Inlägg

Inlägg som burger_ har skrivit i forumet
Av burger_

Billigare att köpa datorskärm och ha all den infon i analoga mätare på skärmen

Av burger_
Av burger_

Annonsen är avslutad

Av burger_

Förlänger budgivningen då jag fick tillbaka dragna bud.

Av burger_
Skrivet av Dlin89:

300 kr Får man hjälp att aktivera om det behövs?

Klart man får hjälp. Dock står det att den ska funka direkt på steam. Så jag hoppas på inga problem.

Av burger_

Starfield stream kod

Jag har en Starfield steamkod till salu.

Budgivning till och med söndag.

Läs hela annonsen här

Av burger_

Bra sammanfattning av Moderskeppet 2

Av burger_

Är intresserad av Overwatch collectors boxen!

Av burger_

Detta kanske äntligen får företag att uppdatera sina program till 64-bitars. t.ex. Steam, Battle.net och discord mm.

Av burger_

Problemet med netflix är att de höjt priserna samtidigt som de tagit bort disney, marvel och star wars mm. Det försvinner serier och filmer hela tiden från netflix. Märker det när jag laddat ner nått för att se senare på t.ex. en flygresa och sen går det inte att se för att serien är borttagen från netflix =(
Gör Spotify likadant att de tar bort låtar/album hela tiden eller fyller de på utbudet?

Av burger_

Lägre pris hade varit najs. typ 2500kr.. jag köpte mitt PSVR 1 för 1600 kr

Av burger_

Fått tag i en Raspberry Pi?

Av burger_
Skrivet av GuessWho:

Imponerande med 480Hz/500Hz (480Hz utan överklockning).

Själv hade jag hellre haft en skärm med 2560x1440 eller 2560x1600 upplösning och 240Hz.

Kanske kan jagandet av de höga hertzen även bidra till utveckling av bra skärmar, med högre upplösning, bättre färger, etc som ändå klarar 200+ Hz ?

2560x1600 hade varit riktigt najs. Saknar 16:10 formatet. 4K upplösning skulle bli tungdrivet i de högre Hz med grafikkort i vettiga priser.

Av burger_
Skrivet av CrispVanDahl:

Jag tänkte att det vore på sin plats med en tråd där jag kan skriva av mig gällande vad jag för tillfället arbetar med och vad som är kommande. Givetvis ska jag försöka vara så transparent som möjligt men som du vet så kommer jag inte alltid kunna dela detaljer gällande exakt vad som är i görningen.

Men det här är självklart inte tänkt att vara en blogg, dagbok eller annan form av envägskommunikation, jag vill givetvis även veta vad du tycker och tänker och mottar gladeligen förslag på tester som ni tycker jag borde kika närmre på. På förhand flaggar jag för att jag fortfarande är ensam i testlabbet så jag har inte haft möjlighet att göra alla de uppföljningar eller djupdykningar jag vill. Dock manar jag till lugn då vi senare i vår kommer vara fulltaliga när @JonasT återuppstår.

Veckan som gått har varit intensiv då det stått processortest på agendan, både i desktop-format men även laptop. Strax efter Intel Arc recensionen gick live mottog jag ett bamsepaket med 6kg laptopförpackning signerat MSI i form av värstingen Titan GT77 HX. På grund av sjukdomsfall så har det dock inte blivit ett färdigt test ännu men det är på g. Utöver värstinglaptopen har jag även satt tänderna i ett Radeon RX 7900 XTX från Sapphire som dyker upp i testform så fort jag kan. Men innan de båda testerna går live så väntar något annat som ni får reda på mer om inom en snar framtid.

När ni är klar med testandet av Radeon RX 7900 XTX är det bara att skicka den hem till mig så kan jag testa i ett år eller två

Av burger_

600 + frakt 6xx

Av burger_

400kr + frakt för 6xx.

Av burger_

Undra hur ofta de behöver byta ut beräkningsenheterna för att de ska hålla måttet. De lär ju inte vara så effektiva efter några år jämfört med nya processorer osv.

Av burger_

Inte helt lätt. Hade varit kul att se bilderna i skärpa!

Av burger_

Till iPhone 7 får du inte iOS 16. Det är säkert bara ett halvår kvar med säkerhetsuppdateringar för mobilen. Så snart dax att byta.

Av burger_

Switch utan spel 2500kr + frakt.