Inlägg

Inlägg som rustax har skrivit i forumet
Av rustax
Nytt bud: 5 000 kr + frakt GPU. När är den inköpt?
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av rustax

Bjuder 7500 + frakt

Av rustax
Skrivet av rustax:

1 300 kr + frakt

Ursäkta såg precis att budgivningen avslutas 18. Drar tillbaka mitt bud.

Av rustax
Nytt bud: 1 300 kr + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av rustax
Skrivet av FiftyFifty:

Det stödjer det med bios uppdaterad men är inte säker på om den har rätt version för det.

Förlåt för ett sent svar, men ifall moderkortet finns kvar och om ni har möjlighet att kontrollera så att bios är uppdaterat så är jag intresserad.

Av rustax

Tja, är moderkortet kompatibel med Ryzen 3000 serien?

Av rustax

MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X TRIO & LG 27'' 27UL650 IPS 4K HDR

Hej!

Säljer MSI GeForce RTX 3060 Ti 8GB GAMING X TRIO, oöppnad och oanvänd, kvitto finns - Startbud 5790 kr

LG 27'' 27UL650 IPS 4K HDR, oöppnad och oanvänd, kvitto finns - Startbud: 3800 kr

Föredrar avhämtning, men kan skickas. Förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill.

Läs hela annonsen här

Av rustax

Hade du kunnat tänka dig att sälja datorn i delar?

Av rustax

500kr + frakt

Av rustax
Skrivet av anon265474:

OM du ska köra för fort, sakta ner vid omkörningar, kolla efter tecken på civilpolis:
- Ofta tonade rutor
- Ingen reklam på regplåten
- Ibland en extrabackspegel på höger sida
- Backljus bak under bilen
- Ibland antenner på taket
- Vanliga märken är volvo, Saab och Volkswagen, men t.ex. nyare BMW förekommer också.
Ser du ett eller flera av dessa tecken så öka inte farten igen, gå in på biluppgifter.se eller i deras app och slå in regnumret , så ser du om det faktiskt är en civilpolis eller inte.

Rekommenderar inte någon att köra för fort, men jag kan tycka att en gräns på 80km/h på bred fin motorväg i optimala förhållanden är löjligt.

Seriöst? Om det är någon förare jag ogillar så är det just de som pillar på telefonen och kör.

OnT:
@Haszan

Som många andra nämner i tråden ta det som en man. Du bör vara glad att det var endast böter du fick, hade kunnat bli mycket dyrare. Tänk om du eller någon annan hade mist livet. Ha hänsyn till andra förare på vägen, du vet inte vem det är som sitter bakom ratten. Tänk om det hade varit någon som övningskörde? Kanske första gången ute på motorvägen så kommer någon fartdåre och kör om. Är det verkligen värt att vinna några minuter?

Av rustax
Skrivet av Swe.Stars:

Ah... då vart det helt plötsligt över 8 000 kr när allt är betalt och klart.
Såg nu att man som Mecenat student kan få telefonen utan bindningstid för 207 kr/mån i 24 månader. Det innebär ett pris på 4 968 kr när allt är betalt och klart.

... dock väljer jag nog att avstå då det inte verkar vara någon superduper uppgradering från min Galaxy S7.

Vart kan man få den för 207 kr/månad? Kollade mitt mecenat hittar inte.

Av rustax

Tyvärr finns det inte någon annan lösning såvida Nordea (vilket jag inte har) har en liknande e-tjänst som Swedbank där man kan skapa ett tillfälligt e-kort, tror dock att denna tjänsten inte existerar längre ifall jag minns korrekt.
Det jag dock rekommenderar som många andra i denna tråden är att skaffa sig ett Visa/Mastercard, om 12kr/mån är för dyrt kanske du borde sluta handla på ebay... Ifall du har problem med kronofogden kanske du inte ens bör ha ett bankkort?

Av rustax
Skrivet av anon246659:

Tack. Jo men för varje gång de rört maskinen har det blivit värre. Nu fick jag hem den med trasig skärm... vet inte om de är inne på strike 2 eller 3 nu.
https://www.sweclockers.com/forum/trad/1490443-philips-ambili...

Oj, det där ser för jävligt ut. Kolla upp ifall det är den tredje gången eller ej. Ifall det inte är en tredje gång låt de reparera den en gång till sen kräv pengarna tillbaka, tur att vi har dessa konsumentköplagarna i Sverige Förstår att du är arg, har haft samma problem.

Skickades från m.sweclockers.com

Av rustax
Skrivet av anon246659:

Köpte en jävla tv den 31a Augusti som hade ett mindre fel från fabrik. Sen dess har den gått sönder mer för varje gång en tekniker rört den. Blir helt jäkla tokig då jag knappt använt den sen köp!!! Försökt vandra av mig stressen och ilskan men jag finner verkligen ingen ro i kroppen

Ifall de har försökt reparera den mer än 3 gånger tror jag så kan du kräva pengarna tillbaka.

Skickades från m.sweclockers.com

Av rustax
Skrivet av lumberjack:

Men frågan är väl hur det blir med dessa telefoner och LTE band 20 som Xiaomi inte haft stöd för innan. För mig iallafall en dealbreaker om man med ett "flaggskepp" inte kan använda det bandet. Även om telefonen annars är tipptopp och prisvärd.

Ska stödja band 20 enligt https://m.gsmarena.com/xiaomi_mi_mix_2-8529.php

Skickades från m.sweclockers.com

Av rustax

Varför kör du inte på XPS 15? Hade också en XPS 13 innan, fick problem med den också så jag skickade tillbaka den. Beställde XPS 15 efter ett tag och den fungerar klockrent. Värt att tilläga är att jag ångrade mig att jag köpte XPS 13 till och börja med då skärmen var för liten tyckte jag, 15 tummaren är perfekt och jag studerar också till ingenjör.

Av rustax

Förhoppningsvis sänker AMD priset på sina kort. De är ju inte ens prisvärda. Finns ju ingen anledning att köpa ett Vega 56 när 1070ti kostar lika mycket om inte ens billigare.

Skickades från m.sweclockers.com

Av rustax
Skrivet av Oggaaaa:

Läser en datavetenskaplig linje på universitetet och tycker att programmeringen är så jäkla svår.. Läser programmering i C som ska vara en grundkurs men tycker nivån har accelererat rejält så har svårt att hänga med. Att man inte programmerat något tidigare hjälper ju inte direkt. Man har haft både en o annan tanke att hoppa av och börja jobba igen. :/

Oroa dig inte. Jag tyckte också att programmeringen var svår i början, hade hellre inte några kunskaper inom programmering innan jag började plugga civilingenjör datateknik. Tyckte att programmering var svår fram till tentan, trodde aldrig att jag skulle klara det men när jag väl satte mig ner och började skriva tentan kändes det som att polletten trillade ner. Satte nästan full pott.

Skickades från m.sweclockers.com

Av rustax

En liten bordsfläkt för varma dagar, och ett AMD grafikkort för de kalla dagarna.

Skickades från m.sweclockers.com

Av rustax

91a, vi fick lära oss skrivstil i mellanstadiet ifall jag minns rätt. Men efter det använde vi inte skrivstil och lärarna uppmuntrade inte det heller. Så jag har liksom aldrig använt skrivstil, men jag kan i alla fall.