Artiklar

Artiklar skrivna av Ragnarok
14

Nu fungerar APO-optimeringar på 13:e generationen Intelprocessorer

Med de senaste DTT-drivrutinerna för Intel-baserade moderkort kan de som har en Core iX-13XXX-processor aktivera speloptimeringarna APO.

56

Kritisk sårbarhet upptäckt i Asus-routrar

Företaget uppmanar användare att uppdatera snarast möjligt.

54

Nvidia lanserar verktyg för skarpare video

Med det gröna lagets senaste drivrutin anländer Video Super Resolution, som lovar bättre bildkvalitet och utsuddade artefakter i strömmad video.

65

Cyberpunk 2077 får DLSS 3 med Frame Generation

Efter att ha fått stå i Nvidias rampljus för DLSS 3 är det dags för vanliga spelare att få tillgång till uppskalningstekniken i spelet.

117

Nvidia avslöjar prestandanivå och svag tillgång för Geforce RTX 3090

Något oväntat presenterar Nvidia själva hur Geforce RTX 3090 står sig mot RTX 3080, och att tillgången kommer vara begränsad.

22

Nvidia släpper drivrutin med stöd för DirectX 12 Ultimate

Microsoft bakar in stöd för ray tracing och prestandaförbättrande funktioner i ett gemensamt gränssnitt som Nvidia nu omfamnar.

14

Nvidia arbetar på TU102-krets skräddarsydd för Geforce Now

Nvidias kommande grafikkrets som tidigare påståtts ligga till grund för Geforce RTX 2080 Ti Super kan istället vara en skräddarsydd grafikkrets för strömmande speltjänsten Geforce Now.

24

Nvidia introducerar Creator Ready Drivers – drivrutiner för digitalt skapande

Vid sidan om Game Ready Drivers börjar Nvidia erbjuda uppdateringar med märkningen Creator Ready Drivers. Fokus ligger på produktivitet, med optimeringar för diverse mjukvaror.

234

Nvidia släpper drivrutinen Geforce 417.71 med stöd för VESA Adaptive Sync

Som utlovat lanserar Nvidia idag en ny Geforce-drivrutin, som gör det möjligt att aktivera G-Sync på skärmar med stöd för VESA Adaptive Sync.