Inlägg

Inlägg som Mnc har skrivit i forumet
Av Mnc

Jag vet inte.. Hur ser man det?

Av Mnc

Byta sprak pa Samsung SGH-J700

Hej

Kopte en sadan telefon i Thailand igar for att min blev snodd. Och det finns bara engelska. Men killen som salde den sa att det gar att fa in svenska och att han kunde fixa det men att det tog lite tid. Sa kan ngn beratta hur man gor?

Av Mnc

Hej!

Min knappsats har slutat fungera på vissa knappar.. Dem ute i hörnen framför allt. Dessutom lyser det inte på knappsatsen längre. Så antar att jag smsat sönder den? Någon som kan hjälpa mig hur jag ska byta ut knappsatsen, eventuellt fixa det som är fel. För jag pallar nog inte ha telefonen på lagning i 2-3 veckor för den sakens skull.. Inte just nu iaf.

Mvh

Mnc

Av Mnc

Ati Catalyst, clone display och olika upplösning??

Hej

Mitt problem är motsatsen till alla andras. Jag har en tv konstant inkopplad via DVI. Men tvn har maxupplösning 1024x768 och skärmen har 1440x900.. Dessutom så fort man sätter på tvn så detectar Catalyst det automatiskt och skärmen byter upplösning.. riktigt jobbigt att inte kunna stänga av autodetecten... Alternativt ha profiler för varje display, går detta att få till?

har även Windows Vista, minns inte att problemet fanns på xp men.

Av Mnc

Tackar.. Helglektyr som sagt

Av Mnc

Vista och spel som kräver mycket minne.

Hej,

är inte insatt i hur man tweakar vista alls. Har försökt lite men utan resultat. Det är nämligen så att jag spelar endel Battlefield 2. Och jag har både XP och Vista. När jag kör XP tar det ca 1minut att från dess att jag ansluter och att jag är inne i spelet. Med vista kan det ta bortåt 5-10minuter.

Vänner med mindre minne och slöar processorer kommer in snabbare än jag. Finns det något sätt att göra så att Vista går med samma hastighet som XP? Eller måste jag köpa mer minne? Vänligen om någon kunde förklara hur man ska bära sig åt

Av Mnc

Det enda rätta är ju M14 med Rödpunkt eller eventuellt G3. De är de enda vapnen man behöver sikta lite med. Alla andra sprayar man bara lite så får man alltid lite kills. Men med dessa kräver det lite precision iallafall.

Av Mnc

Är det någon som vet vad dom ska fixa i första patchen? Finns det någon information någonstans om det? Alla verkar ge det så sjukt bra betyg, trots att man tröttnar efter en vecka.

Av Mnc

Mja, det mesta i hitboxen rättades ju till i 1.41. Men fortfarande är F35ans hitbox något tveksam. Jag hoppas så innerligt att de släpper 1gb patch till cod snart med nya banor och kanske ett längre poängsystem som gör att det kanske tar 20h speltid att öka en rank.. Och att man får något för det. vet inte vad.. Spelet är alldeles för trasigt på nått sätt

Av Mnc

Jo själva Ranken får ju ingen betydelse. Den kunde nästan slopas. I Bf2 är det ju viktigt med rank då man kan ansöka om commander. Högre rank ger förtur. Det spelet är så otroligt mycket mer genomtänkt

Av Mnc

Det är synd att dom inte gjorde spelet mer omfattande. alltså att man prompt måste spela 10mot10 på sin Höjd för att kaoset inte ska bringa spelaren till vansinne. Förstår inte hur utvecklare alltid och återigen alltid måste släppa spelen innan det är färdigt. Det är som om nivådesignaren har kastat ihop kartorna i ren panik den sista veckan innan releasen. För att dom varit så fokuserade på att hålla sin tidsplan att de inte tänkt på att första intrycket gör allt. När jag för längesedan såg en kort film på spelet höjdes mina förhoppningar till höjden. Att det skulle konkurera bort BF2 på alla håll och kanter.

Men besvikelsen är ett faktum. Jag förstår inte varför, låt oss säga min karaktär sparas på datorn. Så att när jag formaterar datorn blir av med alla mina sparningar på den. Varför inte följa exempel där man ansluter till en masterserver där ens karaktär ligger sparad. Så att man loggar in i början och, voila där är den. All statistik förvaras sålänge man behagar. Och man kan spela på vilken dator som helst. Grafiken är ju kanon. Men vad används den till? Inte något nyskapande iallafall. Att man sedan levlar var 5:e minut har gjort att jag själv är högst möjliga rank. På otroligt kort tid. Inte ens en vecka. Battlefield 2 spelade jag i 300timmar och uppnådde under dessa ranken Master Sergeant. Det ger spelet längre liv. En morot att ständigt sträva efter. Jag vet inte om Activision eller vilka som nu kommer släppa patcharna kommer åtgärda ens något av de problem jag anser vara störst med cod4. De hade grunden att bygga ett slott, men de byggde en villa.

Det är mina åsikter som ni gärna får kommentera på alla möjliga vis.

Av Mnc

Det absolut bästa spelläget är ju Sabotage, för de som inte vet vad det går ut på kommer en förklaring här.

En bomb finns. Två stycken jätteviktiga lådor. En för varje lag. Bomben som finns är rörlig och i början utav banan finns den i mitten. Det lag som tar bomben först måste ta den till fiendens låda och plantera den där. Fiendens uppgift blir då att desarmera den och ta den till motståndarens låda och plantera den där. Skjuts soldaten som har bomben tappar han den och den kan övertas av fienden. Det lag som spränger motståndarens låda först vinner. Sjukt kul

EDIT: Nej itne sjukt kul.. bara mindre kaos. Fattar inte att alla är så fruktansvärt Sålda på spelet. Det är ju helt och hållet kaos jämt och ständigt. Ingenting fungerar ordentligt... Argh ska sälja spelet om en vecka när jag tröttnat på Sabotage

Av Mnc

Är grymt besviken.. Att man ska göra ett übersnabbt spel på sjukt små banor är ju helt otroligt kasst!! All spelkänsla försvinner ju.. Synd att det är 80% småbanor och 20% ok banor .. Inga jättebra.. Singleplayer var dock riktigt bra!

Någon mer som har problem med 8800GTS 320mb? laggar som fan för en polare

Av Mnc

Stora Cod 4 tråden!

Tänkte att vi här kan utbyta tankar och funderingar kring call of duty 4! Rankingsystemet, grafiken och spelkänslan.

Är det någon mer än jag som tycker spelet är lite halvt ospelbart för tillfället? allt går så fort och kartorna känns aningen för små. Speciellt Shipment eller vad den heter. Hur fungerar spelet för dem med 8800GTS 320mb varianten?

SÅG NU ATT DET FANNS EN FET TRÅD! MODERATORER KAN LÅSA DENNA!

Av Mnc

Helt allvarligt så gnäller jag nästan aldrig. Brukar faktiskt härda ut ganska så mycket ska jag säga.. Problemet var väl att EN person vägrade släppa uppsägningstiden. Kan tillägga att detta var 3-4gången jag pratade med dem. Och sedan skickade de i runda slingor 7st fakturor till fel adress.. Det är i min mening inte särskilt kompetent. Och som konsument har man vissa rättigheter. Man måste ju få bli förbannad och uppretad?

Av Mnc

Nej men jag tycker att om man börjar felsöka vid 16.7mbit så tyder det på någon slags ambition.

Av Mnc

16.7mbit och över är ju helt rimligt. Klagade inte ens hos BBB när jag hade 12 och betalade för 24. Och bodde då 300meter från stationen. Men det är väl ok enligt de teoretiska avstånden...

Av Mnc

Har jag ens yttrat att jag ska ha maxhastighet? Nej! Men jag kanske hade räknat med att få runt 11mbit+. Isf hade jag väl tatt 10mbit tjänsten..

Avreagera sig? Rätt ska väl vara rätt?? Betalar man för 24mbit och man får 8mbit när det FINNS 8mbit som tjänst redan så är det väl lämpligt???? Oskyldig support? Vem är ansvarig om inte de anställda?

Jag var inte otrevlig förren dom började vara otrevliga, då blev jag riktigt förbannad. Jag arbetar inom service branchen. Och jag bad om att bli kompenserad, något dom vägrade med en klang av otrevlighet. Då blev jag arg eftersom att jag tyckte jag förtjänade att bli kompenserad. Vilket jag blev tillslut..
Det är ju vi kunder som betalar deras löner, nog ska de göra något för
den?

Återigen: När det finns 8mbit att betala för ska jag väl inte betala för 24?

Och jag vet att den är teoretisk. MEN på 3200meters avstånd från stationen är den inte Teoretisk längre. Den är omöjlig. 2500meter är det teoretiska avståndet för 24mbit!

To m BBB egen tekniska support kunde inte förstå hur de kunde sälja 24mbit på det avståndet.. Men eftersom ni är så duktiga och förstår det så är ju det väldigt märkligt..

Av Mnc

Bytte just från BBB till Comhem

Hej
Bytte precis till comhem efter att ha haft BBB 24/1.. Jag fick ut 8/0.7 som bäst. Och enligt tekniska supporten fanns inte möjligheten att få bättre än det jag hade. Hur dom än gjorde. Jag bodde för långt ifrån stationen, 3200meter.

Då blev jag helt vansinnig eftersom att jag skulle ha 24/1 och det var vad jag betalade för. Han sa då att han inte heller kunde begripa hur dom kunde sälja det eftersom att det var långsammare än 10/1 tjänsten to m. Blev då kopplad till någon kärring som försvarade det hela med -"Upp till 24mbit..." När jag kontrade med att dom borde ha någon kompetent person på bygget som sätter gränserna för vad de kan sälja. Varpå hon svarar något i stil med "Ja men det betyder ju bara att tjänsten går att koppla in där.."? Alltså vad är detta??

Bad omgående att bli kopplad till uppsägningen, skrek och gapade lite.. Killen förstod mig och bjöd på en månad samt tog bort uppsägningstiden med en månad..

Hon sa även att förmodligen har ingen klagat ute från mitt område tidigare så de har inte vetat om det.. ? Någon måste ju veta att det är omöjligt att komma upp i högre hastigheter på det avståndet.
Varför gör de såhär?

Vem fan säljer en kaka som finns men inte går att ha eller äta. Men försvarar sig med att den skulle kunna gå att äta, om man hade den?

Direkt efter det beställde jag 24/8 tjänsten från Comhem via fibernätet. Kommer jag upp i detta eller blir det samma visa igen?

Av Mnc

K810i sumpat batteriskydd/bakskal..

Hej,

Herromkvällen tog jag ur mobilen i fickan eller vad jag nu pysslade med och måste ha tappat den delen av mobilen som skyddar batteriet, den gled bort och är nu historia. Har googlat efter reservdelar till denna men lyckas inte hitta någon bra sida för detta. Passar K800 delen? Vore vänligt om någon kunde svara på detta.. Ser inte så snyggt ut och så vill man ju inte ha in skit vid batteriet..

/Kristofer