Inlägg

Inlägg som Dekkan har skrivit i forumet
Av Dekkan

Tänkte vänta till svarta fredagen för att köpa en tv till ovanvåningen men det där var helt klart värt en beställning nu.

Av Dekkan
Skrivet av jensen.:

Någon som la en beställning på: https://www.amazon.se/gp/product/B07KJT9PG2/ref=ppx_yo_dt_b_a... under förra veckan när den fanns för ett bra pris?

Jag köpte en men den ligger fortfarande som "beställd" hos Amazon och inte skickats än för mig, misstänker om dom utreder att dom har satt felpris på varan eller dylikt.

Så tänkte kolla om det är någon som har fått sin vara än, kanske man skall ta och trycka på lite hos Amazon?
(OBS att tillägga är att jag valde fri frakt så skulle ju ta ett par dagar extra men minns det som att den skulle landa under denna veckan hos mig.)

Fick min i fredags

Av Dekkan
Nytt bud: 8 100 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Dekkan
Nytt bud: 7 500 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Dekkan
Nytt bud: 6 500 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Dekkan
Skrivet av BumBumX:

Bestämde mig för att byta operatör från Telia till Fello efter att den blygsamma ungdomsrabatten hos Telia för min del nådde sitt slut och jag ville bara ha ett enkelt abonnemang för att ringa och lite surf. Bytet skulle bara gå på några dagar eftersom Telia äger Fello och uppsägningstiden således inte blev något med.

Bytet skulle skett inatt så lagomt trött när jag vaknade i morse såg jag att jag inte hade någon täckning kvar med sim-kortet från Telia, bra då verkar det gått vägen tänkte jag. Pillade in det nya sim-kortet från Fello och knappar in pin, "Ingen täckning". Provade starta om telefonen, nollställa nätverksinställningar, flippa flygplansläge och allt utan resultat. Loggade in på Fello och såg att där fanns banne mig inget aktivt abonnemang... Fick glatt vänta till supporten öppnade och det gick ganska fort att konstatera att något var fel och att de skulle återkomma med en uppdatering så snart det kollat med en tekniker. Tiden gick och började bli lite frustrerad då jag inte hade någon fungerande telefon (bortsett från jobbtelefonen), så jag kontaktade supporten igen, nej problemet var inte löst än.

Under eftermiddagen fick jag ett mejl som sa att något fortfarande var fel och fick förklaringen att mitt nummer fastnat i ett steg på vägen i systemet när överföringen av numret skulle utföras. De var dock varse om att mitt gamla sim-kort från Telia inte längre fungerade och därför skulle mitt ärende få högsta prioritet, men de kunde inte säga hur lång tid det skulle ta.

Sen dess har det varit tyst och man sitter mest och funderar på vad man kan ha missat för samtal där uppgringare mötts av att numret inte är i bruk, men också funderar på hur jäkla svårt ska det va att lösa problemet...

Kändes skönt att skriva av sig lite i alla fall!

Förstår dig till 100%. Gjorde samma byte åt andra hållet. Jag var utan mitt nummer i 2 veckor. Ungefär samband med att jag blev pappa. Missade en hel del sms, samtal etc. Problemet enligt Telia var att bytet behövde göras manuellt då fello är ett dotterbolag. Hade jag bytt till tele2 och sedan till Telia hade det hela gått på Max 2 dagar.
Helt sjukt vad jag fick sitta i köer till telefon och förklara mig 100ggr, tvingade till mig ett tillfälligt nummer under tiden och skulle inte bli extra debiterad men gissa vad.. var lagom glad.

Av Dekkan

Tack!

Av Dekkan
Skrivet av Danieleet:

LG OLED CS (mix mellan C1 och C2 om jag förstått det rätt) finns för rätt så förmånliga priser via Benify nu.

Ser inga förmånliga priser där. Lust att berätta?

Av Dekkan
Nytt bud: 1 000 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Dekkan
Skrivet av TheFlyingFin:

Måste gnälla lite på den finska lagen.

Om man med uppsåt och vilje sätter eld på en kyrka med 30-40 pers inuti, samt med rep/band/snören knyter igen dörrarna så att personerna inuti inte kan ta sig ut, hur kan brottsrubriceringen bli skadegörelse och inte mordbrand/mordförsök?

Lyckligaste landet fem år i rad kan inte ha mordbrand/mordförsök. Tror jag..

Av Dekkan
Skrivet av Syntheslizer:

På tal om IKEAs rea på "gamingprylar", hur kan ett så stort företag göra ett sånt här misstag? <Uppladdad bildlänk>

Vadå? Funkar skit bra. Ställt min amd 5600x på den.

Av Dekkan

Det var under outlet så hur många såldes där egentligen?

Av Dekkan
Skrivet av arknvgh:

Någon som fått sina 5800X3D skickade av Inet? Min står fortfarande som gulmarkerad "Delvis bokad, I lager 2022-12-01"

Jupp skickad här

Av Dekkan

Ni som är Telia kunder och tagit del av black friday erbjudandet har ni haft bindningstid kvar? Hur länge?
Verkar smått omöjligt för mig att ta del av erbjudandet. Har 399 idag men haft 299 tidigare och förnyat i princip varje black friday..

Av Dekkan
Skrivet av compumanic85:

Hej någon som har den manuella koden till 100kr av 400kr från amazon? Mvh

Finns det? Trodde det aktiverades på kontot för nästa köp bara.

Av Dekkan
Skrivet av Nucky:

Tack för svar. Den stol jag har idag har nackstöd. Helt ärligt vet jag inte om det hjälpt/hjälper mig så mycket.

Har tidigare haft stolar utan nackstöd så jag tror inte att det är något jag behöver.

Aeron eller Kinnarps. Undrar vem som gör bäst stolar.

Hade en Ikea stol likt den du länkade. Köpte en gammal Herman Miller aeron och fixade upp den och det är bland det bästa jag någonsin gjort för mig själv. Sitter många timmar vid datorn, både när jag pluggade och nu i jobbet. Värt att investera i en stol man sitter skönt i. Om du mot förmodan skulle ångra dig så får du nog tillbaka mycket av pengarna på andrahandsmarknaden. Själv har inte saknat nackstöd men det tror jag är högst personligt.

Av Dekkan
Skrivet av Gilgamesh:

blev 4st blå Xbox kontroller, bra ha som backup till PC, kan de kopplas till Xbox PC dongle V2 om man redan har en sån?

"Backup"? Ifall 3st går sönder?

Av Dekkan

Skapa en egen tråd om komplett och dammsugaren så kan ni fortsätta där vettja👍

Av Dekkan

Har alla c1 dessa problem? Ser inget på min, ännu..

Av Dekkan
Skrivet av SlemRune:

För den nyfikne kan jag uppdatera er gällande ärendet och berätta att jag fick ett presentkort på 1000 kr genom att mejla dem. Kanske hade kunnat få pengarna tillbaka också men jag nöjde mig så.

Köpte en c1 77" på NoN i slutet av februari. Vart trevligt att kunna få tillbaka 2000 kr för några veckor sedan och nu 1000 kr efter den gått ned i pris. 90 dagars öppet köp som medlem har varit riktigt bra.