Inlägg

Inlägg som Bahnhof har skrivit i forumet
Av Bahnhof

Hej Linus,

Jag fick se denna tråd av en slump och jag kände genast igen fallet i fråga då detta var ett mycket speciellt fall.

När jag läser denna tråd så blir jag mycket besviken då jag inte upplever att jag varit hånfull eller att jag inte brytt mig i det som inträffat, tvärtom så har jag full förståelse för att ni blir upprörd över de påminnelser ni felaktigt mottagit detta fall. Givetvis så verkar det som att jag har uppfattat situationen felaktigt och då ni upplevt att jag inte brytt mig i er och de problem ni haft så ber jag så hemskt mycket om ursäkt för detta och jag kommer definitivt att tänka på min framtoning i framtiden.

Första gången vi hade kontakt så informerade jag er över telefonen att det tyvärr uppstått ett fel och att fakturan ej blivit bokförd som betald i tid men att detta nu skulle vara i sin ordning. Ni ville få detta skriftligt och jag sände er då ett mail där jag informerade er att fakturan är betald och att ni ej kommer att bli debiterad någon påminnelseavgift för fakturan i fråga.

Efter detta så uppstod det tyvärr ännu ett fel som inte skall kunna inträffa, detta då det saknades 1 krona på fakturan vilket i sin tur ledde till att fakturan gick vidare till inkasso. När ni då kontaktade oss så beklagade jag vad som skett och försäkrade er att ni ej kommer att behöva betala denna faktura till inkasso då det helt och hållet var ett misstag från vår sida. Ni ville då ej lita på det besked ni fick vilket jag kan förstå då ni upplevt problem med denna faktura tidigare, jag skickade dock ut en skriftlig bekräftelse på detta där jag beklagar det inträffade och informerar er att fakturan till inkasso ej skall betalas.

Jag vill även poängtera att inkassot var återkallat innan ni kontaktade oss och vi har även vidtagit åtgärder för att något liknande ej skall kunna inträffa i framtiden.

Jag förstår att ni är missnöjd med alla de problem ni haft i detta fall och jag beklagar att ni inte fått den hjälp ni eftersträvat, jag har även omvärderat min åsikt gällande kompensation i detta fall och beslutat att ge er ett avdrag på en månadsavgift då det trots allt har varit en hel del problem i detta fall. Detta avdrag kommer dock tyvärr inte att komma med på den faktura som gått ut denna månad då den redan är skickad, men avdraget kommer att vara med på nästkommande faktura.

Jag beklagar återigen att ni har upplevt dessa problem men jag försäkrar er att vi har vidtagit åtgärder för att något liknande ej skall kunna inträffa. Beträffande mig personligen så ber jag än en gång om ursäkt om jag upplevts som nonchalant och jag tar till mig av din kritik och jag skall göra mitt bästa för att utvecklas i en positiv riktning med hjälp av denna kritik i bagaget.

Med vänlig hälsning
Victor Kaustinen
Koordinator, Bahnhof Unipessoal LDA