Inlägg

Inlägg som ottoblom har skrivit i forumet
Av ottoblom
Av ottoblom

Det ekar tomt på grund av citat = Söker ett grafikkort som är bättre en 1660super. pris 999 kr .

Av ottoblom

Tror jag klarar mig på det jag har faktiskt ser inget som helst behov när priserna är som dom är .

Av ottoblom
Skrivet av Peterrrrr:

Ta bort 1440p, endast fokus på 4K.

Hur många % spelar i det och hur hade du tänkt det skulle vara en ekonomi runt det ?

Av ottoblom
Av ottoblom

Grattis till er och Grattis till medlemmarna som gjort det möjligt . Retro var ju skit snyggt och man känner verkligen igen sidan .

Av ottoblom
Skrivet av n0kturnal:

De e väl just de, svenska leverantörer. De senaste åren känns de som de verkar tycka att vi är beredda att betala rekommenderat pris plus sisådär en 15-20%.. Vid prissänkningar i övriga länder så ligger de kvar på samma nivå här.

Svenska leverantörer redovisar sitt rörelse resultat varje år dom har några % i vinst inga 15-20 % . Tror du glömmer momsen alltså 599 dollar =6169 + moms 1542 med moms =7711 kr

Av ottoblom
Av ottoblom

Funderar inte säkert men grafikkortet är väl det som hänger mest löst fast det på rea i så fall annars väntar jag till nästa serie .

Av ottoblom

Hade liknande problem förra året så gjorde en annons ( flera vart det ) på denna sidan vad jag ville köpa . Så hittade 5800x och modekort .Begagnat vilket gjorde jätte mycket på priset .

Av ottoblom
Av ottoblom

gav mamma 4000 kr sen köpte jag ett årskort till pojken på badhuset .

Av ottoblom

Tror på liten prissäkning då AMD 7900 xt går att få under 10 k

Av ottoblom

Diablo 4 nu när dom fått ordning på spelet .Haft skit kul farma Duriel för ubers .

Av ottoblom
Av ottoblom

Yes men köpte allt utom moderkort +m2 disk på sweclockers försäljning sida så mest begagnade saker . Vart dyrt ändå gav 10 k för allt utom grafikkortet .Köpte i Januari så snart ett år sen .

Av ottoblom

Hade tänkt och skaffa kanalen efter jul .Samtidigt verkar alla höja priser så får se .

Av ottoblom

Alltså 4070 super ser mest roligt ut om det kommer som samma pris som 4070 ökningen är ju störst % sett . Samtidigt är det helt värdelöst för mig som redan sitter på ett 3070 ti . Blir och vänta på 5000 serien tror jag ingen lust och lägga en massa pengar på ett kort som kanske är 40 %-50 % snabbare bara .

Av ottoblom

Vet inte riktigt vad jag missar . Det är Zen 1 alltså första serien thredripper för 9 k ? Då slänger du inte med grafikkort utan vill ha extra för det ? . Förlåt att jag säger det men vad är det som gör att denna burken kostar 9 k ?

Av ottoblom

Diablo 2-3-4 är väl dom spel jag spelat mest .