Inlägg

Inlägg som makerspace har skrivit i forumet
Av makerspace

Intressant för mig är att detta går i linje med kryptovalutor också där man äger sina valutor via kryptografiska bevis. På samma sätt går det att äga sina spel och items via kryptografiska bevis T.ex. Enjin Coin. Det finns en platform som heter, och varsågod föresten, https://www.robotcache.com/. Där kan man köpa spel och sälja dom igen. Tillslut kommer man kunna sälja sin progress och sina individuella items också med hjälp av typ Enjin Coin. Dessa system som är förberedda för äganderätten ligger i kryptosfären och dom är långt före den etablerade marknaden. Som det ser ut just nu, helt i linje med hur lagstiftningen kommer att se ut. Lootlådor kommer att försvinna och ägandeskapet kommer stå i centrum i den decentraliserade och kapitalistiska världen. Allt verkar bli ganska rättvist, så småningom. Så ta och köp lite kryptovalutor, (förutom ethereum och bitcoin), köp lite enjin coin(unity), lite crycash(cryengine), lite lite andra spelcoins. Kanske magnachain(unreal). Vi är gamers, vi borde se till att äga en del av kakan när den väl är gräddad.

Av makerspace

Vilken liten skitunge man var :). 2003/08 så hade jag en fråga om ett sweex chassi var "värt att köpa???!?!?", fick ett välkomnande till forumet och hjälp av användaren Saint25. Minns ni dom? Sweex ? Haha.... tror jag skurit mig på dom vassa kanterna mer än något annat objekt i livet hittills.

Av makerspace

Refresh rate låst till 120hz på en acer 144hz skärm.

I alla upplösningar förutom 1080p får jag 144hz. Förstår inte varför... det här problemet har varit med mig ganska länge även med mitt gamla 1070 gtx. Sitter nu med asus rog 2080 ti grafikkort. Kanske är något med skärmen?

Sitter med en sån här skärm: https://www.144hzmonitors.com/reviews/acer-xf270hu-review/

Av makerspace

Handla inte på epic store

Av makerspace

ska kika lite, bra tips

Av makerspace

Allting som SJW hoppar på och attackerar, verkar alltid leda till något som är stört intressant. Speltidningarna Rock Paper Shotgun och Kotaku kallar Cyberpunk 2077 och skaparna av spelet CD Project Red, transfobiskt samtidigt att man snyltar(cultural appropriation) på "transkulturen". Ganska motsägelsefullt som vanligt. Cyberpunk 2077 har blivit kallat ett spel som är rasistiskt mot svarta för att en grupp kallas "Animals" i spelet och några svarta personer kunde ses i gruppen, men det är i själva verket helt blandat med olika sorters människor. Ledaren för Animals är t.ex. en vit muskelsyrra och begreppet "Animals" i sig menas ju bara att dom är som vilda starka djur. Cyberpunk är dessutom skriven och skapt av en svart person.

Det är tur att det finns spelutvecklare som skapar spel utifrån böcker med handledning av författaren, eftersom att världen redan är bestämd och spelet ska bara vara en bra representation av den världen.

En dystopisk framtid styrd av korrumperade vita människor med sina storföretag och där man spelar en karaktär som kan vara transexuell svart/gul/vit/lila kvinna/man/ickebinär/hen borde ju egentligen vara varje SJWs våta drömspel.

Hela spektaklet gör automatiskt Cyberpunk 2077 till det mest intressanta på E3.

Av makerspace

PC Collectors Edition slut på Webhallen

Slut på CDON

collectors på mediamarkt

Om nån har mer information, dela gärna med er!

@Mutumba: skulle misstänka att CPUn kommer funka bra men kanske inte grafikkortet. Spelet ser ju stört najs ut, skulle satsa på ett dyrt så man får uppleva helheten. Egentligen köpa ny dator. En bang for the buck dator. Misstänker att ett ungefär GTX 2070 kommer funka bra i 1080p.

Det här var specsen som användes när dom visade demon i 1080p(över 60fps?):
CPU: Intel Core i7-8700K running at 3.7GHz
RAM: 32GB G.Skill Ripjaws V running at 3000MHz
GPU: Nvidia GeForce GTX 1080 Ti
SSD: Samsung 960 Pro (512GB)

Och det sägs att xbox one x kommer kunna köra spelet i 4k (förmodligen i 30fps, motsvarar nog ett GTX 1070)

Av makerspace

är så jävla sugen på att spela NU

Av makerspace

vi gör en geeks guild!

Av makerspace
Av makerspace

steam är bäst

Av makerspace

har velat ha en switch för att köra zelda och mario, men priset går ju inte ner, inte ens på begagnat, så det är ju najs med en billigare variant, hoppas den inte är för dålig bara.

Av makerspace

gta 5

Av makerspace
Skrivet av trickeh2k:

Starkt argument där.

Jo men tack detsamma. Ser du inte faran med EU nu? https://www.eff.org/files/2018/06/13/article13letter.pdf

Av makerspace

Inga. Köper bara "gamla" konsoler, missat flera generationer av diverse konsoler, t.ex. PS3an så köpte en sån!

Av makerspace
Skrivet av MsSmith:

Ni som inte har en aning om det ni har åsikter om - det är därför det finns politiker. Sverige ska givetvis stanna kvar i EU och landet är gravt beroende av fortsatta relationer med EU. Hade du läst vad som står i det du länkade så finns det en länk till en länk som i sin tur länkar till en rapport framtagen av amerikanska handelskammaren som säger att alla länder i EU har ekonomiskt tjänat på att vara medlem: I Sveriges fall handlar det om en ökning om 1,5% av BNP per år i jämförelse med om Sverige inte varit med. Det är 70 000 jobb vilket motsvarar ungefär hela Kalmar. Rapporten kan läsas i sin helhet här.

bnp i all 'a'ra men det r'a'cker nu. vi ska ut ur eu.

Av makerspace

Jag ser hellre att EU styrs av människor än en AI. Vi vet ingenting om AI:s kapacitet eller begränsningar.

Låt säga en högteknologisk civilisation kommer hit som tar över världar genom att manipulera AI till att göra som dom vill. Game over. AI kommer börja pusha på implantat på människor, till slut tar AI över ALL aktivitet och vi går till slut med AI maffian.

Av makerspace

@Vash: det börjar bli mainstream med folie runt, inte bara huvudet, utan även routern. Skönt att se!

Av makerspace

Bra spel, spela det nu innan folk börjar bli för otrevliga. än så länge är det nytt och spännande... det är kul att spela med folk som säger please forgive me i am so bad, för att man kan hjälpa till och försöka spela bra ändå. Tycker det inte ska behövas ursäktas för att spelet har varit ute i en vecka för HELVETE. Käften på er gnällspikar.

Av makerspace

Äta chips med pinnar? Vad är det för fel på er?