Inlägg

Inlägg som flovv har skrivit i forumet
Av flovv

Köpes: Ryzen 5900x alt 5950x

Hej,

Söker en AMD Ryzen 5900x. 5950x är också av intresse.
Beställde 5900x samma dag de kom, men fortfarande inte fått den.

Finns annonsen kvar är det fortfarande intressant.
/Stefan

Läs hela annonsen här

Av flovv
Skrivet av snajk:

Vad jag förstår är det vissa serier där de inte äger rättigheterna till den svenska dubbningen och därför måste de dubbas om vilket tar lite tid. Det verkar mest vara lördagsmorgon-serier som Duck Tales, Talespin, Nalle Puh och Darkwing Duck även om några finns, Räddningspatrullen och Bumbibjörnarna, vilka tyvärr är de sämre av dessa i mina ögon.

Tack för svaret, det förklarar en hel del.
Trist att det skall vara så, det är ju de dubbningarna jag gärna vill höra igen
Inte för det har med saken att göra, men varför gillar du inte Räddningspatrullen och Bumbibjörnarna? Själv är dessa några av mina favoriter, typ tillsammans med de andra du skrev
Just Bumbibjörnarna, eller Gummi Bears som den hette även i Sverige när den sändes på engelska, tror det var 1985, håller rätt bra än idag, även om den inte är så mycket för vuxna (humår som inte de små snappar upp bla), så har jag nog mycket nostalgi kvar där, speciellt den engelsk-talande. Har sett hela serien med min "stora grabbar" på svenska för några år sedan, och de senaste säsongerna såg jag aldrig som barn
Räddningspatrullen är "söt" och det finns nostalgi kvar för mig, men är lite jobbig ibland också tycker jag
Dom andra är kanske "lite mer vuxna".

Hoppas Disney kan lösa de klassiska dubbningarna på nått sätt, men kanske är svårt.

Av flovv

Är det bara jag (kan nämnts i tråden, inte läst allt) som tycker det saknas mycket här Disney+ här i Sverige? USA fick mycket mer (shocking)!
Är det någon som vet om det skall fyllas på med mer och när i så fall?
Det jag saknade direkt var Nalle Puh serien från 90-talet. Minsta grabben gillar Nalle starkt och tänkte att det blir ju perfekt när vi får tjänsten, men den var ej där. Saknar också den klassiska Duck Tales från 90-talet, även om den nya är riktigt bra, även för mig som är rätt gammal nu, kul att se med de lite större grabbarna, även om jag helst hade sett den på engelska så är svenskan bra

Av flovv
Skrivet av Zaltrip:

Fick meddelande idag om att mitt 3080 Tuf från inet skulle packas (stod att det skulle levereras i januari förut) men med alla nya lanseringar som pågår så tänkte jag att jag gott kunde fortsätta vänta och avbokade.

Intressant, när beställde du?

Av flovv

Låter som TS trollar eller vill ha uppmärksamhet, eller för all del har noll koll på cpu:r. Om det senare är sant så är frågan sanktionerad, men inte troligt när man läser TS senare svar.

Av flovv

Började kolla en massa matcher 2011/2012 när Husky och Day9 kommenterade GeForce Pro/Am tuneringen (tror den hette så), det var fantastiskt skoj!! Såg en del efter den tuneringen också, mest på Husky, men hade svårt att hitta voddar mm (som inte kostade), sen kom annat imellan, livet.
Det hela togs upp igen med Katawice 2019 IEM, såg varenda match som sändes på twitch och sen dess har jag sett de flesta tuneringar, och givetvis alla GSL!!
Riktigt kul att vi har en finländare som är så grym, rikigt kul att se Serral spela och vinna massa stora tuneringar!!
Var lite orolig i vintras när man inte såg nått om bär GSL skulle börja och tiden bara rann iväg, men det löste sig det med 😁

Kul att SC2 fortfarande lever!!
Undra hur en 3a skulle se ut och om/när en sådan skulle kunna komma.

Av flovv

Kan du lägga upp en bild?

Av flovv
Skrivet av Pyoko:

Får fortfarande 15 Mbps på 4K Netflix så inget verkar ha hänt där.

Samma här, 15Mbps i 4K, sen att jag såg Breaking bad som är rätt grynig gör det lite svårt att avgöra om dom sänkt bitraten ändå och bara "lurar" min TV

Av flovv
Skrivet av Enity:

För det första sa jag videokonferens, dvs sitta med webkamera.
För det andra så går det bra att göra det ni ska göra utan att dela skärm också. Däremot är det ju självfallet så att det är högst troligt att det är mindre effektivt och svårare, men det förändrar ändå inte faktumet att det går.
Observera att jag märker ord när jag säger att jag inte kan komma på något som inte går att lösa på något som helst sätt utan att dela skärm. Även om det skulle ta 8 timmar att utföra något som normalt sett tar 5 minuter så är det fortfarande möjligt att göra.

Skrivet av cyklonen:

Det där var bland det dummaste jag läst här...

Håller med dig(!), men hen vill väl bara ha rätt.

Av flovv

10/10, första gången på sweclockers quizar.
Alltid kul när det kommer en ny, även om vissa är man rätt lost i ibland

Av flovv

Spelade aldrig dessa (testade en gång tror jag) fastän jag gillade RTS (dune2/warcraft1-3/starcraft1-2), men enligt trailern ser det ut som dom gjort en remaster som "man skall göra", ser riktigt bra ut, allt!

Nästan lite sugen, men har inte tid nu för tiden. Blir snart lite RTS dock, lovat grabbarna att jag skall spela Starcraft Remasted (dom kollar på, brukar vara helnöjda med det) innan vintern är slut (lovade det i våras/somras). Har velat dra ut på det så länge som möjligt, bara bra om dom är lite äldre. Bara Mars kvar på "vintern" så blir nog att vi börjar idag eller imorgon faktiskt

Av flovv

Tycker det är kul att maskiner som detta testas(!), även om jag inte hade köpt något liknande själv.
Det jag saknar i testet är något att jämföra med.
Jag fattar att den presterar mer eller mindre samma som en annan maskin med en 9900K och ett 2080ti, men ändå vill man har något att jämföra med, typ motsvarande maskin från Inet/Webahallen etc. Alternativt en prisklass ner från samma försäljare / annan försäljare.
Förstår att det är svårt att få fram en maskin till för ett sådant test, men tycker att det saknas.
/f

Av flovv
Skrivet av Labanius:

Jag har en xz1 compact i mkt bra skick, har haft den som andra telefon och inte haft med mig den så mycket.
Vad hade du tänkt dig för pris ?

Skickades från m.sweclockers.com

Du har pm.

Av flovv
Skrivet av Betty (Kung Pow):

Jag tror jag har en xz1 compact I gömmorna, ska kolla när jag kommer hem!

Skickades från m.sweclockers.com

Ja gör det!

Av flovv

Köpes - Sony Xperia XZ1 compact eller Z5 compact

Söker en sony xperia xz1 compact (helst) eller z5 compact.
Så bra skick som möjligt, hör av dig vad du har.
Möjligen intresserad av 2st XZ1 compact.

/Stefan

Läs hela annonsen här

Av flovv
Skrivet av Jacob:

Bilder som visas vid laddning, val av kampanj, karaktärsporträtt och mycket mer har plockats fram av en dataminer! Handlar om totalt 85 bilder. Hype is real.

Alla bilder finns på Wowhead

https://cdn.sweclockers.com/artikel/fil/75757?key=0bd7ee067b01bbf94d67cc0fb4531a04

Ser ritkigt trevligt ut! Borde släppas på Blizzcon (eller är det officiellt?) och det är inte långt kvar nu

Av flovv
Citat:

Från artikeln:
Dell XPS 13 har sedan introduktionen år 2015 genomgått ett flertal iterationer med en rad olika förbättringar.

Kanske är att peta på detaljer, men jag har (fortfarande) kvar min Dell XPS 13 från 2012 med en Sandy Bridge, vilken jag har för mig är första versionen av XPS 13. Så lite tidigare än 2015 kom nog modellen.

Av flovv

Jag har några HP Procurve switchar med PoE som skall säljas om det är intressant (även utan PoE om det skulle vara intressant i annat syfte). Dom kanske är lite väl maskiga om du bara skall köra 4 kameror då det är 24-48 portar på dom om jag minns rätt.
Kan inte modellnamnen i huvudet, men kollar hemma om det är av intresse.

Av flovv

Hade missat denna nyhet när den kom, såg den först nu.

Ser ut att vara ett underbart ställe!! Hade gärna hängt där till och från, lite ont om tid nu för tiden med stor familj, men det största problemet är ju som många andra, avståndet. Är en rätt bra bit från Göteborg.
Någon som vet om liknande finns i eller runt om Göteborg?

Stort cred till herrarna som driver detta, ser fantastiskt trevligt ut!

Av flovv

Riktigt snyggt och clean:t!