörlurar något vidare bekvämt. Nu går det ju fixa något med silvertejp säkerligen. Silvertejp löser allt.

TrackClip Pro tål en hel del stryk vilket ju är tur då man ju vevar runt med det en hel del. Men den är ju utsatt Mitt börjar bl irätt slitet också. Har hyfsat bred huvuddel på mina hörlurar vilket orsakar en del stress för gängorna och nu har den börjat ge efter en del. Armen faller också loss emellanåt då jag tenderar stöta till den när jag stiger ur cockpiten men det är bara sätta tillbaks.

Men tja när den fallerar blir det att testa silvertejp med TrackIR Pro. Nu har jag förvisso fönster bakom och det blir reflexer trots mörkläggningsgardin så får se hur det fungerar.

När det gäller Rift får man ju hoppas att dess huvud tracking är tillräckligt latensfri. Annars kanske det går att kombinera Rift med TrackIR eller så är det något med mjukvaran som gör att man måste synka riften med dess egen tracking?

Apropå gå all in eller inte det beror ju på. Nog har man sett de som gått all in med simracing och sedan sålt alltihop efter ett halvår. En del av dem har sen köpt igen lol.

Jag är lite av en periodare men cockpiten har jag alltid nytta av ändå.

Roder pedaler är ju lite mer specifikt. Fungerar inte så värst bra för simracing om du skulle vilja prova på det medan jag som sagt snarare upplever racing pedaler överlägsna som roder pedaler.

hotas med åtminstone analog pov-hatt du kan använda som roder fungerar rätt bra det med så det är väl ingen brådis kanske.

Men det blir ju klart roligare att simma med rätt grejer. Finns många spel som är rätt menlösa med gamepad ex Euro Truck Simulator 2 där jag verkligen måste ha fulla utstyrseln för att kunna ha riktigt kul.

Jo som du säger, de är svårt att köra en helikopter i låg fart i en sim utan pedaler men till elite fungerar det ganska bra. använder en analoga muspekare (micro joystick) på gasreglaget som roder så man får lite kontroll på styrkan.

Jag kör med en keps och headsetet ovanpå vilket fungerar bra. Headsetet är trådlöst vilket är väldigt bekvämt när man viftar runt med huvudet. Funderade ett tag på att reparera Pro Clipet med ett batteri istället för en USB sladd.