Inlägg

Inlägg som Conditioned har skrivit i forumet
Av Conditioned

2700 kr + frakt.

Av Conditioned

Jag har skickat ett bud via msg.

Av Conditioned

Ja, Loopia värsta skitföretaget jag haft att göra med. Dyra, usel support och opålitliga. För något år sedan började de med en till idiotgrej: Google captcha. Prata om att inte värdera sina kunders tid.

Svårt att hitta webbföretag som är pålitliga nu. Tar gärna rekommendationer.

Av Conditioned

Går det att få med kvitto om man bara köper ett kort?

Av Conditioned

Är serienr reggade hos evga och har du använt de för mining?

Av Conditioned

Var det april nvidia sa som tidigaste datumet för att tillgången skulle "normaliseras"? Saknar mitt 3080, funderar starkt på att se om jag kan hitta någon att köpa privat av.

Av Conditioned

Trådlöst skicka ljud+bild från min mors linuxlaptop till TV

Jag vill helst undvika stängda system såsom appletv osv, egentligen vill jag bara ersätta hennes kablar. Finns det någon liten dosa man kan sticka in och ersätta hdmikabel räcker nog det tror jag.

Av Conditioned

kör en ftp server?

Av Conditioned
Skrivet av dlq84:

"Webhotell" känns lite 90/00-tal. Vad är det du hostar? AWS kan du köra en billig micro-instans och på heroku får du en liten instans gratis https://www.heroku.com/pricing

En handful hemsidor (WP) och domäner. Vad menar du med "Instans".

Av Conditioned

DDR=Double Data Ram = dubbla frekvensen mot vad det står. Här är en fantastiskt överklockningsguide för minnen: https://github.com/integralfx/MemTestHelper/blob/master/DDR4%.... Den inkluderar program för att kontrollera mängder med information om minnena, bla hur snabbt de går.

Av Conditioned

Webhotell med bra service?

Bytte till Binero från Loopia ~3-4 år sedan för jag tycker Loopias service är rätt dålig. Oengegerade tekniker som på nåder tillåter en en kort stund av deras tid. Fick nog när en av deras tekniker la på luren i örat på mig, inte för att jag var otrevlig utan för att jag tog för lång tid. Det var efter 25-30 min när jag hade 3-4 ärenden samtidigt. Men nu köpte Loopia Bineros webhotell. Fan.

Har ni någon bra rekommendation? Behöver inte vara svenskt (gärna med svenskt telefonnr) men jag gillar bra pris och bra service.

Av Conditioned
Skrivet av lastninja:

Tack, men det är så mycket mer som behövs till denna NUC. Grafik, Ethernet, Wifi, Ljud, kortläsare, m.m... Tvivlar på att man hittar allt för Hades Canyon till Win7, men jag kan ha fel.

Vet inte om det stämmer för denna men oftast är det mest en fråga att kunna installera os:et så brukar resten lösa sig, därav usb drivare.

Av Conditioned

https://i.imgur.com/wQBgaDd.png

Det här är något värt att lägga tid på att undersöka. Blurbusters Forum, Rtings och Esreality i viss mån är dina vänner. Jag har Omen X 25f och är nöjd. Glöm inte att fylla i Test Bench 1.0 på Rtings.

Av Conditioned
Skrivet av lastninja:

Produkt: Intel Hades Canyon NUC (NUC8i7HVK)
Länk: https://www.amazon.se/Intel-n%C3%A4sta-enhet-ComputingKit-NUC...
Kategori: Intel NUC
Prisjakt: https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=4644354 (Lägsta pris: 8340 Kr)
Pris: 4 383:- inkl frakt, på Amazon

Fin NUC med RGB döskalle och Intel CPU + AMD dGPU på samma sockel.
Tänkte köpa en nyss, men sen kom jag på att Kaby Lake och framåt inte har Win7/8 drivers.
PS. Produktbilden verkar vara korrupt, medans rubrik+speccar säger annat, eller så är det bara fel rakt igenom...

Det finns drivrutiner som fungerar, frågan är bara om du vill använda dem: https://www.win-raid.com/t4883f52-Solution-Win-drivers-for-US...
https://community.hwbot.org/topic/186260-how-to-install-windo...

Själv finner jag mig i att använda Win10 2004. Flera av de nyare spelen kräver det och min Gsynckompatibla skärm kräver w10. Jag har valt att gå med ameliorated.info's scripts som man måste boota in i linux för att köra som rensar allt skräp. Man behöver fortfarande en bra brandvägg för att blockera några processer från att ringa hem, men det är det bästa som finns ute där nu, vad jag kan bedöma.

Av Conditioned

Är inte de lödda? Isf kan du inte delidda dem, bara slipa ner. Tror bauer*någonting har gjort en video på det där han använda diamantsand eller något liknande.

Av Conditioned
Skrivet av Clint Eastwood:

Håller med till 100%. Jag anser Swec en 'community' där vi håller efter varandra. Både positiv kritik och negativ sådan. Svårare än så är det inte. Jag kan skjorta iväg lite elakheter ibland men kan också ta att bli synad i sömmarna. Precis som IRL.

Det är inte en community, det är ett företag med vinstintresse och därför en diktatur.

Av Conditioned

Kör madvr/lav filters för bästa kvalitet. Tror det kommer med subrenderer med lavfilters.

Av Conditioned
Skrivet av Niklas975:

Jag kollade upp vad dxvk är för något men kan inte riktigt förstå vad den gör för att man ska få högre FPS i spel. Men det är som du säger, jag har Windows 10

Irrelevant vad du har för (windows) os, så länge det inte är dx12.

Av Conditioned
Skrivet av Rouge of Darkness:

av bilden att dömma så tror jag han sitter på win 8 eller 10.

dxvk verkar ju vara vara ett tillägg för översättning dx9 till Vulkan för Wine dvs till linuxsystem.

så lite tveksam att det hjälper här.

det han skulle kunna göra är ju att kolla över sina spelinställningar då han troligen kör med ganska höga inställningar och dra ner lite på sånt ögonlyx som man ändå inte märker av nått speciellt 1060 är ju ändå förra generationens low-mid range kort.

Om du inte vet vad dxvk är eller hur det fungerar skulle du kanske vara återhållsam med en åsikt?

Av Conditioned

prova installera dxvk många har fått mer fps i andra spel.