Inlägg

Inlägg som Miothan har skrivit i forumet
Skrivet av Aphex:

Om man sprider felaktig medicinsk information ("det finns inget virus") som kan få till följd att människor skadas eller dör, eller uppmanar till handlingar som skadar egendom eller människor, så är det i min bok ett svinigt beteende. Skulle även kunna innebära att man ställs till svars straff- eller civilrättsligt, vilket antagligen är vad youtube vill undvika att bli inblandade i när man tar bort materialet.

Företag har inte bara ansvar gentemot sina användare, utan även mot samhället de verkar i.

Nu är det ju: "Youtube städar bort videoklipp som kopplar 5G till COVID-19" som vi diskuterar, om det var videos som skaparen upviglar till våld eller annat så håller jag med, men ren ock skär konspirations teori tycker jag inte att man ska ta bort, finns ingen grund för det då man låter så många andra vara kvar som också inte skadar någon.

Man har alltid ett personligt ansvar för vad man själv väljer att göra, väljer jag att lägga ut en video där jag kopplar 5G till Covid så skiter jag väll i on du tycker att jag har rätt eller fel, om jag däremot skulle få för mig att uppvigla till våld genom den videon DÅ ska den bort.

Skrivet av filbunke:

Vad har du mot nakenhet? Är du puritan? Varför är "censur" av nakenhet godtagbar i en "fri" värld?

YouTube, instagram, och facebook "censurerar" alla nakenhet. Twitter gör det inte. Tycker du att Twitter skall "censurera" nakenhet också? Vad tycker du om målningar med nakna människor från 1700talet? Facebook tycker inte om dessa.

Du är alltså ok med att YouTube "censurerar" vissa saker, men inte andra...

Du nämnde inget om mord, så du tycker det är helt ok att ladda upp mord enligt dig? Vart går din personliga gräns? anarki, tillåta allt?

Eftersom Youtube är tillgängligt för alla så inkluderar det även barn, och då det är MYCKET populärt för barn att kolla på youtube så tycker jag att man ska censurera nakenhet, inte för att en video med naken kropp som dansar runt på något sätt skadar ett barn, men för att folk kommer dra det till sin spets och då blir det mycket tveksamt om man vill att barn ska kolla på det, hade inte haft något emot det om det t.e.x hade varigt max män och kvinnor som sjunger och dansar nakna även om man ser könsorgan, men vi vet nog alla att det hade varigt folk som drar det så långt som man kan vilket antagligen hade ineburing så nära samlag man kan komma undan med.

Nu vet jag inte om dem har Youtube "barn" eller ngt där det bara finns videor som är lämpliga för barn, i såfall så har jag inget emot nakenhet på Youtube.

Skrivet av Aphex:

Att världen är fri betyder inte att du har rätt att bete dig som ett svin på andras bekostnad. De har all rätt att slänga ut dig oavsett anledning och lika lite skyldighet att sprida ditt budskap som du har att sprida mitt.

Vem är det som beter sig som ett svin? vi pratar om konspirations videor, har funnits många andra innan Covid-19 konspirationer upkom, bara för att ett lågt antal personer blivigt koko i huvet betyder inte att man ska censurera, det betyder att de personerna behöver Psykvård.

Skrivet av ronnylov:

Även om jag tycker att det är galna teorier så är det fel att censurera dem. YouTube censurerar ganska mycket numera. Inte alltid de förklarar varför saker censureras.

Exakt, tycker också att det är fel att censurera, vill man titta på konspirations teorier så ska man vara fri att kunna göra det, YouTube har ökat sin censur med åren, kan förstå mord och nakenhet, men mycket annat så som politiska åsikter och annat som dem censurerat är helt galet i en "fri" värld.

Skrivet av roosterx:

Det var väl ungefär det som var en av fördelene med Geforce Now, du har flera spelbutiker i en tjänst, du betalar inte för spelen mera än en gång, dvs. har du redan köpt spelet på UPlay, Steam etc och inte har någon speldator hemma, eller att den kanske inte har stöd för RTX men vill spela spelen med t.ex. RTX, då betalar du nvidia några kronor i mnd, för att får använda/hyra deras datorer som stöder vad du behöver.

Fast nu drar ju spelutvecklarna sig ur, av någon anledning som ingen annan fattar än dom själva, så då blir det tillbaka till att du får köpa dyr speldator som måste uppgraderas då och då för flera 1000:- kr för att få spela PC spel.

Nja, vi vet väll redan med säkerhet att dem dra sig ur för att dem inte kan mjölka folk på pengar lika lätt, vad de flesta säger rörande det här iaf, och jag håller med om att det är därför dem drar sig ur.

Kan ju bara säga att jag kommer inte att betala för multipla tjänster när/om streama spel blir populärt/bra nog i framtiden, har bättre andvändning för mina pengar, kan tänka mig max 2 isåfall om det är billigt nog, annars skippar jag det.

Skrivet av Moton:

Det är såhär det blir när man bara står på ett ben. Kan inte förstå att detta ska få bli ett problem i denna tid vi lever. Nästan som att hela världen bara kör på och hoppas på det bästa, så länge det är billigt såklart.

Hur menar du, corona viruset eller att handeln stannar av pga lägre produktion via Kina?

Som vanlig svensson så lär imorgon bli ganska lik gårdagen, coronavirus eller inte, lägre Kina import eller inte.

Skrivet av Moton:

Förstår du inte skillnaden mellan spel och företag ännu? Spelet har inte begått bedrägeri, kom inte här och försök blanda in min moraliska kompass i detta, typiskt bandwagon mentalitet att attackera bara för att jag inte tycker som "horden". Företaget har kanske begått bedrägeri, de är inget jag har spekulerat i överhuvudtaget men de är ickerelevant om man pratar objektivt om ett spel vilket man borde göra när man sätter betyg på ett SPEL.

De är väll jätte bra att ni får era refunds? Låter nästan som att du klagar över de med.

Jag förstår skillnaden, och det är därför jag tycker det är konstigt att du säger detta då det är företagets marknadsföring som sett till att det blev bedrägeri.

Varför skulle jag klaga på att folk fått tillbaka pengar från bedragare? tycker det är bra, men besviken på vad blizzard nu för tiden gör.
Själv köpte jag inte reforged för att jag sett vilket skit blizzard blivigt under åren så beslutade mig för att vänta och se, och nu lär jag ju absolut inte köpa det, kanske i framtiden om dem gör det till ett värdigt köp, just nu kan jag inte säga att det är värt mina pengar.

Skrivet av Veidit:

Sen känns det som att folk klagar numera bara för att klaga? Vad säger ni?

Så du menar alltså att det inte finns legitima skäll att klaga på WC3Reforge?

Finns många punkter att klaga på, och troligen så håller advokater med då Blizzard auto-refundar spelet nu ist för att ge korkade svar som "Tyvär ingen refund för du har spelat spelet för mycket".

Sen att man blivigt lurad av blizzards marknadsföring och sen göra sig hörd över deras bedrägeri anser jag inte att man "klagar".

Du kan gå till https://www.warcraft3refunded.com/ om du vill se några av punkterna som spelare är upprörda över när det handlar om just Wc3Reforge (Ja någon köpte domänet och har radat up många punkter som blizzard sket i).

Skrivet av Moton:

Så är det. Bortskämda elitiska reddit/gamer massor som kritik stormar. Samma som hände Metro när dom valde Epic. Jag tyckte inte heller om det men man sätter inte en låg rating på ett spel bara för att företaget gör dåliga val, det är bara oseriöst och barnsligt. Rating på spel ska vara på spel, sedan hade det vart härligt om Steam eller något kunde göra det möjligt för användare att betygsätta utvecklare och utgivare någonstans så att man faktiskt kan komma åt dom.

I det här fallet så handlar det ju om ren lögn från deras marknadsföring, menar du att det bara är reddit/gamer nerds som gjort det hela större än det borde vara? då undrar jag vad du anser om bedrägeri.

Skrivet av L'ombra:

Fast det är ju exakt det recensionsbombning inte är. Representativt. Inte av produktens kvalitet. Vilket torde vara vad ett spelbetyg representerar.

Att folk är missnöjda är uppenbart och förståeligt, och om något så skulle man kunna hävda att detta är representativt av hur missnöjda folk är, bara man inte förväxlar det med den faktiska kvaliteten på produkten.

0.5 är ju ganska lågt, men förtjänar inte en siffra högre än 1 då det är mycket som blivigt värre och saker som tagits bort som inte ersats i nya versionen.

Är man ny och ger den en recension så kan jag förtå at man get det en 3/10, men som ägare av TFT och spelat "gammla i flertalet år så ger jag personligen det en 1:a, och känner att det är ett skit spel nu i jämförrelse med TFT.

Om det är Stadia: 0 Intresse
Om det kommer en framtida tjänst där man inte behöver köpa spel för att spela dem via deras tjänst som en netflix för gamers så vore jag intresserad, men just nu så tycker jag man blir blåst med deras nuvarande model, även om allt fungerat 100% som dem sa, så är jag inte intresserad av deras nuvarande upplägg som jag tycker man blir uttnytjad av.

Det är både och enlight mig, både fantasy och framtids visioner (som bygger på teknologi).

Naa, inget för mig, kollat på flertalet gameplay reviews och ingående reviews där dem gått igenom vad man gör och det är helt klart inte ett spel som passar mig.

Gameplay trailers ser mer ut som ett mörkt D3, som om man bara tat bort alla ljusa element från D3, tada: D4!

Men aja, kommer inte vara hypad för D4, lär nog inte förboka heller, utan väntar tills jag ser gameplay från release innan jag bestämmer om det är värt ett köp eller om det är reskinat d3.

Nu för tiden: Nej
Alldeles för mycket lurendrejjeri i spelbranchen nu för tiden, många löften som det visar sig inte uppfylls, saker som inte finns med som det lovades etc etc, att förboka i dagens läge är att lura sig själv och ge pengar till dåliga produkter i många fall.

Skrivet av Zemlan:

Allt fler tycker väl att lag och ordning är ett problem i landet. Partierna tycker det iaf med tanke på att det ofta tas upp på debatter osv. Det är ett hett ämne i Svensk politik helt enkelt.

Dvs inte speciellt konstigt att de släpper igenom något som hjälper polisen att motarbeta grov kriminalitet när det inte påverkar någon annan än just dessa kriminella?

Så om något skiter de ju alltså inte i befolkningen här utan tvärt om som jag ser det.

Skickades från m.sweclockers.com

Ja det kan man tro om man verkligen tror på att det inte kommer att misbrukas. Vi har redan innan sett exempel på makt som missbrukas https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artik...

Det är bara 1 exempel på det, finns många fler.

" Lagen har stöd av samtliga riksdagspartier förutom Vänsterpartiet, vilket innebär att den väntas röstas igenom med bred majoritet."

Sen undrar folk varför politiker föraktet ökar, om man lever inom en demokrati som skiter i folket så blir folket mer och mer irriterade. Tror inte att svenska folket hade röstat igenom detta om det blev valfråga om det.

Ställer klockan sen sover jag, har alltid tyckt att telefon surfande är oerhört tråkigt då telefonen är så liten så ser inte någon glädje iatt spendera tid framför telefonskärm.

Skrivet av Yatagarasu:

Du kan alltid använda Bluestack eller annan emulator och köra Android på PC, bara koppla in en XOne dosa och kötta på i fint uppskalad 720*

Det som många ogillar med telefonspel är just hur lite man kan göra och hur begränsade telefonspel är. Funkar för min del när jag sitter på en buss eller tåg men skulle aldrig få för mig att spela seriöst på telefon när jag har en PC.

Skrivet av Kilrah:

Känner mer och mer att mitt GTX 1080 som jag köpte för drygt 3 år sen inte alls var en sån dum affär som jag trodde 😁

Skickades från m.sweclockers.com

Samma här, känner att mitt 1070Ti köpt på "Black Friday" har varigt ett allt mer och mer värt köp, kommer nog inte att köpa ny GPU föränn 2021, + att jag lär spela WoW Classic tills Naxx är på farm status så lär inte behöva kraftigare GPU på iaf 1+ år.

Sen det som hindrade mig från att köpa 20xx serien är helt enkelt de enligt mig galna priserna, inte prisvärt för prestanda per krona för min del.

Skrivet av Selfish:

Är du ute efter RTX 2070 Super för 5849:- så kan du lägga en beställning på Nvidias webbsida.
https://www.nvidia.com/sv-se/geforce/graphics-cards/rtx-2070-...

Verkar inte som om 2070 Super säljs till Sverige via Nvidia, när man klickar på "Köp nu" så länkar dem vidare till alla butiken som säljer det i Sverige, men man kan köpa 2060 Super via Nvidias hemsida för 4699:- men varken 2080 Super eller 2070 Super går att köpa, så just nu om man bor i Sverige så kan man inte köpa 2070 Super för 5849:-

Tycker att priset för 2080Ti som Nvidia har listat är konstigt (13999:-) då 2080super står listat för 8199:-? är det ett placeholder pris eller?