Inlägg

Inlägg som Mithras har skrivit i forumet
Skrivet av Tipko:

Jag läste att om en iPad tillverkades i USA istället för Kina skulle priset gå upp från 350$ till 1400$. Antar att även ett chassi skulle minst dubblera i priset.

Finns en anledning till varför även Trump, som hela tiden pratar om att köpa "only american" produkter och alltid pratar om att främja inhemsk produktion av allt, ser till att handelsdelarna med Kina och asiatiska länder går att få till. Hela västvärlden hade gått in i en ekonomisk depression som hade fått coronakrisen att se ut som kattunge jämförelsevis om vi skulle behöva tillverka allt själva.

När jag gissade både längd (158 cm), vikt (51) och kupstorlek (*censored*) på min nuvarande sambo nere på millimetern/grammet innan vi blev tillsammans Hon blev väldigt fascinerad över min förmåga att "mäta" saker med ögonmått, något jag har kontinuerligt fortsatt att chocka henne med (soffans längd på centimetern, vägglängd med någon centimeter marginal etc).

Vad kvinnor finner attraktivt kan ibland vara väldigt udda saker....

Kan hämta för 1500 idag inom Stockholm,

finns kvitto?

Utöver GPU'n så skulle jag säga att det ser ganska bra ut faktiskt.

Har ett Gigabyte 2070S GAMING OC, bor i Stockholm. Kan swisha pengar emellan

1600kr+frakt budat för Thor

Skrivet av ruf0ns:

@Mithras:

Så om jag hade stulit telefonen så skulle jag sitta här och skriva det menar du?
Hade du gjort det? Hade jag gjort det så skulle jag väl naturligtvis inte sitta är och skylta med det.

Nämner även att kvitto finns och det kanske inte är så vanligt om telefonen är stulen att man även då har lyckats få med sig kvittot.

Jag menar ingenting, jag svarar på varför man brukar ombes att motivera säljet på sweclockers.

Skrivet av ruf0ns:

@Genx031:
Måste man motivera varför man säljer saker här?
Men eftersom du frågar så säljer jag en av mina telefoner för att jag har två.

Ja, det är ganska vanligt att man blir befrågad att motivera. Anledningen är enkel; folk på denna sidan är ganska varse om stulna enheter, undermåliga enheter, oklockbara enheter, etc. etc. etc

Har aldrig personligen råkat slå caps lock på när jag ska slå A. Mitt problem är väl snarare att råka trycka 1+2 eller 2+3 när jag ska byta vapen i CSGO.

Skrivet av KorpiSavu:

Givetvis dör den till sist men vad tror ni, hur länge håller en CPU? Folk är så jävla rädda att se 80+ celcius temperaturer känns det som. Snackar vi Intel så har dom ju TJmax på 100c med alternativ t.o.m på 115c med 9th gen i BIOS. Jag har svårt att tro Intel hade godkänt dessa temperaturer om de inte hade hållit garanti tiden ut och då även med marginal.

Så, har någon varit med om att en CPU dött till sist och i så fall efter hur länge och hur användes den och vad var det för CPU?

Sitter i skrivande stund och försöker tvinga upp klockfrekvens på 9900k (jag har ett riktigt skitexemplar) och har höjt gränsen till 115c, den ligger på 95-105c package temp i Prime95 small FFT och tänkte låta den gå över natten. Är bara nyfiken över detta överlag, är inte själv rädd att jag skulle förstöra min CPU (Nästan så jag hoppas dock så hade jag sluppit detta exemplar)

Edit: Vill tillägga att jag vet inget om AMDs processorer eftersom jag hittills nästan bara använt Intel. Men som jag förstått det så klockar AMDs CPUer ner sig med temperatur och då är det ju givetvis dåligt med höga temperaturer. Min 9900k däremot presterar lika på 25c och 114c

Jag körde min gamla 2600K på 4.8ghz konstant, kommer inte ihåg spänningen. Toppade runt 75 grader om jag kommer ihåg rätt. Den körde från 2011 till 2020 då den såldes vidare.

Känns ju som att den begagnade 9700K man köpte faktiskt var ett ganska bra köp när man främst spelar i 1440p, och snart på 4K på OLED-TV. Nu kan man sitta lugnt i båden något/några år till innan man uppar sig.

Skrivet av Joppis:

Processorn har 4 kärnor utan HT. Du har inte missuppfattat CPU-load att den maxar en kärna vilket blir just de 25% du nämner?

Sedan när skulle CSGO belasta en CPU med 4 kärnor endast 1 till 100% och ge fryslagg som resultat?

Skrivet av bobbeyblade:

Ja de känns, varit hemma 3 veckor och sen 4 halva veckor.
Folk är rädda för att träffas här, lite överdrivet rädda.
Så det blir lite ensamt, men har ju hunden även om hennes ordförråd är noll ord
så lyssnar hon snällt i alla fall.

Har man sett vad corona kan göra, även med de som inte dör av det och som är under 35, då är det inte "överdrivet rädd".

Skrivet av JKM:

Sneglat mot mesh, men känns dyrt. Samt att jag helst vill kunna nyttja sladd vilket är att föredra vid onlinespel då man gärna når högre hastighet och undviker att det bryts.

Du skrev ju 3 gånger att du inte kan eller vill köra sladd. Då är den enda lösningen att upprepa signalen via mesh eller AP eller dyl.

Om du hittar någonstans där en router utanför rummet skickar in bra signal via wifi, då kan du dra en kabel till den punkten och köra resterande längd trådlöst. Det vill säga att du drar halva vägen kabel, och halva vägen trådlöst. Om rummet har någon vägg som är gips så är det till att föredra, om alla är betong och rummet är en bunker, då får du möjligen bita i det sura äpplet och dra en sladd hela vägen.

Skrivet av lowngcawt:

Problemet med stockholmskebaben är just innerstan, man kan ju inte köpa en östermalmskebab och tro att det ska vara bra.
Ut i krigszonen och få i dig en bra kebab!

Skulle jag absolut inte säga. Palmyra är överskattat, ute i Rinkeby/Kista finns inget som mäter sig och är ff ganska dyrt.

Det enda stället jag har hittat är något hak i Sollentuna, som är helt OK. Fortfarande dyrare än Malmö men det får man väl förvänta sig.

Fast ja, kebaben går väl att hitta ok i krigszonerna, falafel däremot....... omöjligt. Stockholms län är helt hopplöst gällande Falafel.

Skrivet av lowngcawt:

Du har ingen talan, ni har saltgurka på kebaben.

hahaha,

Går alltid att be om att inte få det på.

Kebab i Stockholm kan man dock inte be om att få bra

Det som dock är värre än det, är det som Stockholmare kallar "vitlökssås". Vilket är någon typ av mager yoghurt eller vafan. Ännu en poäng som Göteborgarna tar från Stockholm; de vet hur man gör ordentlig vitlökssås