Inlägg

Inlägg som Dimuman har skrivit i forumet
Av Dimuman

Jag köpte tv:n och har haft den ett tag nu, är så sjukt nöjd över köpet, grym svärta, snabba menyer, grymt bra betraktningsvinkel trots skribenten ovan. det ända som jag inte var helt nöjd med var ljudet, vilket var ok. Men tv i den här storleken vill man ha bio ljud så köpte en soundbar så nu finns det inget att klaga över. Slår alla mina tidigare high end tv som jag köpt tidigare på allt.

Av Dimuman
Skrivet av Fraggle1988:

Märket behöver inte vara samma, rekommenderat är att antingen kolla recensioner eller åka till butik och provlyssna på olika på soundbars. Dock så lär du inte få samma upplevelse där som hemma med tanke på akustiken medmera.

Ok tack

Av Dimuman

Soundbar+tv

Har köpt en ny tv och funderar nu på en soundbar, har aldrig ägt en soundbar tidigare och tänkte piffa upp ljudet lite. Det jag undrar över om ljudlimpan måste vara av samma märke som tvn, eller om det rekommenderas att den är det, kanske spelar det ingen som helst roll? Tvn har e-arc utgång och är av märket TCL.

Av Dimuman

98" tv, bra?

20k om man är medlem, blev sugen på en stor tv. bra eller skräp? https://www.elgiganten.se/product/tv-ljud-smart-hem/tv-tillbe...

Av Dimuman

Köpa Meta quest2 nu?

Jag har länge varit sugen på ett meta quest2 headset och köpte ett precis innan höjningen på 100$. Har inte hämtat ut den än för precis efter jag köpte ett läste jag att det skulle komma en 3a så jag blev lite osäker om jag skulle hämta ut det från posten. Vad tycker ni man ska göra? Kommer 3an dröja, kommer det nya headsetet kosta så pass mycket mer än 2an så kan det ju vara värt att köpa 2an nu, hur skulle ni resonera?

Av Dimuman

Bra tips, tack ska ni ha!

Av Dimuman

värma pool

Jag har satt upp en 6 kubik pool i trädgården, men problemen är att den är så kall så jag funderar på det här med att försöka få den lite varmare. Att värma den med el är uteslutet med dagens elpriser. Har kollat lite på youtube och solvärmare verkar vara en bra lösning som verkar fungera.

Det jag funderar på om man kan ta en svart trädgårdsslang och bygga in den i en svart låda. Men då behöver man en koppling till trädgårdsslangen->>> pool nån som vet vart man kan köpa en sån, har letat men inte hittat.

Hur gör ni för att värma poolen? Jag funderar på sätta frigolit runt poolen också, inte så snyggt men kanske håller värmen på natten bättre.

Av Dimuman

Hur kommer man fram den summan? Stämningen måste väl vara i proportion till skadan? Tror nissarna på Pricerunners om Google inte favoriserat deras egen sökmotor så hade dom haft 20 miljarder i extra i kassan? Om inte så kan ju vem som helt stämma Google, mohammedspizzera 35 miljarder på grund v förlorad inkomst.

Av Dimuman

1999 så fanns det en hemsida som man kunde regga ett gratisdomän namn på, om man orkade med reklam. Jag reggade peterjackson.com. Det är det enda som jag haft.

Av Dimuman

don't be evil, fan vidrigt det där jävla företaget, bra att nån lyckades vinna mot dom. Dom snodde ju google earth rakt av också

Av Dimuman

Jag har ett konto som jag använde för 7-8 år sedan, har försökt att logga in på det med verkar vara omöjligt, kontot är kopplat till ett numera klippt kort, och mobilnumret är sedan länge utbytt. För att jag ska kunna logga in så måste jag ha kvar mitt nummer så dom kan skicka verifierad kod, eller verifiera med mitt visa kort, vilket inte går , har varit kontakt med nån indier till support som lovade att ta bort kontot, men kontot finns kvar. Hatar den där paypal alltså

Av Dimuman
Skrivet av Humper:

Alla som bor i Sverige pratar väl inte svenska. Är väl trevligt om fler kan se detta?

Då får väl dom lära sig svenska?

Av Dimuman

Riktig nostalgitripp, första gången jag spelade Nintendo 8 bit var 1985 och jag var helt såld på maskinen. Ville så klart ha en sån men den fanns inte på svenska marknaden just då så jag fick lugnt vänta till julen 86. Tror ni jag fick den? NEJ, däremot brorsan. Grämer mig än idag.

Av Dimuman
Av Dimuman
Skrivet av Thomas:

Pröva att läsa det jag skrev igen. Både första meningen och orden "anklagad för".

"anklagad" utan bevis. av en korrupt regering. Ja då förstår du att folk är arga på honom.

Av Dimuman
Skrivet av Thomas:

Nu tycker jag inte det själv, men ganska mycket verkar ju tyda på att han mördat folk och kommit undan. Han var även tillsammans med en minderårig flicka och har anklagats för diverse sexuella brott. Så jag kan ändå förstå att folk inte direkt sörjer.

Ganska mycket tyder på att han har mördat folk? Som jag förstått det så hade han en fejd med sin granne som senare blev mördad och då var det enkelt för myndigheterna att skylla på honom, självklart utan bevis. Dessutom hade han en jävla massa bevis på att myndigheterna var korrupta. Vad är det för sexualbrott han blev dömd i domstol för?

Av Dimuman
Skrivet av Nästrimmarmannen:

Skönt att han rensade bort sig medan han var satt i karantän.

Varför tycker du det är skönt att någon tar sitt liv?

Av Dimuman

Tangentbord för synskadade

Letar efter ett tangentbord för synskadade och jag hittade det här på Amazon, problemet är att det är tyskt, Nån som vet om det går att ändra till svenskt?

https://www.amazon.se/Geemarc-Telecom-S-tangentbord-knappar/d...

Av Dimuman

Första HTC VR som kom ut, jävligt coolt och så, vet inte varför man inte använt det mer egentligen, har använt det totalt 3 timmar. Kostade cirka 10 000

Av Dimuman

3dfx ojoj vilket prestandalyft som att gå från en ett gammalt sönderinspelat VHS band till 4k Tv direkt. Glömmer aldrig känslan när jag satte i kortet och spelade Quake, Motor racer. "Bättre grafik än så här behöver man inte."