Artiklar

Artiklar skrivna av Klorixx
41

Stor driftstörning hos Microsoft – släckte Teams och Outlook

En större driftstörning på onsdagsmorgonen ställer till det för flera av Microsofts tjänster över hela världen, inklusive molnplattformen Azure. 

23

Valve inleder leveranser av Steam Deck den 25 februari

Den handhållna spelkonsolen tillika datorn får efter försening ett leveransdatum. Samtidigt släpps embargodatum för recensenter.

141

Twitch hackat – användaruppgifter och källkod sprids på webben

En stor mängd uppgifter inklusive användares lösenord, hela tjänstens samlade källkod och utbetalningshistorik till kanaler är på vift.

104

Africrypt-grundare försvunna med 69 000 bitcoin

Investeringsplattformen Africrypts grundare är försvunna tillsammans med bitcoin värderat till miljardbelopp efter påstått dataintrång.

14

Fulkultur om jultraditioner, och Die Hard

I senaste avsnittet av Fulkultur avhandlas julen och deltagarnas traditioner. Självklart diskuteras även Die Hard och huruvida det är en julfilm eller inte.

69

Följ Jacob, Kenneth, Anton och Gustav på äventyr i Diablo II

Äntligen en helg då alla kan! Lördag den 24 november klockan 11:00 ska Jacob, Kenneth, Anton och Gustav återuppleva Diablo II. Äventyret strömmas från förmiddagen till nån gång nattetid.

8

Fulkultur om guilty pleasure och fascinationen för det usla

Veckans avsnitt av Fulkultur handlar om det bradåliga och riktigt usla, och vad det är som gör att vi fascineras av underhållning som faller in under detta.

2

Fulkultur om hjärtskärande magplask och besvikelser

Det har blivit dags för ett nytt avsnitt av Fulkultur, som denna gång handlar om de största besvikelserna i tv-, film- och serieväg.