Inlägg

Inlägg som Blue Ace har skrivit i forumet
Av Blue Ace

Beställde SAMSUNG HW-Q995C SOUNDBAR, 10:15 för avhämtning och betalning i butik, får sms och mail 16:00 att det är klart för avhämtning, frågar supporten som bekräftar att det bara är att hämta, kommer ditt handlar på mig lite andra saker först, ska sedan hämta ut varan får vänta 30min för att få info att min order kommer annulleras, istället jag kan få rabatt på en annan soundbar, försökte med att få den skickad istället men säljaren säger att man inte kan göra något. Hade jag inte redan köpt saker åt kidsen, så hade jag lämnat tillbaka allt.

Jag var även på öppningen på heron city och ja det var en besvikelse det med, köa 2 timmar skulle köpa ett PS5 fick fel info från säljare att det var slut, gick ut och såg andra människor som köpt frågar då en personal som säger att det fortfarande finns men jag måste ställa mig i kö igen, hade inte tid och åkte hem istället.

Kommer undvika POWER i framtiden.

Av Blue Ace
Skrivet av Red Onion:

De flesta mobiler jag ville byta in fanns inte ens i listan
Trots att de var i princip identiska med de modeller som fanns i deras lista, det skiljde någon bokstav i slutet av serienumret.

Fick tillslut bli min gamla surfplatta. Lite synd då den fortfarande fungerar perfekt.

Har provat med 3 olika mobiler, alla finns med i listan, provade min Samsung s20 den säger att det är rätt IMEI men sen när man klickar på "lägg till rabatt" så funkar det inte. Provade en ipad men får inte till det med IMEI-numret där provat serienummer men den vill inte godkänna den.

Av Blue Ace

Försökt i tre dagar att lägga till en inbytestelefon (provat flera olika modeller), men får bara "FAILURE", IMEI-numret är inga problem att lägga in. Supporten säger bara att problemet kvarstår, fick dock en 20% kod som funkar av supporten, men det väger inte upp för inbytet tyvärr.

Av Blue Ace

1000kr + frakt. Kan eventuellt hämta

Av Blue Ace

Åkte förbi Elgiganten i Södertälje köpte ett Xbox one S för 990kr säkert 50+ kvar, har ett som jag beställde igår men inte kommit än och ett från cdon för 1290kr som jag inte hämtat ut 🤭. Var även ute efter google home mini men det var slut åkte förbi Ica maxi där man hade man ganska många kvar för 299kr.

Av Blue Ace
Skrivet av BABOON_ASS:

@Blue Ace: Grattis,jag försökte få till en deal men det fanns inga sa dem.
Jag sa upp avtalet.

Provade igår med utan framgång, såg att flera på swedroid forumet hade fått Telias matchning, så testade idag och det "funkade". Konstigt att man får olika svar hela tiden.

Av Blue Ace

Kontaktade Bahnhof på deras chat frågade om de kunde matcha Telia 500/500 - 299kr/månaden erbjudande och det gick bra. Jag är inte ny kund men mitt avtal går ut om 1.5 vecka.

"Johan: Det kan vi lösa! Jag lägger ett ärende vidare och så kontaktar en handläggare dig inom kort om det låter okej?"

https://www.bahnhof.se/

Av Blue Ace

Kolmården har 40% rabatt på årskort!

https://www.kolmarden.com/black-friday

Av Blue Ace
Skrivet av Icte:

Är det 500/500 som du har för 349 kr/mån just nu?

Har 100/100. Avtalet går ut om 14 dagar.

Av Blue Ace
Skrivet av Alejandro_mm:

Tror ni att Bahnhof släpper någon deal?

Frågade kundtjänst igår och fick svaret att han inte trodde det skulle bli något, skrev även att jag tänkt byta till Telia fick då svaret

"Jag skulle kunna sänka din kostnad till 319kr/mån (från 349kr/mån) utan att justera ditt avtal"

Av Blue Ace

Går att komma förbi kön på elgiganten, klicka på stop innan den hinner ladda kösidan. Han lägga in ett xbox men när jag skulle betala så vägrade den att byta till gratis frakt utan kunde bara välja hemleverans så skippade det.

Av Blue Ace
Skrivet av thli72:

Du KAN inte ha 2st grafikkort på en mITX bräda, skall du köra SLI får du ta en mATX bräda.

sen ta en Z97

Självklart ska det bara vara ett grafikkort !

Av Blue Ace

Speldator - Mini-ITX - Budget 16k

Okej eftersom jag befinner mig i Thailand och kommer vara här under en längre period, så hade jag tänkt att köpa en ny dator som är relativt lätt att flytta på. Har byggt ihop ett paket http://www.busitek.com/module/blockwishlist/view?token=0BB11E... jag kommer med största sannolikhet att beställa från just denna butik. Man måste registrera sig för att göra en egen lista. Det går bra att tex länka från intet då jag har varit inne i butiken och dom kan beställa in andra saker åt mig om det skulle vara så.

Kom gärna med andra förslag med. kan även vara AMD paket. Om ni nu mot förmodan har någon annan butik att rekommendera så är det välkommet. Budgeten ligger på runt 15-16k eller 65-70k baht. Det jag behöver är

- Dator
- Skärm
- Tbord

Tack på förhand !

Av Blue Ace

Beställde mitt 7970 igår fick det idag. Har inte hunnit testa det återkommer med det.

Av Blue Ace

AMD/ATI Speldator för 10-13k

Hej, har plockat ihop detta. http://www.inet.se/kundvagn/visa/2984621/nydator

Något jag bör ändra, innan jag lägger en beställning ? Förutom att spela på datorn så kommer jag även att streama. Har även tänkt att köra CF i framtiden.

Andra konfigurationer är välkomna, Tack på förhand.

Av Blue Ace

Fick precis hem min ASUS G73JW-TZ186V den går sjukt segt nu tar 2-3 min att få fram en hemsida. Ska installera det sista och starta om och se om det blir bättre.

Av Blue Ace
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Grim_reaper_SwE
På servern vill du ha SSD om du ska ha en snabb överföring, skaffa gbit switch, kör cat6 kablar.

då har du snabb överföringshastighet på hela lanet.

Ska datorerna användas att spela på internet eller bara i LAN ?

Är det värt att ha en SSD tänker mest på priset där. Problemet är att det är cat 5 som är draget i väggen nu om jag inte har helt fel, vi vet inte hur länge vi kommer vara kvar i lokalerna vi är i nu, så det är inte aktuellt och dra om allt.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Bloopy
Du kan köra med samma setup men billigare gpu till server, ni får lättare enhetligt system som är billigare att driva å sysselsätta

Men faktiskt riktigt j*vla förstummad över en fritidsgård som har sånt kapital! Lyckans barn kan man bara säga tummen upp

Som jag skrev tidigare alla pengar vi får in går tillbaka till ungdomarna, vi har sparat i närmare 3 år på det här. Datorerna vi har idag har 3-4 år på nacken redan, så det behövs en uppgradering.

Av Blue Ace
Citat:

Ursprungligen inskrivet av alibababert
meanis paket såg mycket bra ut, diskusionen ddr3/2 kommer fortsätta ett bra tag frammåt, ddr3 är framtidssäkrare och kostar inte så mycket mer, därför tycker jag att man ska ha ddr3. men å andra sidan om ni inte ska uppgradera datorerna med typ bulldozer så är ddr3 ingen riktig ide

sen kan det som sagt vara värt att vänta på 5830, samt på fermi, då priset på alla amds graffen kommer sjunka vid lanseringen av fermi

vad för server ska det vara, spel eller filserver?

en 905e, najs mobo, 8 gb ram (ram är alltid najs i en server)
det kan vara värt att ha dubbla gigabitportar för bättre bandbredd mot resten av datorerna.
behöver ni mer krut är väll 2 nahelem prollar nästa steg, sedan 4 nahelem/opteron.

Får se om man väntar på det nya grafikkortet då det är lite brådis.

Meanis paket va intressant, men som sagt får se om man väntar nu där det blir mer försenat.

Servern: Smartlaunch ska köras på den, så det blir ju en filserver. Budgeten ligger på högst 15k

Av Blue Ace
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Newklear
En phenom2 940 CPU hade jag kört på.

en 4770 eller 5770 GPU.

Valfritt DDR2 minne och budget moderkort...

Så har du en dator som gott duger till de spelen du listade. Och vad är det för ungdomsgård som köper in datorer för att spela nya spel på hög grafik..?
Miljonärsungdomsgården..?

Ska titta igenom allt sen och se vad det blir, våra besökare är väldigt bortskämda skulle jag påstå, om man jämför med andra gårdar jag besökt. Dock så har vi en catering/kisok/cafe , som vi inte har på ungdomsgården där all vinst går tillbaka till ungdomarna.

Av Blue Ace

Counter-Strike 1.6 / source
World of Warcraft
Call of Duty: Modern Warfare 2
Aion

Så dom ska klara nya spel bra.