Inlägg

Inlägg som ehenkeee har skrivit i forumet

Asus GeForce GTX 960 Direct CU II 2GB OC

Köpte begagnat i höstas men fick ingen användning av kortet. Tänkte att det kanske kan komma till nytta någonstans.
Har inte testat det själv men allt ser fint ut.

Den som kommer med ett bra och rimligt bud får köpa kortet. Antingen skickar jag och köparen står för frakten eller så kan man hämta hos mig vid Stureplan i Stockholm.

Läs hela annonsen här

Skrivet av Zarkazm:

Finns denna kvar än? Vad är det lägsta du kan tänka dig att släppa den för om man hämtar i helgen?

Finns kvar!
8000 om vi löser det i helgen.
/Henrik

Samsung C49RG90

Jag har nyss flyttat och tyvärr känner jag att det inte riktigt finns plats till den här fantastiska skärmen. Hoppas någon annan kan få glädje av den.
Skärmen är i kanonskick, köptes under Black Friday från Inet.
Den är monterad på en monitorarm på bilden men har orginalförpackning med kompletta tillbehör.

Hämtas endast hemma hos mig centralt i Stockholm med ca 300m från både T-bana Hötorget och Östermalmstorg. Har du bil är det ganska smidigt för lastning här också.

Specifikationer:
49"
1800R
5120*1440
120 Hz
VA-panel

Prisjakt: Samsung C49RG90

/Henrik

Läs hela annonsen här

Bjuder också 500 + frakt för en

X1 Carbon är mitt tips. Ägt både X1 Carbon gen 4 och kör nu X1 Yoga gen 1.
14" vs 13" som stor skillnad när det kommer till att köra Win 10 i 100% skalning vilket är det jag absolut föredrar. Blir väl plottrigt ibland på 13" som de flesta har.
Sedan grymt fint tangenbord och dubbelt med RAM gör det ju som sagt enkelt att välja mellan de två du presenterar.

Jag har dock aldrig riktigt kört någon XPS. Jag har all förståelse för den som tycker det ser bättre ut även om jag själv gillar Thinkpads. Oavsett vilken du köper gör du inte bort dig.

Skrivet av improwise:

Håller med, även om du förmodligen menar Lenovo eller iaf Thinkpad före HP och Dell för att jämförelsen ska bli relevant (alt. att du endast syftar på de specifika Dell och HP maskiner som nämnts här)

Designen på Thinkpad är nog sådan att man antingen älskar eller hatar den, dvs rent estetiskt. Dvs om dom uppfyller kravet på att vara snygg får nog var och en avgöra själv. Om du kan sträcka budgeten lite till så kör Dustin kampanj på X1 med OLED just nu:

https://www.dustin.se/product/5010965082/thinkpad-x1-yoga-ole...

Detta är en yogamodell så du får även den extra flexibilitet som det innebär. Om sen OLED är bra eller dåligt beror väl lite på vad man ska använda datorn till.

Hej! Nu kommer jag med en fråga lite sent i diskussionen. Jag fick hem min X1 Yoga OLED idag och håller på och bekantar mig lite grann nu. Du beskriver att OLED har sina för- och nackdelar.

Jag håller på och funderar lite över just detta och om jag verkligen ska köra på OLED-skärmen eller om jag ska skicka tillbaka och satsa på en vanlig skärm.

Grejer som är tydligt markanta nu från start är:

-Thinkpads tangentbord är bortom bra!
-Färgerna, svärtan och kontrasterna är fantastiska
-Skärmen är extremt blank
-För att skärmen ska kännas hyfsat bekväm för textläsning och hantering måste blåljuset i princip stängas av. Här är jag fortfarande osäker på hurvida en annan skärm fortfarande skulle vara snällare mot ögat. Jag är student och periodvis behöver jag kunna sitta väldigt långa perioder vid datorn.

Vore grymt med lite input

Mitt origin-namn är "hkrosen" bara att lägga till om nån känner för att lira lite.

Hajade till direkt när jag såg att du kör med fullt manuella kontroller till pc. Som du skriver så vet knappt folk om att man kan köra manuellt trots att de varit i branschen länge.
Själv tycke jag att det var så frustrerande med passning som gick till fel gubbe, djupledsbollar jag inte fick bestämma djupet på själv och så vidare. Då bestämde jag mig för att slopa alla hjälpsystem och köra fullt manuellt. Jobbigt i början men när det väl sitter är det fruktansvärt belönande samtidigt som spelet blir mycket mer likt en verklig match då du knappast sätter 30 direktpassar i rad.

Angående FIFA 15 så tycker jag demot lovar riktigt gott inför framtiden. Körde aldrig FIFA 14 på någon nextgenkonsol så det mycket nytt vad gäller grafik men framför allt fysiken på både spelare, boll och närkontakter. En finslipad fullversion där man kan fixa lagg-problemen kommer nog att bli riktigt rolig!

Själv kör jag med trådlösa xbox 360-kontroller i soffan med speldatorn uppkopplat mot min 50" plasma. Var enda lösningen fram till nextgen då ps3/xbox360 bjöd på outhärdliga fördröjningar och ojämn/jättelåg bilduppdatering att det för mig inte alls var värt att spela.

Jag gråter!
Valve får inte göra någonting annat än HL3 just nu.

Skickades från m.sweclockers.com

Just det. Kan passa på och slå ett slag för de manuella handkontrollinställningarna.
Mycket svårare till att börja med men extremt mycket roligare när man lärt sig lite. En match med två som kör på manuella kontroller är så grymt mycket roligare. Skickligheten får verkligen avgöra!

Fifa är inte det minsta bättre till konsol än pc, tvärtom.
Men en trådlös x360dosa får du samma spel med högre upplösning, mycket högre fps och helt fritt från laddningstider.
Nackdelen är det tydligt mycket sämre utbudet av motståndare på onlinedelen. Men det kan jag gärna leva med för de andra fördelarna är sjukt värda för mig som utpräglad pc-förespråkare.

Half Life 2 är överglänser allt annat med sjuka marginaler.

För MP så kan det vara kul med lite Bf3 alternativt hetsa runt lite på Black ops.

Skrivet av Frystpingvin:

Absolut inte Audioengine i alla fall.

Dold text

Nja D'felt brukar väl företaget heta eller?

Skrivet av light44:

Hur länge har du haft dem? Gjorde du köpet på nätet finns det kanske något kvitto eller orderhistorik där som du kan använda dig av? Annars kan du ju alltid höra av dig direkt till tillverkaren som säkert kan hjälpa till.

Har kört dom i drygt ett halvår.
Köptes på Mediamarkt så kvitto lär jag aldrig kunna fixa.
Ja det bästa kanske är att höra av sig till tillverkaren, vilka de nu är ?

Reparera Audioengine 5 i Uppsala

Mina audioengine 5 har slutat fungera så till vida att den passiva högtalaren inte längre ger ifrån sig något ljud. Då jag inte hittat kvittot blir jag tvungen att lämna dessa till någon som kan reparera dom. Var ska jag vända mig. Har ingen tidigare erfarenhet av ljudkunnigt folk i Uppsala.

Tips?

[QUOTE="ehenkeee;12735329"]Ej modifierat av vad jag kan se, vet dock inte vad tidigare ägare gjort med kortet.

Problemet minst lika påtagligt vid underklockning

Rekommenderar en stor luftkylare. Presterar minst lika bra som de mindre pålitliga och ljudligare vattenkylarna. Pumpens ljudnivå skall tas med i beräkningen om du vill ha en tyst dator.

Silver arrow alternativt cnps12x som redan är länkade ovan skulle jag själv kört på. Sedan finns ju alltid klassikern Noctua DH14 som dock är lite fulare