Inlägg

Inlägg som Noobenu har skrivit i forumet
Av Noobenu

Är det någon som spelar detta fortfarande?
Började en gubbe häromdagen och tycker det är ganska kul. Men det blir lite långtråkigt nu när man har fullt "gear" och springer runt ensam.

Av Noobenu
Skrivet av Spelaspel:

Låter inte troligt då man inte kan köpa grejer på avbetalning om man har kreditanmärkningar. Eller dom kanske gör det innan allt gått åt helvete men det låter väldigt dumt.

Folk gör såhär. Likandant med sprillans nya telefoner.

(Det är inte svårt att undankomma staten heller om du verkligen vill.)

Av Noobenu
Skrivet av Turbonisse:

TS skall inte köpa franskt för att de rostar?
Jag har en nyhet för er. ALLA bilar som är gjorda av metall "rostar" Så även modernare bilar som till stor del består av aluminium, de ärgar! Skall vi snacka om bilar som rostar bort på några år? Volvo 240 76-78 års modell. Nyare bilar, Merzedez E-klasse, när den kom med runda strålkastare på 90 talet. (95?)
Skall också påpeka, att om man köper en ny bil, äger man troligtvis inte bilen när rosten väl börjar komma. Så för första ägaren är rosten inte något problem.

Franska bilar fungerar inte i vårat klimat?

Flera Volvo modeller har både motor och växellåda från Renault. Då funkar ju inte Volvo heller. Eller? Och hur blir det med de fransmän som har motor från BMW? Om de inte funkar, så kan ju inte BMW funka heller? Ändå rullar samtliga märken på våra vägar... konstigt...
Jag ägde min första "Renault Super-5 GTS 1987". I fyra år fungerade den helt klanderfritt i ur och skur. Efter det har jag hunnit med en "Super-5 TXE" och en "R19 16V" Alla tre fungerade i min ägo. Jag har ägt about 10 Volvo's, alla var inne på verkstad för något fel. Ofta bromsarna. En Golf lämnade mej stående vid vägkanten i minus 15 grader utanför Jönköping mitt i natten. (Soppapumpen) En cheva orkade precis halta hem, samma fel fast mekanisk soppapump. En MB-E300 gick inte att starta efter jag tankat i Trollhättan. Tändningslåset pajade. Bogsering till verkstad.

De flesta märken idag handlar av varandra för att slippa utvekla allt själv. Alla lever under samma lagkrav på avgasrening. Alla köper insprutnings system av samma tilverkare. Samma med bromsar, fjädrar, avgassystem, katalysatorer.... listan är lång. Men just de delar fransoserna köper in, fungerar dåligt i sverige?

Jag tror att TS fått mer info än han bad om. Enligt tråden är i princip alla bilar bra, och alla är skit, beroende på vem som har ordet.

Lite såhär världen fungerar nu för tiden. Globalisering.
Men det är väl ganska vanligt med fördomar på internetforum så inte så konstigt att folk skriver som de gör.

Av Noobenu

C-klass eller CLA funkar bra i hans ändamål.
Hade nog dock inte satsat på Mercedes om hans fokus ligger på familj osv.

Toyota eller Mazda säger jag.

Av Noobenu
Skrivet av windblownsnow:

Vi är grymt nöjda med våran Citroen C4 grand picasso men det är inte en bil man vill äga utanför garantiperioden. Det förutsätter då att man har en vettig bilförsäljare så att det inte kostar så mycket att köpa nytt var 3:e år men det har vi här i Norrköping i varje fall

Har en C4 cactus.
Tråkigare bil får man leta efter... Finns inte ens en varvmätare??

Av Noobenu
Skrivet av solhasse:

Ingen aning om vad du ska göra på datorn, antar att du bara ska spela och då räcker det med en i5
Denna dator har jag inte lagt till Windows elr montering.
http://www.inet.se/kundvagn/visa/9295585/

Avråder från att köpa massproducerade datorer.
Ofta krångliga att uppgradera framöver samt många av delarna inte håller måttet.
T.ex 300W nätagg på den du länkade.

CSGO kräver mer CPU än GPU imo

Av Noobenu
Skrivet av MrAdde:

@IceFrontier

Den stora skiljelinjen är väl att om jag skulle emigrera till säg Kanada, så kommer jag inte förvänta mig bostad och bidrag från staten. Jag kommer bekosta min resa och mitt uppehälle själv, jag kan redan språket flytande sedan innan, jag kommer jobba och betala skatt tack vare hög utbildning sedan innan, jag kommer respektera deras lagar och seder etc.

Precis som invandring bör vara, med andra ord. Önskar bara att den såg ut så i Sverige.

Borde inte sådana här personer stanna i sitt land och hjälpa sitt land att bli bättre?

Vad ska man göra med alla dem som faktiskt behöver invandra DVS flyktingar? Skicka dem till turkiet?

Av Noobenu
Skrivet av l4nky:

Fortfarande inga källor från TS eller någon av de andra gnälliga människorna i denna tråden. Bara en massa som låter som att det kommer rakt ur avpixlats mall för forumdebatt.

Konfirmeringsbias överallt här

Typiskt internetforum. Kolla bara på flashback, natthumor att se svensson sitta och klaga över invandringen.

Av Noobenu
Skrivet av Legitimt:

Vad får du 16 tick ifrån?

Körs inte BF spelen i 16 tick?
Har dock inte spelat BF på ett tag nu så är inte säker.

Av Noobenu
Skrivet av Legitimt:

Går inte att jämföra CS, COD och BF.
Hade gärna sätt att BF blivit ett comp spel men det kommer nog aldrig bli fallet.

Har inget med något annat spel att göra, 16 är för lågt.

Av Noobenu
Skrivet av Vinolik:

Jag tycker inte att BF ska bli mer tävlingsinriktat. Vill man tävla, så finns CS och COD.

Tävla i 16 tick är nog inte det bästa heller precis.

Av Noobenu
Skrivet av lolight:

Eller så är det du som är okunnig?
Problemet med PK-folk/vänstern är att de faktiskt tror att de är smartare än andra. Och svenskar i extremt mycket högre grad än andra länder.
Jag var själv en vänstermänniska, men jag fortsatte att lyssna på den andra sidans argument. Lyssnade på poddar från mises.org , osv.
Det tog mig 10 år av avprogrammering innan jag insåg precis _var jag tänkt fel, och hur saker verkligen funkar. Debattera gärna med mig, om du tror att dina argument kommer att vinna.

Jag tror att du inte ens vet va KKK är och hur de funkar. Det gjorde inte jag, till jag lyssna på dem själva vad de säger. Visste du tex att de har haft svarta KKK grupper? Nej, troligen inte. KKK är långt mycket mindre demoniska än vad du tror.
Han säger sanningar. Nu har jag inte lyssnat på han något direkt alls. Men vet ungefär vad han säger och varför. Klart att det låter märkligt när man lever i en rosa pk bubbla. Där man matas med halvsanningar hela dagarna.

Där kom den. Kommunismen.
Ditt problem här är att du inte förstår demokrati. Du tror att bara man inför demokrati som arbiska våren. Så löser det alla problem. Nej, så är det inte. Det är tvärtom.
En förutsättning för att kunna ha demokrati, är att man du har etniskt homogent land, med samma språk, samma tro och en samsyn bland människor. Har du inte det, så fungerar inte demokrati, då måste man övergå till diktatur. Vilket alltid händer, i de länder som inte har de förutsättningarna. Irak hade diktatur pga nödvändighet, Syrien lika så. Annars blir det bara som i Libyen, eller så går det som Egypten, totalt åt fanders när folket ska ta över och demokrati införas. Då börjar inbördeskriget. Det var det som hände i Egypten och militären fick till slut gå in och ta över för att undvika ett blodbad.
Inbördeskriget i Irak, med sin demokrati kommer att fortsätta, då olika etniska grupper nu krigar emot varandra.
tja de har ljugit om hur farligt fett i maten är, när de hela tiden har vetat att det är socker som är farligt. Och du går fortfarande omkring och tror att vaccin är ofarligt, när den enda "vetenskap" som undersöker det är sponsrad av läkemedelsbolagen som säljer dessa vacciner. Kom in i matchen och var inte så naiv.
Inte heller införandet av en ny kommunistisk stat, verkar det som. För det är det du och dina PK vänner jobbar hårt för. Och vi är snart där.

Det hade varit kul att träffa någon som dig i verkligheten. Synd att man bara träffar på er på forum på internet.. Undrar varför.

Av Noobenu
Skrivet av lolight:

Det går alltid att hitta 100 bra och 100 dåliga saker med allting. Nu menar jag rent allmänt och i det stora hela. Det gick bra ekonomiskt och folk mådde bra. Nu tror jag inte att någon vill ha tillbaka de dåliga sakerna. Men det som var bra kan man längta till.

Det gick bra för ett få tal kanske. Det är ju dessa fåtal som skriver historia.

Av Noobenu
Skrivet av KKay:

Får ångest av att bara läsa tråden, glad att jag la ner spelandet innan den här skiten drog igång
Köpte spelet vid release och tröttnade efter en vecka, så 500 spänn kanske?

Skickades från m.sweclockers.com

Haha ja det är nya TF2. Saknas hattar bara.

Av Noobenu

Köpte csgo för 150 spänn typ!

Av Noobenu
Skrivet av DukeOfUddebo:

Jobba aldrig utan lön. Provjobb utan lön är framför allt ett sätt för oseriösa arbetsgivare att utnyttja unga arbetslösa.

haha 3 dagar jobb behöver denna personen ändå om han bara har gått i skolan.
det är många som behöver jobba, betalt eller ej.

Av Noobenu

De har ju ändrat sprayen på vapnen. Jag kan inte träffa ett shit längre verkligen..

Av Noobenu

Inte så att din processor är för kass helt enkelt? Även om du har clockat den.
Jag är inte säker på mitt påstående, bara ett förslag typ.
Känns ju dock som det borde gå att ligga på 300 (antar att du satsar på den fps) med dina specs ändå.

Av Noobenu
Skrivet av MrAdde:

Är det skönt att sitta på sin höga moralhäst och kleta epitet på andra medmänniskor? Den nya vänstern är både intolerant och högfärdig, samtidigt som man driver med "bönder" (fattiga och obildade människor menar man ju egentligen, inte riktiga bönder). Dessa påstådda bönder var ju tidigare de vänstern stod upp för och försökte skydda, de mest utsatta i samhället, tillsammans med sjuka och gamla.

Så man är vänster om man inte röstar på SD? Ja det kanske man kan tycka om man bor i USA eller någon annat liknande land.
Personligen så är jag mer i mitten. Inte för att det spelar så stor roll eftersom alla politiska partier här i Sverige är likadana.

Av Noobenu
Skrivet av Ixos:

Jepp, så det fungerar. Jag hängde med ett team som sålde tele-abonemang en dag och jag blev helt mörkrädd.

De bredde på för okunniga och pensionärer att det minsann var sista chansen för det fanns bara en plats kvar "i teleboxen i gatan" så de blev minnsann tvungna att bestämma sig med en gång och skriva på innan någon annan fick det sista fördelaktiga priset.

Krävde att få se folks räkningar för att kunna visa hur mkt billigare de var.

Låtsades ringa chefen för att "förhandla" ett billigare pris till denna speciella kunden.

"glömde" muntligt nämna avgifter och bindningstider osv ...

Alla tricken och varenda o-ärlighet du kan komma på typ. Och endå sålde de knappt så det gick runt.

Kolla in PPM fonder och "finansrådgivningen" där. Helt sjukt.