Inlägg

Inlägg som TraxMate har skrivit i forumet
Av TraxMate

Jag vet inte exakta FPS värdet men det gick utmärkt att köra ultra i 4K med mitt 3060 utan DLSS. Är väl senare områden i spelet då som kräver mer prestanda och då kanske 3060 inte räcker.

Av TraxMate

Döps 16 GB version om till bara RTX 4080 eller behåller den 16 GB i namnet?

Av TraxMate

Datum: 2022-02-28
Verifierade: 18 st
Spelbara: 31 st
Unsupported: 18 st
Obekräftade 258 st

Inte många verifierade men som tur är finns där Katamari Damacy Reroll så vad mer behövs ens?

Av TraxMate
Skrivet av Starric:

Schysst att Valve faktiskt visar det själva, och inte bara säger "visst, du kan skruva upp den". Jag har inte sett något annat företag göra så, utan bara sett exempelvis Ifixit och recensenter skruva isär prylar, eller har jag missat några nämnvärda?

Sony gjorde det för PS5 och har för mig dom gjorde det för PS4 också.

Av TraxMate

Har en 5900X och installerade Windows 11 på direkten men har inte märkt av någon skillnad. Tror inte nått jag gör kräver så pass mycket kraft att denna sänkning märks av.

Av TraxMate

Jag fattar inte, hur används hårddiskar för att "minea"? Känns helt ologiskt för mig.

Av TraxMate

Någon mer som har fått problem med sin kontroll? Min vänstra spak är knasig, den typ tappar input ibland så även när jag håller fram spaken fullt upp så slutar min gubbe springa utan börjar gå i stället.

Började hända igår... Helt ospelbart när jag inte är säker på att gubben rör sig som jag vill. Var väldigt svårt att ta sig igenom Sen's Fortress på Dark Souls när den stanna automatiskt vid en sån där svajande yxa...

Har försökt att söka på detta men kommer bara upp artiklar om stick drift. Jag är säker på att det inte är stick drift då inget händer när jag inte rör spaken.

Av TraxMate

Blir inte klok hittar inte vad som kan orsaka ljudet.

Tog ut nätagget och alla 4 gummi saker fanns kvar. Testade gå in i BIOS och sätta alla fläktar på max men det ljudet kom inte då och min PSU verkar inte gå att ändra från semi passiva läget på.

En sak är jag helt säker på nu i alla fall och det är att det enbart låter med sidopanelen på, tar jag av panelen när ljudet finns så slutar det snabbt och det händer inte med panelen av men när jag sätter på panelen igen så kommer ljudet tillbaka...

Skruvade även loss alla fläktar och satte dit dom igen fast med gummi saker mellan skruven och fläktarna men det gjorde ingen skillnad.

Och ljudet kommer bara när jag spelar har försökt få det att låta genom att ha igång FurMark och Prime95 men det låter inte då, väldigt konstigt.

Av TraxMate

Hmm tog bort båda sidopaneler och en invändes panel på baksidan av chassit och inspekterade alla fläktar och nätagget men såg inget som kunde sitta fast.

Sen provade jag att spela med panelerna nere och det ljudet kom inte igen så tänkte att om det var nått som satt fast så hade det lossnat, så jag satte tillbaka panelerna men då kom ljudet tillbaka så verkar vara nått med chassit som skapar ljudet.

Har ett Fractal Design Define 7 och misstänker att det kan vara den lilla invändiga panelen, får prova mer i morgon.

Av TraxMate

Konstigt ljud från datorn

Hej byggde ny dator idag men den gör ett konstigt ljud när jag har spelat ett tag, vad kan det vara som låter? Alla delar är nya förutom SSD, HDD och grafikkortet men så här lät det inte på den gamla datorn så tror inte det är nått av dom.

Spelade in ljudet, ni får nog höja lite för att höra det.
https://youtu.be/Bh17fcqYx4g

Av TraxMate
Skrivet av sher!kan:

Jag har både GeForce now och GeForce experience installerat på datorn. Hittar ingenting i GeForce experience där jag skulle kunna aktivera detta..

I Geforce Experience tryck på ditt användarnamn uppe till höger sen välj Redeem.

Av TraxMate
Skrivet av nikwhatsup:

Såhär låter min PS5 då och då när jag spelar från skiva samt när konsolen startar med skiva i. Kan ju ej vara normalt? https://youtu.be/q32AQ9VuzVU

Min låter också så men tyckte inte det var nått konstigt då de flesta skivläsare låter ju så.

Av TraxMate

Någon mer som haft problem att ta ut skivan? Hade spelat lite Demon's Souls och tänkte installera Spider Man men kunde inte få ut skivan. När jag tryckte på eject knappen på maskinen så pep den bara och fanns inget sätt att ejecta via UI:t till en början.

Startade om det och det pep fortfarande när jag tryckte på knappen i fronten men som tur var fanns Eject knappen synlig i UI:t denna gång :s.

Av TraxMate

Beställde från Elgiganten kl 09:00 i morse men har inte hört nånting sen dess, står fortfarande reserverad på orderhistoriken. Har ju läst att folk fått höra från kundtjänst att dom är skickade osv men tror inte dom är det...

Av TraxMate

La en beställning hos elgiganten får se när man får den då

Av TraxMate

En uppgraderad version av Witcher 3 ska komma till next gen konsoler och PC
https://thewitcher.com/en/news/32792/the-witcher-3-wild-hunt-...

Av TraxMate

Tror verkligen inte att den kommer rendera något i 4K möjligtvis att den får nån form av uppskalning så det inte ser så för jävligt ut på en 4K TV.

Av TraxMate

Lär väl inte bli mindre skrot ändå eftersom alla nya telefoner kommer med en ny laddare ändå och då finns det inte mycket anledning att spara den gamla laddaren.

Av TraxMate
Skrivet av hulkenstrong:

Okej, har jag inte märkt av. För mig är steam big picture bara ett borderless fullscreen window på primära skärmen.

Du får gå in i settings och ändra target monitor så kommer den göra den skärmen till primära varje gång du startar big picture mode.

Av TraxMate

Steam Big Picture ändrar primära display till den skärm du vill ha men den ändrar inte ljudet. Är själv intresserad av att kunna ändra ljudet automatiskt men vad jag kan hitta så verkar Microsoft inte tillåta att göra det programmatiskt.