Inlägg

Inlägg som Asheileon har skrivit i forumet
Av Asheileon

PS5 Pro

Av Asheileon

Kommer den till jul nästa år så är det 4.5 år efter PS5, jag köper den mer än gärna. Det ända jag egentligen eftersöker är att PSVR2 får mer att jobba med.

Av Asheileon

Runt 150GB mobildata i månaden.

Av Asheileon

Halebop

200GB/mån med pott

329/mån

Av Asheileon

LG C1 48"

Agerar huvudskärm till datorn tillsammans med en äldre 27" IPS i stående för när TVn används till PS5an.

Av Asheileon
Skrivet av Wh1spY:

Asus Xonar Essence STX
Visst klarar det att driva tunga grejer, men det är lite för mycket krångel, känsligt som fan med drivrutiner, ibland när man startar upp datorn får man inte riktigt med sig kortet, som bestämt sig för att ta sovmorgon eller något, så då blir det en omstart till..
Låter bra som fan när det funkar dock.

Rekommenderas INTE, köp hellre en riktig DAC och kör på något annat ljudkort, internt kanske.

Har ett själv och det är nog bland mina bästa köp någonsin, men alla har olika erfarenheter som sagt

Mitt personligen sämsta köp är nog min rakapparat(braun 7 series), tar otroligt dåligt men samma sak där förmodligen något många andra inte skulle hålla med om.
I övrigt har man faktiskt inte gjort många dåliga köp, men har man en sida som SweC att konsultera så är det ju inte så konstigt

Av Asheileon

Tycker personligen dem kunde gjort metro som ett nytt mobilt OS och bara fortsatt uppdatera W7 i nåt år till, så jag kommer inte byta ser ingen anledning till det och sen varför behöver jag två OS i ett (det är så jag ser det). Skulle man kunna köpa W8 utan metro gränssnittet så skulle jag kunna överväga ett byta senare i år.

Av Asheileon

Visste att det var nåt jag glömt

Men såna här inslag är ju något av en tröst då iaf

Av Asheileon

Skulle vara mest intressant som mediaknotroll i mitt fall.

Av Asheileon

Skulle det betyda att framtida PC-spel har ännu sämre prestanda för att man "ska" utveckla PC-spel efter steam boxens hårdvara ?

Menar det att man inte kommer spela PC-spel på sin PC utan på konsol.

Av Asheileon

Slänger sällan elektronik, utan säljer eller om det inte går så ger jag helt enkelt bort det till nån jag känner. Men det går inte alltid och då hammnar det tråkigt nog inte på återvinning, har ingen möjlighet till det i föreningen jag bor och slöheten vinner resten av vägen.

Av Asheileon

Censurera internet i EU och gnäll på Kina & co om sagda sak, logiskt. Bara ett till bevis på att pengar är värt mer än liv och den här så kallade friheten som så många länder påstår sig försvara.

Av Asheileon

Hörde om detta på radion tidigare idag och blev lite fundersam och besviken när Inet visades i så dåligt ljus, men det gör mig glad att dem iaf inte försöker bortförklara sig utan direkt gör sitt yttersta för att få det hela att bli en lärdom för framtiden. Helt enkelt mycket beundransvärt

Av Asheileon

Bara hoppas på att det går igenom men bara i USA så kanske dem nån gång förstår hur absurda deras dagliga stämningar mellan företag är.

Av Asheileon

Vad kan man säga, väldigt imponerande rakt igenom ska bli väldigt kul att se vad nVIDIA kan prestera på detta.

Av Asheileon

Ser otroligt obekvämt ut, lite småkul med knapparna men i mina ögon så är det helt värdelöst.

Av Asheileon

Klart en av dem bättre av sitt slag, blir dock nästan mer impad på hur dammfritt allt är.

Av Asheileon

Hur många gånger har jag inte kallats dum och löjlig när jag längtat efter 120Hz IPS, allt är bara en tidsfråga att man inte bara kan se det.

Av Asheileon
Skrivet av aliquis79:

Doesn't not compute.

Dessutom hur skall man veta att skiten är skit om man inte har sett något test? Knappast så att de säljer skiten som skit eller?

"Skitagg"

Dessutom låter ju "Ace" rätt "elit"/topp/... och då hade man ju förväntat sig bra grejer, inte billig skit, vilket mest verkar vara vad de gör sett till produkterna som listas på sweclockers? Prisvärda eller inte.

ACE chassin generellt sett har ett ok rykte, sen så är deras möss mer än populära skulle jag våga påstå. Sen om du nu vill tycka att dem är "skit" så är det självklart din rätt att tycka det. Vet personligen inte hur man ska döma ut ett företag bara för att deras namn inte lever upp till ens förväntningar, men men.....

Av Asheileon

Alltid kul och samt att jag personligen uppskattar hjälpsamma moddar i galleriet, klar 5a