Inlägg

Inlägg som flovv har skrivit i forumet

Hittade tråden nu.
Letar själv efter Pokemon, de äldre säsongerna.
Har ni hittat var man kan få tag på dessa (och nya)?

Mycket tacksam för svar och hjälp då mina grabbar är sålda på Pokemon.

Håller med dom övriga i tråden, 4-5 tusen. Skulle säga 4500, och det är med 250Gb disken (antar att 120GB disken medföljer också när du skrev så).
Glöm inte av att Samsungs 840 och 840 Evo fortfarande har problem med att tappa laddning, dock lättlöst genom att köra diskfresh var 6:e månad eller så, men gör man inte det blir dom jättesega (kan lägga upp bilder om någon vill). Gillar själv Samsungs SSD:r, har bara dom nästan, men det var lite trist dom åren med 840/840 evo.

Skrivet av Ownage:

Vad är poängen med koppen? Blev bara irriterande och stängde videon efter 5 min.

Skrivet av Ownage:

@skog1s: Din analys är fel. Den som läser texten på koppen blir utsatt för ett nervärderande skämt, i detta fall alla tittare. Det är inte koppen utan budskapet. Så jag blev irriterad på att dom drar ett skämt om min penis, inte på koppen...så ja, jag blev irriterad och stängde av, vilket är kontraproduktivt för deras del hälsa till philip diab från mig.

Håller med dig om att koppen är onödig (själv märkte jag inte koppen förrän jag läste din kommentar), förmodligen någon av herrarna som är lite osäker och vill skapa sig lite extra självförtroende med sin egna penis i åtanke. Känns bara som oprofessionellt i detta sammanhang dock. Om man vill skylta med koppen så passar nog sitt skrivbord bättre än en video-podd om teknik.
Tycker annars att båda herrarna skötte snacket bra, som det brukar i podden.

Var det bara jag som tyckte snacket om buttkicker, vid ~25:05, blev fantastiskt roligt när Jonas illustrerar det hela med sina händer och sitt "bongla-bongla-bongla-bong"!?

Nu är de två första låtarna (original som cover) inte min kopp av te (har inte minst lite svårt för just Imagine), och den tredje har jag inte hört alls innan, men det låter okay. Jag skulle säga att det finns något där, men det behöver utvecklas och sedan slipas så kan det nog bli nått.
Jag har själv ingen sångröst, även om takt mm finns, men ett rätt bra öra till vad som är bra och dåligt.
Fortsätt och ge inte upp drömmen om det är artist du vill bli!
Hur gammal är du?

Skrivet av Amstaff:

Köpte den

Skitnöjd för det priset och funkar finfint med Xbox one S, ingen ghosting etc.

Skickades från m.sweclockers.com

Härligt!

Skrivet av Amstaff:

Det är samma som TS länkade till, 6262, dock 65" istället för 55", så samma svar gäller rent generellt för denna också. (Så: Ja.)

Skrivet av PlogarN97:

Jag skrev inte att den inte dög.

Mitt inlägg beskrev att om det bara gäller tvtittande och film så duger ju iprincip vad som helst (inom rimliga gränser, en andersson 42” för 1495 på netonnet kanske inte håller måttet) om man inte har specifika krav på bildkvaliteten eller funktioner i övrigt.

Om man ska pyssla med mer krävande uppgifter som att använda skärmen till datoranvänding eller spel så blir det ju en annan femma och då kan det vara värt att undersöka djupare för just denna skärm. Men om inte de kraven finns så orkar iaf inte jag göra det.

Skickades från m.sweclockers.com

Förstår vad du menar nu, men lätt att misstolka din mening så som du skrev den, tycker jag. 👍

Skrivet av PlogarN97:

Ja om du inte ska spela eller koppla in dator duger väl vilken tv som helst idag, inom rimliga gränser.

Skickades från m.sweclockers.com

Varför skulle inte denna "duga" att koppla in till datorn? Min 6401, från förra året, har jag till dator och det funkar utmärkt till både film och spel! Vad gäller spel så vet jag inte vilka latenser den har, men har spelat 2d-plattform och är själv rätt allergisk till höga latenser och jag hade inga problem med min 6401. Sen om man vill ha högre hertz än 60 så vet jag inte om någon TV som har det, finns det någon?

Skrivet av Ronnie60:

Har själv en phillips med Ambilight och jag kommer aldrig byta till en TV utan! Blev en till ungarna med. Du kommer inte ångra den Tv:n

Håller med Ronnie60, Ambilight är fantastiskt och vill inte ha en tv utan (finns eftermontering för sånt via dreamscreen, men då kostar det 1500+ extra)!!
Har haft Philips TV med Ambilight sen 2011 och förra året köpte jag en ny Philips med Ambilight, 4K och Android TV och jag gillar den skarpt! Det finns bättre TV, men den är riktigt bra och den du länkar till är en efterföljaren till min (6401 / 6501) är riktigt mycket TV för pengarna, tycker jag.

"Intel förutspår"
Dom förespår sig själva sänka priserna alltså, LOL, mycket lustigt uttalande!!

Tack för recensionen!!
Är du fortfarande nöjd med skärmen?

Inte uppdaterat den här på ett tag, blev lite kasst med allt.
280x Toxic (och hd5770) finns kvar om det är intressant. Hade en som skulle köpa det, men han hoppade av dagen efter.

Jag hoppas verkligen dom lyckas med detta, man blev ju ledsen när Bulldozer blev så illa dom den blev, jämfört med Intels "core" :/

Har bud på båda kortet tillsammans för 2200 via PM.
Skall iväg en stund och har inget hänt tills jag kommer tillbaka, säljer jag dom för det.

Buden noterade.

Skrivet av Adam2015:

när slutar budet ??

Vore bra att få klart det i helgen

Skrivet av pback:

Budar 700:- + frakt på 280x (om det är ok att jag budar aningen lägre än efterfrågat startbud)

Skickades från m.sweclockers.com

Det går bra att börja där, hoppas dock det går upp lite till sen

Skrivet av j_miller:

Börja med ett bud på 1000 plus hämtning för gtx 780

Noterat.