Inlägg

Inlägg som rammaj har skrivit i forumet
Av rammaj

@Zariel låter intressant, hoppas det funkar, tack, och lycka till dig med!

Jag hade några misstag som jag har fixat nu i min senaste version, färgerna är symmetriska nu och jag la svart färg bakom SC loggan så att det syns bättre.
Tar ytligare titt på den och gör små fixar och ändringar för att förhoppningsvis få den att se bättre ut innan jag skickar in sista versionen utav den.
Inspirationen för detta är givetvis RGB tangentbordet i MSI GS65 Stealth.
Tänkte få lite feedback, tycker ni att en vit "outer line" skulle passa bättre än den färgade jag har nu på kanterna?

https://i.gyazo.com/0b94bcbe8ba34796c6e588841cbf54bc.png

Av rammaj
Skrivet av Dimestam:

Snyggt! Jag tror dock att denna kommer bli klurig att trycka pga. gradienterna. Det är svårt att få till exakta färgtoner på svart tyg.

Skrivet av Zariel:

står dessutom i tävlingsdetaljerna

"Ta hänsyn till att motivet ska tryckas på svart tyg. Håll hög kontrast och undvik tonade färgövergångar (gradienter)."

Men ja, annars riktigt snyggt! kanske funkar!

det är ingen gradient på de här

https://i.gyazo.com/190d1269561bf03a2ab8298c51b277cf.png

Av rammaj
Av rammaj

Tråkigt att det tar så långt för releasen ville bygga en ny dator innan sommaren men bestämde mig att vänta på Skylake istället, sitter fortfarande på en Q6600 @3.2 4gb ddr2 hd5850 1gb och har varit trött på den ett par år nu, börjar bli jävligt svårt att njuta av spel ( om jag ens kan få igång dem! ) Hoppas iaf att Skylake är värt väntan och att Nvidia kommer ut med något nytt och kraftigt samtidigt!

Av rammaj

Sitter fortfarande på en gammal q6600 @3.2 4Gb ddr2 och HD5850 1gb så nu är det dags att uppdatera
Support for Broadwell är ett stort plus då jag kan byta upp mig om det är enormt bättre.

Av rammaj

riktigt kul med lite konkurrens alla vinner på det även om man nu vill gå nvidia vägen så kommer de snart att sänka priser på deras sortiment, jag får dock vänta till Q1 2014 för min nästa bygge och hoppas på super bra och prisvärd Maxwell, det är på tiden att jag uppgraderar från min gamla q6600 @3.2 4gb ddr2 och hd5850.
Förresten hur har nvidia drivrutiner varit än så länge? är de bättre än amd?

Av rammaj

Ser bra ut, generals +expansion är min fav spel i serien efter red alert 2, få hoppas på att man kan bygga vart man vill på banan och inte ala battle for middle earth 1, såg lite grejer där som pekar lite år det hållet.

F2P kan gå bra om det gör det på ett smart sätt aka inte pay to win.

Få hoppas på att EA inte förstör ett till spel som jag älskar.

Av rammaj

ok visst de bryr sig inte om at ha en kraftig maskin men på så sätt så förlörar de ju massa third party devs, vilket resulterar till färre spel och sedan ligger den under TVn och samlar damm. hur fan tänker de egentligen visst folk kommer att köpa det för mario och zelda men vad mer de kommer inte på något nytt som är spännande heller.
Och sedan att de investerade i byonetta fattar jag inte heller,själv skulle jag hellre investera I flera olika mindre indie spel som är interesanta.

Av rammaj

hittade det här via twitter den första som funkar för mig
http://t.co/zgZc53xz

Av rammaj

håller med detta spel är såååååå jääkllaa bra, jag har alldrig njutet av andra spel så här mycket, har spelat det ett tag nu o trots buggar ( forfarande i beta ) och ibland frame drops så är den forfarande bättre än så mycket annat där ute.

1.djup strategi.......check
2.beroende framkallande.......check
3.PC spel ingen dålig port.......check
4.mod tools + map editor.......check ( det är galet hur många mods som finns ute trots att spelet är inte ens "släppt" än )
ja jag kan komma med fler punkter men jag tror ni fattar.

jag rekommenderar det starkt + om ni köper så hjälper det här lilla indie dev att skapa fler sådana spel som man inte ser mycket utav.

Av rammaj

Det här ser riktigt najs ut, visst den kan inte konkurrera mot 360,ps3 eller wii med sina specs men tanken med det är inte så heller, tanken är att man ska kunnda spela många indie titlar och små andra spel där själva gameplay är lockande, bra spel behöver inte ha världens bästa grafik.
Om jag investerar i detta så ser jag möjligheter som

1.streama filmer
2.MAME,NES emulators anyone?

och detta räcker för en sån billig köp, jag menar 99konsol + 30 för 1 extra hk + 20 shipment= 149$ motsvarar ca 1 038.19 SEK

Jag hoppas att de lyckas med det och att många utvecklare både indie och AAA ger de stöd.

Av rammaj

Det gräver sin egen grav när de gör så här tycker jag, att de helt enkelt säger nej ni förstår inte riktigt hur det fungerar och vi behöver inte en ny motor och att det är bara överdrivit ord som folk använder. MEN jag slår vad om att när de använder sig av en ny motor i framtiden så kommer det att stå med fet stil i deras trailers. I callled it first!

Av rammaj

ahh va fan, de ska alltid skylla på piratkopiering när det gäller PC men ingen absolut ingen pratar om konsol piratkopiering, jag menar sök på vilket torrent sida som helst så ser ni att antal nedladdningar på konsol och just ps3+xbox360 är mycket mer än PC, men nej de ska alltid skylla på saker istället för att see att det är deras fel.
piratkopiering är ett problem visst men kanske inte så stort som de får det att se ut som för hade det varit så här så skulle valve/steam och blizzard gått under för länge sen.
kort sagt sluta vara lata och släppa spel som har 100 buggar dag 1 på pc sluta med allt det där spyware skit ni använder sluta med att skapa dåliga spel och förväntar er att sälja över 2mille examplarer av den.

Av rammaj
Skrivet av Ant3:

Allt detta är ett klassiskt exempel av " De vi inte förstår är vi rädda för. Alltså är de "Farligt" och måste göras något åt. "

Lägg pengarna på skola och omsorg istället för onödiga efterblivna "undersökningar" om hur "farligt" eller "dumt" spelandet är.

^This
Personen som "kom" på idén o la pengar på att skapa sånt skit verkar ha tittat mycket på Fox news

Av rammaj

Ubisoft av hela mitt hjärta go F*** yourself, pratar om att 95% piratar deras spel.... 95%!!!! vad är det för påhittad siffra, och sen låtsas de som att det inte finns pirat kopior på xbox360 och ps3 jag menar sök lite på nätet så hittar ni att folk som har konsoler piratar spel lika mycket om inte mer än PC.
Jag är så jävla trött på att de ska alltid skylla på pirater när i självaverket det de egentligen säger är "aa vi är lata för att utveckla spel på PC och inte bryr oss om våra fans på PC sidan".

Av rammaj

Säger bara så här till alla som säger att motorn är gammal och spelen kommer inte att se bra ut, sök på Doom 3 HD textures och sickmod ( är inte säker på stavningen ) och kolla hur doom 3 ser ut med lite optimering och jämför det med halva skiten som finns ute nu.
hur som helst älskar Carmack för den personen han är och jag tycker att andra borde följa i hans spår.

Av rammaj

Underbara nyheter, få hoppas på att folk skapar några roliga multiplayer spel med det.
Jag undrar en sak bara om man nu skapar ett spel med hjälp av det här kan man då sen sälja spelet utan att betala for motorn?

Av rammaj

RIP Steve Jobs. You will be missed.

Av rammaj
Skrivet av Zeuxlarsson:

Policyn har redan blivit ändrad. Även om det fortfarande finns mycket att önska så är det inte lika inkräktande och kränkande som det var tidigare.

Jag har läst den nya policy det är i princip exact samma som den var förr, det enda de gjorde är att försöka förklara bättre varför de samlar denna info och försäkrar oss att de inte lämnar ut det ( om inte någon domstol begär det ) och att det är inte så farligt som det låter.
Tycker bara synd om att DICE får stå ut med detta, slår vad att de själva inte tycker att det är rätt men the deal with the devil is allready done.
Vi gör det för kundens skull MY ASS, Jag förstår att de vill tävla mot steam vilket är jävligt försent måste jag säga kolla på games för windows live till och med EA store har inte lyckats förut och origin är egentligen EA store med en ny scal, men de tar fel beslut efter en annan, jag skulle inte ha något emot origin om de ändrar massa saker.

Av rammaj

Tack EA för att ni kommer på sånt här skit, Jag fick stå ut med att spelet inte kommer att finnas på steam sedan med att man måste ha origin för att spela BF3 och nu detta, där går gränsen förlåt DICE men ja kommer inte att stå bakom detta och jag tänker inte köpa spelet längre om EA inte ändrar deras jävla policy.