Inlägg

Inlägg som Michaelscott har skrivit i forumet
Av Michaelscott
Skrivet av Xinpei:

Det var ju ett moget svar..

Att basera sin åsikt på enbart vad Musk säger är ju inte direkt givande eftersom han inte direkt dras från att ljuga rakt av för att försöka marknadsföra ett narrative.. så som att försöka förneka att hans far ägde en smaragdgruva. Så vad han säger i poddar och intervjuer borde tas med en nypa salt.

https://futurism.com/elon-musk-dad-emerald-mine

Så när han innan tesla, sa att han skulle revolutionera elbilen, ljög han då?

När han sa att han skulle starta Spacex, ljög han då?

När han pratade om hjärnchippen, ljög han då?

Jag kan fortsätta.. det enda narrativ jag ser är att man ska tycka illa om Elon musk baserat på ingenting. Väx upp, vår tids absolut största entreprenör och du vägrar se storheten utan väljer att hata istället. Väx upp

Av Michaelscott
Skrivet av Xinpei:

Det var för att han skrev på ett bindande kontrakt med en intention att köpa plattformen.. en deal som han sedan försökte slingra sig ifrån. Så han fick ju lite skylla sig själv..

Det är inte självklart att han har det. Och delvis köpte han twitter för plattformen men delvis för varumärket.. som han sedan ändrade till X medan han urvattnade helt plattformen... för någon anledning. Så frågan kvarstår.. har han verkligen en idé? Eller är det bara ännu en av dessa fixeringar han har som i slutändan kommer visa sig vara lita kontraproduktivt (ironiskt nog precis som det förra projektet han försökte döpa om till X)?

Du kan ju seriöst inte vara så naiv att du tror att detta stämmer?

https://www.vanityfair.com/news/2023/04/elon-musk-twitter-sti...
https://www.pbs.org/newshour/nation/journalists-who-wrote-abo...
https://www.theguardian.com/technology/2022/nov/07/twitter-wi...

Twitter är Elons lekstuga just nu och att den skulle "på riktigt" tillåta yttrandefrihet är ju rent struntprat. De har en TOS som inskränker på detta och samtidigt verkar Musk stänga av folk lite när han känner för det.. ibland utan orsak.

Låter mer som herrn borde ta och läsa på exakt vad EU hävdar. För det är inte ens relaterat till yttrandefrihet utan det är hantering av data som är den stora boven i dramat. Sedan har jag länkat ovan ett par exempel på bevisar att Twitter inte alls blivit bättre än under tidigare ägare. Allt som skiljer är vem som får sitt konto avstängt och för vilken anledning.

Måste man verkligen vara avundsjuk för att vara skadeglad? Ibland så är man skadeglad bara för att personen ifråga är en clown.

Nej. Du borde ta och läsa på om det verkar det som.

Han tar även bort saker som inte bryter mot lagen men som han anser är negativt för honom själv. Som hans flygdata (open source) samt att hans far äger/ägt en smaragd gruva. Bevis finns ovan om du inte tror mig.

Är den? Lite lustigt är det att du för fram något subjektivt och hävdar att det skulle vara objektivt samtidigt som du klankar ned på att andra för fram subjektiva åsikter som objektiv fakta.

Inte om datan är offentlig och personen ifråga har myten runt att han bryr sig om "yttrandefrihet" på sina plattformar.

Detta är tyvärr bara toppen av isberget.. vilket gör det rent utav underligt att folk fortfarande tror på myten av Musk som någon yttrandefrihetskämpe när han i praktiken inte är bättre/sämre än de tidigare ägarna. Skillnaden är att Musk väljer att bryta mot sin egen TOS om sänder.

Shit visste inte att Elons bästa vän hänger här, du verkar veta allt om honom.

Själv baserar jag allt på vad han själv säger i poddar och intervjuer.

Av Michaelscott
Skrivet av Dr.Mabuse:

Förutsatt att det är i linje med Musks värderingar. För när Musk tystar andras röster har det inte med yttrandefrihet att göra, eller hur?

han är öppen med att sånt som bryter mot lagen tas bort.

Vad syftar du på? Fram med bevisen, jalla

Av Michaelscott

sweclockers hoppar på minsta lilla nyhet som kan måla upp elon musks twitterköp som "dålig".

"Orsaken bakom det imploderande värdet är att X intäkter har sjunkit kraftigt sedan förvärvet. Reklamkunder har lämnat plattformen i drivor på grund av den slappare modereringen," - Eller så har det och göra med att bolaget var åt helvete för övervärderat.

Han sa själv i joe rogan podden att köpepriset var på tok för dyrt, men att det var värt det. Man får inte glömma att X är den enda social medieplatform där yttrandefrihet på riktigt tillåts.

Av Michaelscott

Är dom sålda? Annonsen ligger kvar

Av Michaelscott
Skrivet av bubbelbabbel:

Det är möjligt att sotartecept inte hade någon påverkan på det effektmåttet, men bilden du lagt in visar baseline. Att det är liknande värden över grupperna visar bara att studien är välrandomiserad.

https://mfn.se/cis/a/cereno-scientific/cereno-scientific-rapp...

Av Michaelscott
Skrivet av pine-orange:

Jag tänkte jämföra resultatet med PULSAR studien, men det går inte rakt av. Det finns en formel för att räkna ut pulmonary vascular resistance (PVR), vilket är det som PULSAR studien använder som primärt resultat. Formeln är tydligen PVR = 80 * (MPAP - LAP) / CO. 80 är genomsnittlig puls, MPAP är mean pulmonary artery pressure (mmHg), LAP är left atrial pressure (mmHg) och CO är cardiac output (l/min). De har nästan gett all info för att kunna göra en direkt jämförelse med PULSAR studien, men de lämnar ut LAP. Det får mig att tro att det första resultatet i alla fall inte är bättre än det som PULSAR studien åstadkom. Det låter mer som en annons för CardioMEMS™ HF System (Abbott, Inc.) än något annat. Är det ett nytt användningsområde för dem kanske så de behöver lite klinisk legitimitet?
Jag kollade upp det, deras resultat finns sammanfattade i figur 2 istället (samma länk som ovan).

https://mfn.se/cis/a/cereno-scientific/cereno-scientific-rapp...

Av Michaelscott

Har du PoE injektor för nanoHD? Busenkelt att skicka med post nords vadderade kuvert 👍

Av Michaelscott

Ubiquiti UniFi UAP-NanoHD - 600kr + frakt om Poe injektor finns

Av Michaelscott

"kan försvinna..." och alla här inne går igång på alla cylindrar haha
Sedan haglar alla negativa kommentarer mot X, låt folk använda vad dom vill, var kommer all denna ilska ifrån?

Av Michaelscott

Räknare för följarantal var?

Hej!
Söker en digital variant av denna produkt; https://www.smiirl.com/en/counter/category/social

Någon som vet ifall det finns digitala räknare för följarantal på sociala medier?

Tack på förhand

Av Michaelscott
Skrivet av XPerion:

Du har noll koll verkar det mera som. PC/konsol spel släpps till mobil och mobil spel släpps också till PC. Om spel på mobil inte är gaming då är spelandet på pc inte heller gaming.
Sluta förlöjliga dig sjäv. Du är den enda som beteer sig som ett barn och dags att växa upp kanske.

Eller så låter du andra människor få ha sin åsikt hur kan man gå igång över en sån bagatell

Av Michaelscott
Skrivet av Spawnbadboy:

Detta var det dummaste inlägget i denna tråden.. jag är närmare 40 och spelar en del på mobilen

Du måste vara ett barn med sådant uttalande

Nu handlade artikeln om gaming, så att spela angry birds 15 minuter skulle jag knappast kalla för gaming.

Av Michaelscott
Skrivet av XPerion:

Spelar endast på mobil dagligen i 4 års tid i sträck. PC spelar jag knappt längre. Längsta uptime är 14-16 timmar i sträck vid alliance krig. Folk läger mycket pengar i mobilspel än PC/Konsol spel. Finns rika människor som spenderar miljoner på ett enda spel. Det spel som jag spelar dagligen i 4 års tid Rise of Kingdom finns folk som lagt ner över 2 miljoner kronor för all sina konton. Micro transaktioner i mobilspel generar mycket mer pengar än PC/Konsol spel.

Barn spelar på mobil, när dom blir vuxna spelar dom konsol/pc. Så enkelt är det.

Av Michaelscott
Skrivet av XPerion:

Mer än vad du tror.

The income from PC gaming in 2022 was 23%, while that from mobile gaming was 46%. The games industry predicts in 2023, the worldwide gaming industry will be worth more than $200 billion, with mobile gaming accounting for more than half of that.

Nåt mer att skratta åt?

Spelar du själv spel på mobilen? Då menar jag spela längre sessioner, såsom man gör vi gaming.

Av Michaelscott

vem spelar ens på mobiltelefon lol

Av Michaelscott

10% av totalen, 4kr innan årsskiftet

Av Michaelscott
Skrivet av pine-orange:

Det har inte hänt något så det spelar ingen roll om det går upp eller ner. Det enda som spelar roll är faktiska resultat och att de har tillräckligt mycket kassa att komma till den punkten.

Edit:
De hade väl någon presentation nyligen där de gjorde reklam för partnerns lösning?

Sådär säger bara någon som inte investerat.

Av Michaelscott

Klart det spelar roll, vad är annars syftet och vara på börsen om inte för och tjäna pengar?

Av Michaelscott
Skrivet av bubbelbabbel:

Tack för analysen. Även om det hade funnits tillräckligt med information att göra en indirekt jämförelse mellan de två studierna så hade det ändå varit äpplen och päron. PULSAR var en randomiserad prospektiv studie medan CS1 är en post-hoc fallstudie (en extrem Form ab cherry picking). Frågan är om det var någon enda patient i PULSAR som förbättrades på den parametern? Det var iaf patienter som förbättrades i NYHA-klass.

En kanske mer intressant fråga är om någon patient i placeboarmen förbättrades på samma sätt som i den här fallstudien. Om svaret på den fråga är ”nej” så ökar sannolikheten att CS1 kan visa effekt vid slutanalysen av studien. Och det är nog ändå det de får hoppas på (och i ärlighetens namn skulle en positiv readout motivera nuvarande värdering).

De kommer inte att kunna hävda superiority mot konkurrenten med sitt studieprogram. För det krävs en head-to-head-studie.

Och till sist kom en rejäl uppvärdering, och då har vi inte fått interim data för första 16 patienter som ska presenteras Q4.