Inlägg

Inlägg som Hakuchi har skrivit i forumet
Av Hakuchi

Vattenkylning från Corsair

Säljer vattenkylningskitet som jag vann här i gallerikampen tidigare i år.

Jag är super tacksam och hedrad över vinsten men säljer då jag inte har användning av grejerna. Tänker att det förmodligen är någon annan här som har det! (:

Allt är helt nytt, oöppnat och skickas i samma kartong som det kom i från Corsair.

Nypris enligt beskrivningen runt 4700kr
Mitt pris 3900 inkl frakt

Läs hela annonsen här

Av Hakuchi

Tackar enormt för rösterna och grattis till er andra!

Var absolut inte beredd på att vinna och dessutom var jag inte ens medveten om denna tävling förrän ett tag efter att jag lade upp mitt bygge. Väldigt roligt att vinna och tusen tack igen!

Mvh Tobbe

Av Hakuchi

Tusen tack för alla röster och grattis till er andra!

Av Hakuchi

Tackar för nomineringen!
Lycka till alla 😊

Av Hakuchi

Varför vill man ha en gasolgrill?

Tillägg:
Blev kanske tollkat lite mer offensivt än menat, hehe. Jag tackar för all bra input på min fråga och vill tillägga att jag genuint bara vela höra argument för gasolgrill då jag själv har väldigt svårt att förstå helt enkelt

Inget alls illa menat mot gasolgrillar eller de som nyttjar dem. Alla tycker olika och själv föredrar jag kol på alla vis, tycker det är kul att fixa med och gillar att leka med röken osv

Lycka till med grillsökningen och glöm inte att köpa öl!

Av Hakuchi
Skrivet av peterhjalmarsson:

Mycket snyggt bygge! Skulle du kunna tillgängliggöra ritningar och definitionsfiler till CNC etc för oss som vill följa i dina fotspår?

Tackar! Jag kan absolut fixa lite filer, ligger dock på en annan dator än den jag för stunden sitter vid så får bli ett senare tillfälle.

Kan ju lägga upp det jag har för Nostalgasm men också påpeka områden som kan förbättras om inte jag fixar sånnt själv innan uppladdning

Av Hakuchi

@Mizzarrogh: Tack så mycket! Kul att överträffa förväntningar, haha ^^

Av Hakuchi

Jag har kört med denna i snart 2 år: https://www.elgiganten.se/product/hem-och-hushall/kaffemaskin...

Helt klart den bästa billiga espressomaskinen jag testat. Kan vara väldigt pilligt att få till rätt inställningar på kvarn, mängd och temp och skiljer sig ofta rätt mycket från kaffe till kaffe och enorm skillnad på hur nyrostat kaffet är. Kör själv med denna prenumeration: https://kafferosterietkoppar.se/prenumerera/espressobonor/sor...
Rasslar ner i brevlådan helt nyrostat grymt kaffe varje vecka, riktigt nöjd

Av Hakuchi

Uppdatering:

Har blivit kontaktad av den, än så länge, enda som lagt bud och kommer göra en annan special deal med honom.
Har bestämt mig att lägga ner annonsen och istället bygga ihop lite nya saker för att se om någon vill köpa dem när de är färdiga.

Är det någon som sitter och väntar på att lägga bud här som nu ser att den avslutas så hör av dig till mig.

Håll er friska och ha det bra!
Mvh Tobbe

Av Hakuchi

@Christian-R76: Tack så mycket!
Jag är riktigt sugen på att börja bygga men har mest fipplat med mjukvara och hårdvaran som ska i, kommer nog bygga någon arkadmaskin och sälja först sen bygga flipperspelet efteråt så jag har råd

Av Hakuchi
Skrivet av Harrypojk:

Har lite funderingar men tolkar jag allt rätt kan vi nog reda ut dem om jag skulle vinna.
Alltid velat ha en arkad men de flesta på markaden är ju inte speciellt fina, detta ser mer ut som en fin möbel men ändå lite lekfull.

Slår till med 15000 då till att börja med!

Ja, annonsen är kanske inte så tydlig som den borde ha varit men jag tänker mig att vinnaren får komma med input på hur den vill ha sin maskin byggd så gör vi en skiss/plan och när vi är överens så bygger jag ihop den då

Härligt att du är peppad iallafall och inget är bindande, skulle du ångra dig eller mot förmodan inte bli nöjd så löser vi det ska du se!

Mvh Tobbe

Av Hakuchi
Skrivet av brackemannen:

Ett riktigt häftigt bygge, tummen upp!!

Tacktack! (:

Av Hakuchi
Skrivet av jiimpan:

Såg ditt galleri nu, creds till dig! Grymt bygge och lycka till med försäljning, många gillar nostalgi!:)

Tusen tack!

Skrivet av ResarXam:

Inga problem, ändrade texten och kan åka vart som helst typ

Av Hakuchi
Skrivet av kreekill:

Det finns en svensk hemsida som bygger på beställning:

https://arcadedreams.se/sv/?gclid=Cj0KCQiAqY3zBRDQARIsAJeCVxM...

För de som är sugna men kanske vill ha lite garantier etc

Tror faktiskt folk är intelligenta nog att förstå att det inte finns alternativ från företag. Inte så att jag går till ett vernissage och informerar folk att det finns tavlor på IKEA. Klart folk ska köpa därifrån om man vill. Hade jag gjort om jag inte hade andra åsikter och byggde eget som bättre uppfyller mina krav och jag mår bättre av att se på min vägg

Inte skrivit i annonsen men givetvis skulle jag vilja åtgärda fel och problem om det skulle uppstå på något jag sålt som köparen själv inte kan åtgärda. Bakom det här ligger mer passion än intresse av pengar.

Av Hakuchi
Skrivet av maddush:

Jag hade varit skit sugen
Men bor ju för långt ifrån

Skrivet av ResarXam:

jag med tyvär

Svårt att avgöra om ni driver med mig nu, haha. Eller så kanske jag skulle vara mer specifik med avståndet, kan nog åka rätt långt ändå faktiskt! Så länge kostanderna täcks kan jag nog åka var som helst i sverige, tycker ändå det är lite kul att åka bil (:

Av Hakuchi
Skrivet av vaegen:

Har du någon mer detaljerad lista på emulatorer och spel som ingår? Mvh

Det mesta fungerar fram till och med Playstation 1 och Nintendo64. Enligt lag är ju det där med spel luddigt men möjligheter finns och kan diskuteras vidare privat

Kan ju fixa en lista nu dem kommande dagarna på vad jag har fungerande just nu, sen om önskemål finns utöver dem går det nog att ordna.

Av Hakuchi
Skrivet av djdennistm:

Inte för jag har råd med den just nu. Konst och byggen är ngt jag sätter värde på. Tror absolut den kan vara värd 15.000kr hade jag haft dom pengarna hade jag budat.

Lycka till:-)

Håller med men när jag själv gjort något har jag svårt att värdesätta det på samma sätt och tänker att alla ska tycka att det är idioti, haha.
Härligt att höra och uppskattar verkligen det du skriver, tack så mycket!

Av Hakuchi

Budgivning - Handbyggd arkadmaskin

Hejsan, vet ej om detta är tillåtet, kan inte se något i reglerna som helt och hållet inte tillåter detta så testar och ser hur det går!

Har byggt denna maskin och har fått rejält med mersmak för byggande och tänkte att detta kan vara ett sätt att få bygga mer, att starta en budgivning och se om det är någon villig att köpa ett liknande bygge!

Om någon är sugen så kommer jag att personligen leverera och montera arkadmaskinen (om inte annat önskas). Jag kommer också fixa all mjukvara och kan fixa lite custom grejjer där med, därbland steam link och bakgrunds musik i menyerna med mera.

Naturligtvis kommer detta bygge bli bättre än min första och framförallt mer städad invändigt. Och givetvis går det mesta att ändra på om så önskas!

Se mitt galleri för mer info: Nostalgasm

Budgivning startar på 15000 då det är vad jag behöver för att kunna köpa allt som behövs och få något för all tid som kommer läggas ner.
Ställ gärna frågor om ni undrar något!

Avslutar budgivningen 10:e april
Bygget kommer börja så fort allt är överenskommet med högstbjudande

Läs hela annonsen här

Av Hakuchi

@Barsk66: Låter riktigt intressant du! Hoppas du hittar tid och ork och att allt går finfint för dig så ser jag fram emot att se lite av bygget i framtiden om du delar med dig av det ✌

Av Hakuchi
Skrivet av Barsk66:

Supersnyggt! Och verkligt snygg design!
Det blir ju "enklare" när man har tillgång till CNC-fräs och laserskärare dock! Det är ju där ens egen kompetens haltar, på hantverkssidan.
Har själv egen 3D-skrivare och vinylskärare och med det kommer man långt, har bl.a. en handhållen retropie/mediaspelare med audiofilljud på G (dock vilande projekt f.n.) Men CNC-fräs står på önske- och att-göra-listan för att fixa till det där som blir krångligt och för stort för 3D-print annars, typ snickarjobb...

Stort grattis till ett extremt väl genomfört projekt, jag är definitivt avis.

Tack så mycket! Helt klart underlättar maskinerna och jag har helt klart mer kunskap med dem och att skapa filer osv, än vad jag har i hantverkandet. Kommer nog bli mer för hand med flipperspelet dock.

Låter spännande! Vad ger audiofil-stämpeln om jag får fråga? DAC?