Inlägg

Inlägg som martin_21 har skrivit i forumet
Av martin_21
Av martin_21

Beskära Sweclockers musmatta

Dom går att beskära utan problem!

Besök galleriet här

Av martin_21

Annonsören har avslutat denna annons.

Av martin_21

2 Ubiquiti UniFi UAP-AC-LR accesspunkter säljes

Jag säljer 2 trådlösa accesspunkter av typen Ubiquiti UniFi UAP-AC-LR. PoE injektorer och vägg/takfästen ingår. Mjukvara/controller hämtar man själv på https://www.ui.com/download/unifi/unifi-ap-ac-lr.

Skickar inte, affär görs vid möte.

Läs hela annonsen här

Av martin_21
Av martin_21

Annonsen är avslutad och NUC'en är såld. Tack för visat intresse.

Av martin_21

Intel NUC i7 med lagring och minne

Intel NUC NUC5i7RYH i7 / 32GB / 240 GB + 250 GB lagring

Processor: Intel Core i7-5557U 3,1GHz
Max turbofrekvens: 3,4GHz
Antal kärnor/trådar: 2 st / 4 st
Minne: 32GB DDR3
Övrigt: Mini DisplayPort, Mini HDMI, nätverkskort, ljudkort, USB 3.0
Tillbehör: Ac-adapter samt Mini DisplayPort till HDMI adapter medföljer.
Operativsystem: Fixar man själv

Perfekt dator som HTPC, Hyper-V server eller liten arbetsdator. Affär sker genom att vi ses i Uppsala, betalning via swish.

Läs hela annonsen här

Av martin_21

Det är så mycket som skulle vara intressant att dyka djupare i som inte gjordes i reportaget; pandemin som gör att försäljningen, och därmed insatsen och vinsterna inom tech, går upp explosionsartat och gör att de ekonomiska striderna inom segmentet så mycket hårdare. Och det skulle också vara intressant att höra om vilken inverkan de stora Canada-tech-youtuber-influencerna såsom LTT och Unbox Therapy har gjort med denna typ av journalistik på ett globalt plan.

Av martin_21

AMD Ryzen Threadripper 1920X + ASUS Prime X399-A säljes

Säljer min Threadripper 1920x med moderkort ASUS Prime X399-A som paket.

ASUS Prime X399-A
https://www.asus.com/se/Motherboards/PRIME-X399-A/

AMD Ryzen Threadripper 1920X - 12C/24T, 3,5GHz, 38MB cache, 180W
https://www.amd.com/en/products/cpu/amd-ryzen-threadripper-19...

Köptes för 3 år sedan; processorn alltid körd med stock specs, aldrig överklockad. Använd tillsammans med AIO-vattenkylning med låga temperaturer.

Finns att hämta i Uppsala, annars står köparen för frakten.

Kontakt via PM.

Läs hela annonsen här

Av martin_21

Upplever samma problem med ett Radeon VII. Svart skärm, ljud fortsätter att spela, skärmar anslutna med DisplayLink berörs inte. Efter 30 sekunder till 1 minut kraschar systemet och reset krävs.

Av martin_21

Stort lycka till Emil! Tråkigt för swec att du lämnar men jag är övertygad om att dina duktiga kollegor kommer ta väl hand om skeppet!

Av martin_21

@Kenneth: Vore ju strålande; har en Garmin träningsklocka med Spotify-klient och vad är väl bättre på träningspasset än lite fredagspanel? Väntar med spänning på att det kan dyka upp då alltså!

Av martin_21

Fredagspanelen – SweClockers Podcast på Spotify?

Hej!

Min fråga är kort och gott: Finns Fredagspanelen – SweClockers Podcast på Spotify? Jag lyckas inte söka fram den iallafall, är det något ni planerar att få på plats? Hittar FZ's Fragzone-Fredag men inte Sweclockers...

Av martin_21

DJ Shadow - Nobody Speak feat. Run The Jewels

https://www.youtube.com/watch?v=NUC2EQvdzmY

Av martin_21

Om man pratar om 'guilty pleasures' i den meningen att man medvetet tittar på dåliga filmer så måste man nog nämna det fantastiska amerikanska fenomenet MST3k eller 'Mystery Science Theatre 3000'. En TV-serie med långfilmslånga avsnitt där 3 karaktärer är tvingade (back-storyn är egentligen ointressant) att titta på de värsta tänkbara filmer man kan tänka sig. De 'löser' det hela med att sitta och riffa på filmerna obarmhärtigt resulterande i riktigt bra underhållning. Ca 200 avsnitt plus en 'feature film' finns att avnjuta med riktiga hemsheter till filmer, såsom 'Manos: The Hands of Fate', 'Red zone Cuba' och 'Santa Claus Conquers the Martians'. Läs gärna med på wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Mystery_Science_Theater_3000

Av martin_21

Ni är fantastiska, fortsätt i samma anda!!

Av martin_21

Mycket bra avsnitt! Stanley Kubrick nämndes mycket, men hans absolut bästa krigsfilm 'Paths of Glory' förtjänar ett omnämnande! (http://www.imdb.com/title/tt0050825/)

Av martin_21

Fick av en slump min igår pga en havererad Nexus 6. Måste säga att jag är.... ....sjukt imponerad av telefonen! Fantastisk byggkvalitet och skärm. Med root, link2SD och ett hyggligt stort SD-kort så känner jag ingen skillnad angående lagring. Är du osäker på vad du ska köpa för Android-lur och inte vill bli ruinerad - köp denna!

Av martin_21

@peppe78: Jag skulle i första hand testa att uppdatera drivrutiner till grafikkortet: http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk.

Av martin_21
Skrivet av Fedge:

Jag skulle satsat på NUC:en. Mindre, smidigare, blir inte lika varmt i skåpet.

Kör själv en NUC i5-5300U som HTPC. Tyst, sval och presterar perfekt för ändamålet.