Inlägg

Inlägg som anon150792 har skrivit i forumet
Av anon150792
Skrivet av Vzano:

Asså, det står i reglerna att inlägg som inte bidrar till diskussionen är förbjudna. Går man in i tråden enbart för att säga att TS problem är löjligt och skita på tråden istället för att hjälpa TS så får man räkna med att ens inlägg bli raderade. Har man inget bra att dela med sig så behöver man inte dela med sig alls.

Så olika åsikter = förbjudet?

Låter som en diktatur. Vad jag skrev förde diskutionen framåt dock, att du och moderatorn tycker att jag inte tillförde var för att ni inte delar samma åsikt som jag har om samma ämne.

Av anon150792
Skrivet av landmarks:

*Tråd rensad*

Ett antal sidospår som inte för diskussionen vidare eller besvarar frågan är borttagna.
Vänligen håll er till ämnet och inte huruvida det är lättkränkt att vilja sortera bort vissa ord i företagsmiljö eller inte

Så rensa bort inlägg som håller sig till ämnet men som inte har samma åsikt som er.....trevligt.

Såg att ni tog bort mitt inlägg där jag nämnde att jag tycker detta är löjligt, intressant att se om detta inlägget får stanna kvar eller om man sopar det under mattan det med.

Av anon150792
Skrivet av Whitepilledoomer:

Förstår inte riktigt saken här. Om man inte vill ha det, rösta med plånboken då!

Folk beter sig som att vi lever i Sovjet, har femårsplaner och måste förbjuda vissa saker. Du har din röst i plånboken, använd den istället för att gnälla. Funkar inte det så betyder det ju att folk visst vill ha det såhär. Enkelt.

Så kritik mot något du tycker är bra= tyrani?
Jag kommer inte investera i NFT's då det bara verkar vara rent lurendrejeri, men jag kommer dock att fortsätta med att säga vad jag tycker om NFT's, om du inte håller med om det så kan du uttöva din rätt att säga något om det också.

Tycker det du säger är konstigt då man kan investera i NFT's om man vill, det folk säger här dock är ju bara att majoriteten inte vill.

Av anon150792
Skrivet av AnnoyingIB:

Inte många på Sweclockers heller baserat på kommentarsfältet och röstresultaten

Ok, men vad gör en NFT för en person då? låt säga att du köper en NFT, vad gör en NFT för dig personligen? vad får du ut av den, det är ju det som folk är intresseade av att veta, och just nu vad man ser är att det är totalt trams bara, varför skulle man få för sig att investera i en så kallad "NFT" ?

Om jag inte kan på något sätt tjäna på att äga en NFT så komemr jag aldrig att investera i en NFT, finns ingen anledning då, och OM man tjänar på att äga en NFT ja då kommer ju majoriteten att vilja äga NFT's, men det vi har sett hittils säger bara att det är ett ponsischeme, pyramidscheme etc

Alla som promotar NFT's är youtubare/streamers som har olika belöningar om du gör ditt eller dat för att du sen ska promota vidare det till 20 personer som i sin tur ska promota 20 personer........inget positivt alls som jag har sett av NFT's hittils, och tills jag gör så kommer jag rösta för att det är lurendrejeri.

Av anon150792
Skrivet av Chromatic:

Min produkt hade ju fortfarande krävts för att någon ska kunna modifiera den, eller hur?
Hade snarare blivit glad att min produkt kan modifieras till att bli med attraktiv och därmed troligtvis sälja mer exemplar.

Precis detta som jag finner konstigt, man måste ju köpa deras spel i slutändan för att kunna modda på deras spel ändån, så hur fan kan det vara dåligt för dem att moddare tar betalt för modds i deras spel? låter jävligt galet.

Av anon150792
Skrivet av Elakekocken:

’Whataboutism’ ditt och några andras favoritord har jag sett.

Dom har tagit bort möjligheten till TCP/IP för att förhindra piratkopiering (ge bort spelet gratis).

Du håller på med cry baby-ism och tål inte att andra inte tycker och tänker som du, därför har du ett oöverträffat behov av att tala om för andra hur dom är och vad dom håller på med - vilket i sig inte tillför något alls.

Ironiskt att du verkar ha problem med att andra har andra åsikter då.

Jag som knappt använt TCP/IP tycker att det är skandal att man praktiskt taget lovar något för att sen göra en kovändning, och om vi nu ska prata pirat kopiering, hur många väljer att pirata D2 istället för att köpa det? majoriteten som piratar är folk som inte har råd att köpa, var själv i den situationen när jag var yngre, piratade en massa spel då jag gick i skolan för jag hade inte råd att köpa, nu när jag är äldre med en stabil inkomst så köper jag de få spel jag är intresserad av.

Av anon150792

Nätverks adaptorn för Wi-Fi vägrar funka.

Jag försöker få en gammal laptop från 2011 att se och identifiera Wi-Fi anslutningar, men nätverksmodulen som ska göra det vägrar funka, en "Broadcom 802.11n Nätverksadapter" laddade ner nyare drivers och har nu drivers från 2014 som stöder win10 men den gör bara samma sak som innan: Slår på Wi-Fi och då autostoppar den.

Vet inte vad problemet är eller hur jag ska kunna lösa det då det bara är den enheten som krånglar och nya drivers fixade inte problemet utan den gör samma som innan vilket är att den vägrar slå på.

Om jag diagnostiserar problemet så står det alltid samma sak där "Trådlös kommunikation har stängts av"
Försökte med wi-fi knappen som sitter på laptopen men den gör också 0.

Vet någon hur man kan fixa detta?

Av anon150792
Skrivet av Anders_c_:

Stäm alla som förbokar orecenserade spel istället!

Vet inte om det var sarkasm eller inte, men CDPR tillät inte några review copies på konsoler utan alla review copies som skickades ut var till PC. Sen sa ju CDPR CEO detta några dagar innan lanseringen: Performance on the base PS4 and Xbox One consoles is "surprisingly good”

Vilket antagligen är den största anledningen till varför dem är i trubbel nu.

Av anon150792

Förvånande, men bra att dem tillåter folk att få pengarna tillbaka ifrån ett spel som helt klart inte funkar som det ska på konsolerna ännu.

Lär nog funka någon gång i framtiden, men just nu funkar det ju absolut inte.

Av anon150792
Skrivet av Scorpion85:

Till er som inte tror att strålning från en router har negativa effekter såsom huvudvärk osv, jag hoppas att ni drabbas av samma vånda som jag själv när jag tvingades sitta 40 cm från en access point pga att jag var ny på jobbet och inte ville göra väsen av mig med att flytta den (vilket jag ändå sen gjorde efter ett tag och på så sätt åtminstone kunde göra det drägligt för mig). Extrem migrän från just det hållet som pekar mot routern och kom inte till mig och säg att jag e foliehatt.

Det finns alldeles för många i Sverige som enbart köper den officiella förklaringen och går aldrig mot strömmen, därav många samhällsproblem som man inte får prata om i detta forumet. "Vadå om jag har en 2,4-26ghz sändare 50cm från mig där jag befinner mig många timmar, vi är inte biologiska varelser vi är gjorda av granit".

Epiteten jag hade använt för att beskriva er är inte tillräckliga så jag avstår.

Verkar som om du har el-allergi, såg det i en dokumentär för några år sedan, men det är ytters ovanligt, du borde kanske see om det finns ett test för att see om det är det som orsakar problem för just dig, men sen finns det många som sprider okunskap och rent ut sagt lögner för att dem inte vill eller orkar kolla upp fakta runt vad det nu är, eller så är det en mytoman som säger bs hela tiden, finns ju den sortens person också.

Av anon150792
Skrivet av Xverminator:

Jag trodde inte folk fultittade längre när det finns nå många aktörer liknande Netflix.

Dom som fulstreamar gör dom det för att materialet inte finns på lagliga tjänster eller bara ren snålhet?

Håller folk fortfarande på med att ladda ner crackade spel från tex TPB också?

Personligen så har jag Netflix men min TV är för gammal för att att kunna ta in det direkt på TV'n, så får streama från min PC till TV, men eftersom den är så gammal så har den inte autokorrigering så missar ungefär 20% av bilden, så vad jag gör är att jag laddar ner serien istället och har konfigurerat VLC så att jag får hela bilden på min TV.

Jag tänker inte köpa ny TV föränn nuvarande går sönder, känner 0 skuld över att jag laddar ner serier och filmer.

Som många har påpekat redan så tror jag absolut inte att folk hade betalat för det dom laddar ner om dem bara hade 2 val: betala eller inte få see på det, folk hade valt att inte se på skiten istället.

Jag tycker det verkar som om de flesta gärna betalar för storfilmer och ser dem på en biograf, medans man laddar ner skit filmer för att man inte har något annat att titta på, ingen stor förlust om man skiter i att titta på random indie film med dåligt skådespeleri och story.

Av anon150792
Skrivet av Buulaa:

Kommer du ihåg när det var en ''debatt'' om vad vi skulle göra med ''svenskar'' som åkte ner till syrien för att kriga?
Kommer du ihåg att vi släppte in dom hem igen och frågan dog?

Just det hotet.

Sverige borde ha portat dem, och de som slank in igen borde ha åtalats för mord och annat som begåtts eller ha blivigt utvisade och hemskickade till deras hemländer.

Att vi i Sverige ska behöva dras med debatter om hur vi ska övervakas är löjligt, anställ fler poliser, rota ut problemen och ha en ordentlig utvisnings policy: Ska du bo här, sköter du dig, eller blir utvisad.

Blir bara mer och mer arg över hur våra politiker INTE tar tag i alla "no-go" zoner och låter kriminella samlas i dessa områden, för att sen använda samma områden som en ursäkt för att kunna säga "Men titta på alla kriminella, vi behöver övervakning för att trygga folket!".

Av anon150792

100/100 via Bredband 2, känner inte att jag behöver snabbare då även filer på 10+gig laddas ner på mindre än 1 timme.

Hade ju varigt trevligt med 1gig, men vägrar betala de priserna.

Av anon150792

Tycker att det mesta intressanta är detta dock:

Men kommer nog inte hända ett skit även nu när man vet med 100% att han ljög.

Av anon150792
Skrivet av Lidodido:

Fast user reviews spelar ju betydligt mindre roll när folk röstar utifrån känsla, och känslan hos många just nu är att spelet är dåligt bara för att det är "inclusive woke garbage" eller vad det nu hette. Du säger att du inte säger att spelet är dåligt samtidigt som du letar alla halmstrån du kan tänka dig för att bevisa det, och säger att ingen klagar på Ellie eller hennes sexualitet samtidigt som EU rantar om inklusivitet för att man inte kan ha en sån karaktär utan att det är pk-agenda.

När jag läser dina kommentarer ser jag verkligen ingen anledning till att lira mer på user reviews än på kritikerna. Inte i alla fall om man tittar på allmänhetens omdömen på sidor där man inte kan lita på vilka som tyckt till. Räcker ju med att ett spel är epic store-exklusivt för att folk ska bli butt hurt.

Personligen så är det woke garbage för mig efter att läckorna blev konfirmerade, betyder inte att gameplayet är garbage, men att storyn är det, och det är storyn som är det största elementet för många just i "The Last of Us", sen om du håller med mig eller inte skiter jag i, jag har min egen åsikt som jag står för och kommer diskutera det frit som alla andra.

Av anon150792

@Lidodido: Nja 2:an är ju inte hyllad ännu, bara av kritikerna, om users tycker det i slutändan får vi vänta och se, själv tycker jag att det som SkillUp sa i sin review verkar stämma, bra-mediokert gameplay och annat förutom Storyn ungefär, inget mästerverk precis men inget man skulle kalla dåligt men absolut inte en 10:a om man som helhet ger spelet ett betyg.

Kontroversen handlade ju mest om att de nu ändrat storyn till fördel för progressiv agenda vilket inte riktigt platsade in om man kommer från första och sen spelar vidare i 2:an, att Elie är lesbisk är det ingen som gnäller om, och verkligen inte att det inte är Joel som var i fokus.

@loevet: Med "betalda recensioner" (i detta samanhang) så menar nog inte många att det handlar om rena cash, utan handlar om deras förhållande till företagen som ger dem tidiga review kopior, nyheter och annat före andra så att dem får fler clicks på sina hemsidor. Det som verkar vara problemet om man ska ta Alanahs ord som sanning är då att dessa "mainstream" reviewers skriver reviews som dem vill ska resonera hos sina egna twitter followers etc, och dem skriver inte recensionerna för att informera potensiella köpare om hur spelet är.

Och Laymen sa ungefär att det handlar om företagens egna Marketing team om en youtuber blir blacklistad eller inte, så det fortgår absolut men kanske inte i så stor skala som man misstänker.

Av anon150792

Ja då fick man konfirmation att leaksen var sanna, och tydligen värre än vad man fick se i leaksen:
Innehåller uppenbarligen spoilers

Av anon150792

@Buulaa: Även det är suspekt i nuläget, testade ett antal kinesiska spel häromdagen och jösses vad många fake reviews, och det är för att tydligen så får man något om man gav en positiv review, vad det är man får vet jag inte dock.

Hoppas bara att fake-reviews inte sprider sig till andra icke-kinesika spel på steam.

Av anon150792
Skrivet av CrispVanDahl:

Lägg av nu. Det är inte det som de flesta säger. Det kanske är det som du har sagt.

Väx upp. Sluta prata om saker du inte har någon som helst aning om. Gör inte svepande uttalande uttalanden om spelpressen eller journalister och vilken åsikt man får eller inte får ha då det helt enkelt inte är sant som du säger. Att bete sig på det sättet du gör nu är ovärdigt.
du och dina likasinnade kamrater på internet hade hoppats på att spelet skulle hatas och vara dåligt för att ni inte delar Neill Druckmanns värderingar eller är livrädda för att se en kvinnlig eller homosexuell huvudkaraktär som inte är översexualiserad.
Nu älskar dom flesta spelet som plötsligt går dom inte att lita på. ser du inte själv hyckleriet i hur du beter dig?
Personligen så bryr jag mig inte om du köper spelet eller inte. men sluta hyckla och slänga ur dig saker när du inte har en aning om vad fasiken du pratar om.

Du verkar ganska arg över att jag har en åsikt som inte du håller med om, jag kan säga vad fan jag vill om spelpressen och journalister, om du inte håller med om det, okej, men sluta att slänga ur dig personliga förolämpningar och håll dig till reglerna för detta forum. Jag vill se bevis på var jag sagt att man SKA ha en särskild åsikt, det verkar vara du som har förutfattade meningar och inte förstår ord.

Sen, återigen, inte något problem med att spelet har eller inte har LGBTQ+, problemet är (om leaksen är sanna) att dem sket i att utveckla storyn som dem startade i TLoU1 till fördel för att "Virtue signalia".

Att anklaga andra för att inte ha en anning om vad dem pratar om är en ganska vanlig taktik bland folk som har 0 intresse av att faktisk diskutera något.

Skrivet av star-affinity:

Vad är det som är skit med "diversity"?

Inte mycket i verkliga livet förutom när det kommer till "diversity quotas" så som att man ska ha 50% brandmän som kvinnor så lägger man en lägre ribba för att dem ska klara testerna etc(ja det hände här i sverige), det är helt galet såklart men för det mesta är det inget fel med "diversity" i verkliga livet, i spelbranchen dock så brukar det bli befintliga spelserier som tar stryk på ett eller annat sätt genom deras diversity så som att story ändras på helt konstiga sätt, karaktärer ändras helt utan motivering och i vissa fall även spelmekanismer ändras för att inkludera "diversity", så ja, många är inte glada när man får höra att en spelutvecklare ska vara "inklusiv" eller "stödja minoriteter" genom deras spel, för det betyder för det mesta att spelserien blir förminskad på ett eller annat sätt, och många ser det för vad det är: fake, dem går tillbaka till att betee sig som alltid annars efter att dem släpt spelet, om dem verkligen vill stödja något varför måste dem ha publicitet hela tiden? det är bara att skänka pengar till organisationerna som faktiskt jobbar med dessa saker, men nä, dessa företag vill casha-in på publicitet och det är ju inte konstigt, det är företag, men som vuxen borde man förstå att företag inte är din vän, deras mål är att tjäna pengar, om dem kan fixa lite positiv marknadsföring genom att "virtue signala" så gör dem det, vilket företag har gjort i många år nu.

Av anon150792
Skrivet av CrispVanDahl:

jeeezus effing christ vad jag vill täcka huvudet i skämskudden när man ser vissa saker som folk skriver här. Ni vill alltså helt och hållet avfärda spelet baserat på vad ni vill tycka baserat på en läcka? många idioter som pratar om "PK" och "åsiktskorridor" men helt och hållet befinner sig i sin egen åsiktsbubbla där bara ekot av den egna förutbestämda åsikten accepteras. Sitt ner i båten och bilda er en egen uppfattning när ni faktiskt har spelat spelet.

https://i.redd.it/kupi8d83nh451.jpg

Ganska komiskt att du verkar ha missat att de flesta har sagt att ja vi gillar inte det vi sett i läckorna, men eftersom vi inte spelat det ännu så låter vi spelet bli släppt innan vi bestämmer oss om vi ska köpa det eller inte.

Sen att du tycker man ska spela spelet innan man säger ngt, det behövs inte då andra kan spela spelet och visa om läckorna är bekräftade eller om det bara var fake. Men ja, om läckorna är sanna så kommer jag inte att köpa det, om det visar sig vara fake så köper jag antagligen.

Och ja, det är en "åsiktskorridor" då mainstream reviewers inte kan sätta de betyg som dem vill, dem har inte råd att göra sig fiende med företagen som stöder dem.