Inlägg

Inlägg som saccer har skrivit i forumet
Av saccer

Annonsen är avslutad

Av saccer
Skrivet av Tazadar:

Hämtar det gärna på onsdag

Härligt, du är välkommen. Bara en heads up, det saknas alltså nätaggregat, hårddisk och RAM-minne.

Av saccer

Gammal speldator "i delar"

Var påväg till tippen med min gamla(!) speldator från 2009 men insåg att någon kanske lyckas hitta något användningsområde för någon av delarna. Tror ändå fortfarande det mesta fungerar.

Asus Rampage II Gene
i7-920 @ 2.67Ghz
ATI Radeon HD 5870
Cooler Master Hyper 212
Nätverkskort TG3269 Gigabit
2st 120mm fläktar och en 200mm fläkt

Helst avhämtning men går väl att lösa frakt om någon mot förmodan skulle vara väldigt sugen

Läs hela annonsen här

Av saccer
Skrivet av Swepiraten:

Installerat min soundbar mot väggen men tycker den sluttar nedåt fast att är riktigt iskruvat mot betongvägg. Nån mer som upplever det så

Jag försökte montera min soundbar med ett fäste som man sätter i TVn typ ett sånt här. Trodde först det var bara dom fästena som var klena och kämpade rätt länge för att få det någorlunda rakt. Men insåg till slut att även L-fästena verkar ha lite "giv" i sig som gör att hur rakt de än monteras så lutar soundbaren lite nedåt. Nådde till slut en "acceptabel" lutning genom några små brickor, men den gör sig nog bäst på en tv-bänk.

Av saccer

Annonsen är avslutad

Av saccer

Annonsen är avslutad

Av saccer

Samsung 43” The Frame 4K (2023) (Ny i originalförpackning)

Säljer en helt ny oöppnad The Frame 43" 4K QLED (LS03B).
Nypris: 12990kr

Fick den i en kampanj från Samsung i hopp om att lyckas övertala frun att vi absolut behöver en TV i sovrummet. Det gick tyvärr inte så nu står den och samlar damm.

Ska vara en kanon-produkt som fått jättefina betyg.
Mer info
https://www.elgiganten.se/product/tv-ljud-smart-hem/tv-tillbe...

Läs hela annonsen här

Av saccer

Sony högtalarsystem 5.0

Säljer ett 5.0 högtalarsystem från Sony som fungerar utmärkt men inte får plats i min nuvarande lägenhet.

Sony 5.0 Surround Högtalarsystem
SS-CS310CR
https://www.elgiganten.se/product/tv-ljud-smart-hem/hogtalare...

Läs hela annonsen här

Av saccer

Jag är själv på jakt efter en fornamn.efternamn@gmail.com och blev glad när jag såg nyheten, men ni har nog helt rätt i att adresserna borde vara reserverade för alltid.

Kan tycka att google och microsoft borde skapa lite nya "standard"-domäner lite då och då för att ge folk en chans. För just nu känns gmail, hotmail och outlook rätt crowded.

Av saccer

Någon som lyckats få upp sin soundbar med en sån här?
https://www.jula.se/catalog/hem-och-hushall/hemelektronik/tv-...

Jag försökte sätta fast "plast-brickorna" som skulle fästas i väggen i metallpinnarna från Jula men blir sån hävstång så nu lutar Soundbaren nedåt några grader vilket ser lite tacky ut.

Anledningen till att jag inte kan sätta den direkt på en vägg eller lägga den på en tv-bänk är för att vi har TVn stående i ett hörn på en sån här
https://www.komplett.se/product/1137548/tv-ljud-bild/tv-tillb... .

Någon som har en liknande lösning och fått det att fungera bra?

Av saccer
Skrivet av edson:

Min dök upp efter cirka 2 arbetsdagar tror jag. En bekräftelse på att du skickat in recensionen bör du dock få direkt och den var den som jag använde som bevis för bonusprodukten.

Testa att skriva om recensionen annars, no harm! Jag skrev först något om att det var ett kanonerbjudande via Power.se i mitt första bidrag vilket jag i efterhand förstod var emot riktlinjerna (fick dock aldrig info om det på mail) så jag skrev om den och tog bort den delen och då var den uppe efter 2 dagar.

Alright, tack, jag provar att skriva en ny då, men dyker det inte upp vet jag iallafall att jag kan använda mailet där man ska bekräfta!

Av saccer

Hur lång tid tog det för folk att få sin recension publicerad? Jag skickade in min i fredags men har fortfarande inte sett den dyka upp på sidan (eller fått någon bekräftelse).

Av saccer

Kikade lite på Powers rea https://annonsblad.power.se/4223/
Hur ligger de två 14" laptopsen till i pris? Är på jakt efter en lite nättare laptop till min fru som idag konkar runt på en tegelsten. Görs inget tungt på den, mest lite word, excel, random surf och titta video.

Asus i3-1005G1, 8GB RAM, 256GB SSD - 3999kr
Asus i7-1065G7, 8GB RAM, 512GB SSD - 6490kr

En snabb slagning på specsen på prisjakt säger ändå att de verkar vara helt ok priser, men var ett tag sen jag själv köpte min senaste så vet inte riktigt vad man ska förvänta sig idag.

Av saccer

Coolermaster HAF932

Mina föräldrar har tröttnat på att min gamla trotjänare står på vinden och samlar damm så tänkte kolla om någon annan vill ha den innan den åker till tippen.

Vill minnas att chassit är i bra skick och att allt fungerar. Det kom bara en tid där jag istället för cool LED-belysning och maxxad kylning behövde fokusera på formfaktor och ljudnivå...

https://www.coolermaster.com/catalog/legacy-products/cases/ha...

Hämtas på södermalm i Stockholm

Läs hela annonsen här

Av saccer

Användare: @SypherZ
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Möte + Swish
Produkt: Fitbit Charge 2

Positivt:
Fungerade jättebra, schysst att möta upp trots lite osäkerhet kring när jag skulle kunna mötas!
Väl rengjord produkt

Negativt:
Inget alls

Slutbetyg: 5/5

Av saccer

Sony hemmabio-paket. Förstärkare STR-DH550 + 5.0 Högtalare SS-CS310CR

Tja,

Säljer mitt kära hemmabiosystem som köptes in för lite drygt ett år sedan då jag flyttat till mindre lägenhet där de inte riktigt får plats.

Fungerade alldeles utmärkt och var riktigt nöjd med kvaliten på ljudet. De är i mycket bra skick och har bara använts i drygt ett halvår (inköpta i agusti 2015, flyttade i maj 2016).
Någon subwoofer ingår ej men detta var inget jag led av då de två stora front-högtalarna levererade klart tillräckligt med bas för både film och musik.

Förstärkare:
STR-DH550
5.1 Reciever
3D och 4K pass-through
4 x HDMI
ARC (Audio Return Channel)
Elgiganten - STR-DH550
Sony - STR-DH550

Högtalarpaket:
SS-CS310CR
Elgiganten - SS-CS310CR
Sony - CS310CR

Läs hela annonsen här

Av saccer
Skrivet av Archaea:

@saccer: Jag har precis den datorn. För mig var det inget instressant att spela, men har testat lite Left 4 Dead 2. Funkar med lägsta inställningar på allt. Har inte sims så kan inte prova, men förvänta dig inte något superbra resultat.

Jag har ett omdöme på prisjakt (annat artikelnummer pga annan färg) under alias J-omega, kolla in den vet ja http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=2731630

Det var ingen dålig recension! Lite oroväckande det du skrivit om skärmen och wifi men i övrigt verkar du rätt nöjd. Vad jag har kikat upp så ska den iallafall kunna lira sims på lägsta kvaliten. Men då den är prissänkt rätt rejält så känns den just nu som ett vasst alternativ.

Tack för ditt inlägg!

Av saccer

Laptop i mellandagsrean 4,5K - 5,5K (surf, video, ev the sims)

Tja,

är på jakt efter en ny laptop och tänkte försöka slå till nu under mellandagsrean.
Är dock lite svårt att få grepp om vad som finns där ute så vore trevligt med lite tips om någon har hittat ett riktigt kap.

Det datorn kommer användas till är framför allt att surfa och titta netflix/youtube. Kanske eventuellt lite the sims men inget annat tungdrivet.

Gärna formfaktorn 13,3" om möjligt.

Jag själv tror att det är värt att välja en mycket mindre ssd istället för en större hdd och sen förlita sig på extern lagning. Vad tror ni om det?

Jag såg att Webhallen har denna:
http://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/233277-l...

Är den något att ha?

Av saccer

"Det här har medfört en "oavsiktlig" säkerhetslucka"

Mja, svårt att tro på den va. Har man kunskap nog att pilla med certifikat har man kunskap nog att veta risken med det. Ajja bajja.

Av saccer
Skrivet av skalman_08:

Program som ska fråga efter ett antal tal, sedan skriva ut summa, medelv, största talet och näst största talet. Programmet skall skrivas ut med ett antal funktioner. (detta är skillnaden på min tråd mot andra med samma sorts program)

Jag har löst det utan funktioner, men så fort dom jäklarna ska inkluderas så blir det kaos.
Förstår principen tror jag men det är ngt eller massor jag missar...

Vill gärna ha lite tips som kan begripas av en nybörjare
(Hur skapar jag en box runt koden?)

Tja, för att kunna hjälpa bättre vore det bra om du skrev vad problemet är, att det blir kaos är inte superspecifikt

Men om jag vore du skulle jag ta en kik på hur dina funktioner är deklarerade. Börja där och se om du kan hitta nå problem. Du kan ju också kika på konceptet function overloading så kanske saker blir klarare.