Inlägg

Inlägg som maxdalax har skrivit i forumet
Av maxdalax

VESA-arm (Maclean MC-690 ish)

Hej!

Står med en extra VESA-arm till övers. Har ingen nytta av den och tänkte att detta nog är det lämpligaste forumet för den. Det är inget fancy, men den gör sitt jobb. Jag har använt armen i ungefär två år nu till vardags. Funkar kanon.

I princip skänkes bort för en hundring. Typ. Således tänker jag avhämtning enbart då frakten antagligen skulle springa iväg.

Modellen är en Maclean MC-690, tror jag. Om inte den så en extremt liknande från samma tillverkare.

Läs hela annonsen här

Av maxdalax

Och där var skärmen såld till och hämtad av @pollywoog . Tack för en snabb och smidig affär!

Av maxdalax
Skrivet av LHC:

3400 + avhämtning

Okej. Noterat. Högsta budet.

Sätter nu en sista tid för bud imorgon onsdag (6/2) 23:59:59. Alltså innan tolvslaget och starten på torsdag. Finns möjlighet för avhämtning nästan varje eftermiddag och kväll från torsdag och helgen ut (och vidare såklart, men är förvånansvärt fri resterande delen av den här veckan). Finns även möjlighet att skicka direkt på torsdag morgon med Schenker.

Av maxdalax
Skrivet av pollywoog:

Noterat. Inväntar några dagar till för att se om någon budar över.

Av maxdalax

God förmiddag!

Tog mått och vikt på lådan nu och fick fram följande;
20,5 x 68,5 x 50 cm
10,9 kg

Med Schenker skulle detta landa på 184 kronor (testade med postnummer från Göteborg till Stockholm). Helt okej pris enligt mig! Trodde det skulle gå på norr om 200 kronor.

https://i.imgur.com/K5d4Z5V.png

Av maxdalax
Skrivet av Lanhead:

Perfekt. Skickade en dator här om veckan och betalade 185 kronor. Mått 30*40*50 vikt 11 kg. Kan tänka mig att det hamnar där. Bokade hemma, blir billigare då 👍. Men uppakattas om ni kollar. Tavk tack

Mvh

Skickades från m.sweclockers.com

Det var nog något sånt jag också betalade. Skall som sagt kolla mått och vikt på paketet imorgon. Då borde jag veta exakt.

Skrivet av Realgabbe:

Hur länge håller budgivningen på? Och jag antar att jag kan komma i person och se så att skärmen faktiskt funkar som den ska

Skickades från m.sweclockers.com

Den pågår tills det kommer in ett bud som jag är nöjd med och som ingen budar över. Borde ju stanna av lite inom ett par dagar eller åtminstone till nästa helg. Är det något vettigt bud som kommit in då så stannar jag där och vi gör en affär. Är det för lågt får vi väl förhandla om priset indivuduellt. Har ingen brådska med affären och tar den hellre till kontoret eller lånar ut till min bror än att sälja för billigt. Men nu är vi ändå uppe i rimliga lägstanivåer.

Och det är klart du får komma och kika på den! Har inte möjlighet att visa Freesync-kompabilitet eller 144Hz då min laptop inte klarar av det. Men du kan ju få se backlight-bleeding, skick och pixlar osv. Blir det till att frakta kan jag tänka mig att köparen swishar hälften innan jag skickat och hälften efter att skärmen testats av köparen. Eller liknande upplägg. En trygg affär för båda, hoppas jag att alla skall känna.

Av maxdalax
Skrivet av PlexGear:

Vad ligger frakten på?

Oklart, men tippar på runt 200-250 kronor med PostNord eller Schenker. Skickade en stationär dator (mITX dock) i en flyttkartong för runt 200 kronor. Så antar att skärmen går på liknande.

Skrivet av Lanhead:

2800 plus frakt om du kan skicka med schenker ?

Skickades från m.sweclockers.com

Noterat. Högsta budet just nu. Klart jag kan skicka med Schenker. Ligger bara någon minut bort. Frågan är ju bara vad det kostar. Gissar som sagt på runt 200-250 kronor. Kan ta mått och vikt på originalförpackningen imorgon och testa hos PostNord och Schenker.

Av maxdalax
Skrivet av AGI:

1000kr+frakt

Noterat.

Skrivet av Iksu:

Du är på gränsen till oförskämd eller helt borta.... Fick 3000 för min innan jul

Hehe, äsch. Jag satte ju inget startpris. Men jag sade även att jag själv väljer när jag är nöjd. Är långt ifrån nöjd med 1000kr plus frakt.

Av maxdalax

Acer XF270HUA (1440p, 27", IPS, 144Hz, Freesync)

Säljer nu min ack så trevliga, men just nu oanvändbara skärm. Köptes 2018-08-14 från CDON. Skärmen har använts otroligt sparsamt. Har använts främst till produktivitets-applikationer (grafiskt främst), men även lite spelande (Destiny 2 bland annat). Kvitto, kartong och originaltillbehör finns kvar. Det är alltså denna skärmen jag syftar på.

Kan hämtas i centrala Göteborg. Kan säkert möta upp någonstans i Göteborg om så behövs också. Kan även fraktas, men då står köparen såklart för frakten.

Bud med rätt att neka samt möjlighet att välja mina köpare. Har ingen stopptid utan vi ser var vi hamnar. Skriv bara här i tråden så att buden blir publika så blir det lite mindre administration för min del.

Inga byten är aktuella.

Läs hela annonsen här

Av maxdalax

Sålde och skickade tangentbordet till @Rudidudi igår kväll för 250 + frakt.

Av maxdalax

Sålde de igår till en kille från Facebook som budade 1650 kronor.

Av maxdalax
Skrivet av Lei:

1200kr + frakt. Råkar du ha med dig dessa just nu? Kan mötas upp

Hej! Har tyvärr inte med dem till Stockholm. Men noterar budet.

Av maxdalax
Skrivet av SimpleDino:

1000 kr + frakt!

Skickades från m.sweclockers.com

Noterat.

Av maxdalax
Skrivet av PsyCor:

@maxdalax: Men då känns det ju lite missvisande att du refererar till ett lägsta pris på Prisjakt som är 822 kr. Det priset är paketet inkluderat musen också...

Jo, det har du väl rätt i. Ändrade annonstexten nu. Var mer för att ha någon slags referenspunkt i budgivningen. Finns ju inte att köpa löst vilket gör det svårt att jämföra.

Skrivet av Rudidudi:

250 + frakt

Noterat.

Av maxdalax

Acer XF270HUA

Hej!

Jag har en Acer XF270HUA som jag tyvärr säljer. Har ingen dator som klarar 1440p 144hz längre och har således ingen nytta av den. Den är inköpt i augusti och är fruktansvärt trevlig att både spela och arbeta på!

Åker till Stockholm nu till helgen 26-29 januari och skulle väl kunna ta med den på tåget relativt smidigt.

Jag tänker mig typ 3500 för den. Vad sägs?

EDIT: Gick verkligen in på marknad idag igen för att posta skärmen som säljes precis nu-nu.

Av maxdalax
Skrivet av PsyCor:

Det är inte bara ett tangentbord utan det ska ju ingå en mus också, ingår inte den?

Det är bara tangentbordet jag säljer. Köpte aldrig musen.

Av maxdalax
Skrivet av [Qvist]:

@maxdalax: 950kr + frakt

Noterat.

Skrivet av PsyCor:

@maxdalax: Har du testat att klocka dessa något?

Nix.

Av maxdalax
Skrivet av Nima2001:

Billigaste återförsäljare 2300 i proshop. Inte 2069. Man räknar bara seriösa etablerade och välkända företag

Sant. Tänkte att någon ändå hade sagt det motsatta om jag sagt just det i annonsen. Tack!

Av maxdalax

Microsoft Designer Keyboard (nordisk)

Säljer nu ett tangentbord som blivit till övers här hemma. Köptes av en SweClockers-medlem via Marknaden i våras om jag minns rätt.

Det är alltså detta tangentbordet jag syftar på. Billigaste just nu via Prisjakt ligger på 822:- (dock inklusive musen, hittar inte tengentbordet för sig).

Kan hämtas i centrala Göteborg när som helst. Kan även ta med det till Stockholm till helgen (26-29 jan). Kan även skickas, och köparen står då för frakten.

Bud med rätt att neka samt välja mina köpare. Har inget stopptid utan vi ser var vi hamnar. Skriv bara här i tråden så att buden blir publika.

Läs hela annonsen här

Av maxdalax

32GB (2x16GB) DDR4 RAM (G.Skill Flare X Red)

Säljer nu mina överblivna RAM-minnen från en tidigare burk som jag sålde här i marknaden i december. Användes i ungefär ett år.

Det är alltså dessa minnen jag syftar på. Billigaste just nu via Prisjakt ligger på 2306:- (om en bortser från extremeit).

Kan hämtas i centrala Göteborg när som helst. Kan även ta med de till Stockholm till helgen (26-29 jan). Kan även skickas, och köparen står då för frakten.

Bud med rätt att neka samt välja mina köpare. Har inget stopptid utan vi ser var vi hamnar. Skriv bara här i tråden så att buden blir publika.

Läs hela annonsen här