Inlägg

Inlägg som Guestah har skrivit i forumet
Av Guestah

Borde du inte istället ha något framför din docker container som managerar trafiken och ser till att den hamnar rätt?

Av Guestah

Bytte både mobiloperatör och bredbandsleverantör vid senaste Black week, mobilen gick från Telia till Comviq - 329 -> 195 kr i månaden för i stort sett samma abonnemang, och då ingick dessutom en telefon helt gratis (Pixel 7A).
Bredbandet byttes från Telia -> Telenor (199 -> 239 kr) för samma hastighet, men Telia erbjöd mig endast att ge mig 6 månader för 299.

Har precis som flera andra rutin att byta vid varje/varannan black week nu beroende på bidningstiden.

Av Guestah

Kör google nest wifi och det funkar bra för oss i våran 70-tals villa med källare och boyta på 125+125 kvm.

Har en "nest router" och 3 st accesspunkter som är meshade, 2 av accesspunkterna matas via tråd och den 3:e kör helt trådlöst.

Av Guestah

Ålder: 31
Yrke: Incident manager för kritisk domän inom finansiella sektorn
Erfarenhet: 7 år varav 3 år på denna tjänst
Lön: 52,000 + Resultatbaserad årsbonus (35-50k)
Utbildning: Gymnasienivå.
Ort: Örebro.

Av Guestah

En Volvo v60 d4 momentum advanced edition 2020, bjuder på dålig bild samt dotterns vattenflaska på taket.

Av Guestah
Skrivet av superapan:

Om du tror att du ska vinna ett argument med en (med all rätt) frustrerad kund i forumet genom pajkastning är bara ytterligare ett symptom på hur Webhallens support är i fullkomligt fritt fall - du inkluderad.

Delar din bild av det som framkommit här, oavsett vad som har sagts i PM så kan man hålla en god ton när man ändå är ansiktet utåt på ett forum.

Av Guestah

Grönt är skönt! Go SEB

Av Guestah
Skrivet av Daniel75:

De flesta elbilar går minst 20 mil även på vintern så 6 mil enkel resa såvida ni inte är fjällenbesökare, resande säljare, har sommarnöje i Skåne och bor i Stockholm eller åker på bilsemester i Europa så ska en elbil fungera. Speciellt om ni bor runt Stockholm eller söderut där vintrarna är mildare. Bor ni i Norrland där det ofta är -20 så kanske det inte är optimalt ännu.
Dock får ni nog ingen bra elbil fullt ut för 400k. Kanske lease:a ?

Ja fast jag vill kunna åka längre än 20-40 mil utan att behöva vara oroad över bristfällig infrastruktur vad det gäller laddningsmöjligheter. Är inte beredd att gå all in på elbil av den anledningen mfl. Väntar hellre något/några år till och låter utvecklingen fortsätta på området innan jag kastar mig in där.

Kanske skulle varit tydlig med att jag är ute efter att köpa och inte leasa, framför allt för att det blir rätt så dyrt när man åker runt 3.5k mil per år men tack för din input.

Av Guestah

Vi håller på och letar efter ny bil, i dagsläget har vi en Renault Megane Sports tourer (kombi-varianten) som vi köpte ny 2019, men den börjar närma sig 10k mil och vi börjar känna att det är dags att köpa sig fri från eventuell verkstadstid och annat framöver. Vi rullar väl en 3500 mil om året i snitt.

Vi kan väl tänka oss att lägga uppemot 400k för en bil, frågan är då om vi ska köpa nytt i liknande prisklass som våran nuvarande bil eller om man ska kika på en bättre begagnad Volvo? eller finns det andra vettiga alternativ? Vi kan tänka oss en hybrid, men är nog inte riktigt redo att gå all in på elbil ännu.

6 mil enkel resa har vi till jobb i dagsläget och inga möjligheter att ladda på jobbet, kanske kan vara värt att lägga till

Av Guestah
Skrivet av anton studs:

Kan finnas någon här med lite insideinfo

Och den skulle riskera att bryta mot NDA eller liknande för att droppa lite info till dig?

Av Guestah

999 på 8:e gissningen... hmmm

Av Guestah

En Xiaomi Mi Box S 4K kör jag

Av Guestah

Fortfarande aktuellt

Av Guestah

Byta XSX mot PS5

Hej!

Tänkte bara kolla om det är någon som skulle vara intresserad av ett sånt byte? Var tidigt ute med att skaffa XSX (releasedagen) och sen har alla polare skaffat PS5.

Finns det någon på Swec i liknande sits, eller som av någon annan anledning är intresserad av ett byte? PM:a mig

Läs hela annonsen här

Av Guestah

Det är väl deras jobb ändå tänker jag

Av Guestah

Incident manager på bank

Av Guestah

Nötter går utmärkt att ha i ett vanligt dricksglas som du sedan "dricker" nötterna ur

Av Guestah

Totalt köpt hos Inet: 18 792 kr

Sedan 2011

Av Guestah
Av Guestah

Köpte en Roborock S6 Maxv på black friday och den har åtminstone för mig revolutionerat dammsugningen. Den gör 95% av jobbet och dom resterande 5% är på grund av att den inte kommer åt vid vissa möbler.

Värt att tillägga är att det är 125 kvm samt hår ifrån 2 st stora norska skogkatter.

Så om du vågar så kanske det vore något att testa