Inlägg

Inlägg som cdx873v har skrivit i forumet
Av cdx873v
Skrivet av Ekorrism:

Tänk om det var så lätt som du skriver, då hade inte det varit ett problem med modifierade filer. Blizzard gjorde samma sak med WoW och agumented reality i spelet. dvs tog bort möjligheten att modda in så man kan rita i spelet även om det inte förstörde något.

Detta blir på samma sätt skyddad på samma sätt som spel under NDA och bryter du mot de som sägs i avtale så är det på dig.
. De kan sätta in att spel inte får modifieras, får modifieras med OK av utvecklare eller tillåta moddning om alla kan ta del av detta kostnadsfritt.

Lagen har inget att säga till om, så länge du har ett avtal. På samma sätt:
Jag köper ett hus, jag skriver kontrakt med en hantverkare, hantverkaren fullföljer inte avtalet genom att bygga ett extra rum du inte skulle ha. Detta är inte OK även om det inte är olagligt. Men blir något du kan dömmas för, eftersom du inte följer de skrivna avtalet. Då får du göra om detta, ta bort detta rum utan att ta betalt.

Så avtal är avtal, hur du än verkar tycka att dem inte är "lagliga".

Ööö va? Ett avtal står inte över lagen! Eller?

Jag kan ju te.x inte diktera vilka vänner mina hyresgäster ska få ha, bara för att vi har skrivit kontrakt? Då skulle nog lagen ha något att säga till om. I domstol väger nog vissa kontakt väldigt lite.

Av cdx873v

Förstår inte vad problemet är? Luktar väldigt mycket Jante här tycker jag.
Varför skulle man inte få ta betalt för sin mod för?
Jag tycker också att det var nice när moddar och tillägg alltid var gratis. Men vem är jag att kräva det av någon som kanske vill leva på att göra såna här verktyg?

Vi betalar ju gladeligen för skins och dlc? Det var också gratis förut.

Avla hundar är också en hobby, ska det också vara gratis?

Teknikbranschen har fått varit mobbare tillräckligt länge tycker jag. Dom vet att ingen vettig människa har energi eller ekonomi att lägga på en utdragen rättstvist.

Sen att få folk att skänka pengar för mods.. Det har aldrig fungerat. Det kommer aldrig fungera heller.

Testa att sälja ett skärp till ett par Levi's. Med enda kravet att kunden måste betala för det om han uppskattar det, och tycker att det är värt det. Jag lovar att de flesta skulle inte skänka i närheten av vad det var värt. Om ens någonting alls.

Hur många sidor finns det inte med detaljerade instruktioner för hur man te.x lagar sin bil själv och sparar tusentals kronor? Folk uppskattar det väldigt mycket, men gratis är godast, väldigt få som skickar pengar till öl-kassan..

Av cdx873v

Dom kanske bara är lite enstöriga och blir gladare av att slippa se dom andra korna, haha

Av cdx873v

Det är nya krav från CIA! 😔

Av cdx873v

Bli hantverkare! Har så många tröjor så jag kan knappt räkna dom , haha

Av cdx873v

I'll take eight!

Av cdx873v

Bara vi inte får Corona och dödlig strålning av wifi 6 då. Har hört att man får det av 5g

Av cdx873v

Då var helgen fixad då, hehe. Tar hela helgen att ladda ner över 4g

Av cdx873v

Kommer den gå att köpa i sweclockers butik? Jag tar 8st!

Av cdx873v

Rena skräpet. De har alltid fungerar bra och varit tysta. Tills de vart totalt tysta! Och det hände ju hela tiden tycker jag. Slutade använda Seagate för många år sedan pga det.

Av cdx873v

The struggle is real! Haha

Av cdx873v
Skrivet av Mocka:

Håller med.

Du är nu nästa person dom kommer att svetsa in i lägenheten tills du är frisk! Haha

Av cdx873v

Satan vad man vart sugen på pizza när man såg den där bilden!

Av cdx873v

Och i verkligheten är det helt tvärtom! Hahaha

Av cdx873v

Tycker dom borde haft LAN ändå! Tänk vad skönt att slippa alla uppdateringar och jävla Facebook som ska plinga hela tiden. Jag skulle lätt kunna åka på ett sådant Lan!

Skickades från m.sweclockers.com

Av cdx873v
Skrivet av crew seven:

@Kern Om det va själva installatören som tog fel adress borde inte dom som jobbar i den andra lokalen säga typ nä vi har inte beställt nå internet?

Dom Borde göra det. Men dom sa nog bara: tack!

Hade jag gjort, haha. Fet 10GBIT kabel kommer rullandes, svårt att ifrågasätta!

Skickades från m.sweclockers.com

Av cdx873v
Av cdx873v

Kan vi inte få en artikelserie om hur det här med bakdörrarna I nätverksutrustning fungerar? Kan nog vara ganska intressant

Skickades från m.sweclockers.com

Av cdx873v
Skrivet av NisseT1:

Alltid kul när alla säger: Men USA då?
Jag tror att de flesta av oss, om vi får välja, hellre väljer att avlyssnas av USA.
Men det är ju bara en "killgissning". Fast tycker man det är bättre med Kina, så kan jag rekommendera serien "Det perfekta Kina" som man kan lyssna på från Sveriges Radio. De har en hel del program om hur det landet agerar i Sverige.

I USA kanske man torskar om man är terrorist eller något liknande. Finns säkert något sett att driva det rättsligt om det skulle bli fel. I Kina däremot kan man ju torska om man kritiserar det kommunistiska partiet, och så blir det fängelse sen, eller ett väldigt besvärligt liv. Lycka till att driva det rättsligt!

Skickades från m.sweclockers.com

Av cdx873v

Tycker det är nice att kolla rubrikerna för hela veckan, dom gångerna man i princip bara jobbar och sover. Lätt att man missar något intressant då. Vissa dagar kan det ju ha kommit flera nyheter på samma dag, och då är det bra med nyhetsbrevet.

Skickades från m.sweclockers.com