Inlägg

Inlägg som jobre har skrivit i forumet
Av jobre

Ska ringa och skriva. Kanske är ute och cyklar nu men. Jag ser i enhetshanteraren under händelser att dagen som den skickades iväg, alltså innan jag fick den. Där står det en fel kod att grafikkortet inte vill starta.

Av jobre

Får ingen bild från grafikkortet

Hej, jag behöver hjälp.
Fick hem mina nya dator från komplett igår och när jag kopplade dp kabel och hdmi kabel till grafikkortet så fick jag inte bild. Kopplade hdmi till moderkortet och kom in i Windows och öppnade enhetshanteraren och kollade grafikkortet.
6950xt. Hade utropstecken ikon över sig. Kod 43.
Jag testade att googla. Uppdaterade drivrutiner och installerade om dom. Testat att inaktivera och aktivera och installera om. Fortfarande ingen bild från kortet fast jag ser det i enhetshanteraren. Utropstecken försvinner efter nya drivers men kommer tillbaka efte varje omstart. Har kollat om det är kablar som åkt ur i frakten men verkar inte vara det heller. Snälla hjälp mig!

Av jobre

Usb till bil stereo funkar inte

Hej, skulle behöva lite hjälp angående usb minne och bilstereo. minnet är ett "intenso rainbow line 4gb". har testat att köra minnet som både fat och fat32, men stereon verkar endå inte hitta det.. det konstiga är att brorsan kör ett usb minne (fat) på samma stereo och det funkar helt utan problem. någon som möjligtvis har en susning om vad det kan vara som är fel? mycket tacksam för svar! (:

Av jobre

Warcraft 3, Starcraft, Unreal Tournament, quake 3, Heroes of Newerth, Någon av alla half-life modar. Brukar klara mig på dom

Av jobre

Vet inte mycket om d-link. Men jag hade ungefär samma problem med en Netgear hemma, Men jag fixade en update på den så funkade det igen. Kanske kan vara boven i dramat här också? Och skriv gärna vad du har för model på d-linken också.

Av jobre

Det var ju riktigt imponerande. Jag tyckte det var extremt tufft. Har inte sett nåt liknande innan.

Av jobre

www.ventrilo.com tror nyaste version där är v3.0.4, är inte så stor skillnad mellan versionerna. Men bra dom fleste ventrilo providers som jag använder mig av t.ex www.e-s.se använder sig av v3.0.4.

Av jobre

Har fått den att funka nu tack för tipset Apilas. Gjorde dock det precis innan jag kollade tråden och nu funkar det. Thumbs up!

Av jobre

Är inte min webcam utan en kompis. Han säger att han inte hittar nån form av modelnr eller liknande på den. Suttit och googlat en massa men inte hittat. Vorre underbart om nån visste. Svar uppskattas.

Av jobre

Vad heter den här webcamen ?

Frågan lyder vad heter den här webcamen ? Har inte drivrutiner till den så måste fixa detta och lite svårt att hitta när man inte vet vad den heter. http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/6090060/2/i.... Där finns det en bild på den. Tack på förhand!