Inlägg

Inlägg som meriax har skrivit i forumet
Av meriax

Fick med mail att kampanjen förlängs av Samsung.

Av meriax
Skrivet av twit:

Backar vi sisådär 10-15 år var det nästan alltid mer fördelaktigt att teckna ett abonnemang på en telefon än att köpa den löst, då operatörer gav en "kick" (som det kallas) på telefonens kostnad för att locka kunder att teckna fler (för operatören mer lönsamma) abonnemang.
I takt med att abonnemangsmarknaden mättades (antar jag, jag är inte säker på bakgrunden) blev det mer ovanligt och många operatörer tog bort systemet - men nu verkar det ha blivit vanligare igen.

Hm okej, ja de flesta verkar ha bundna abonnemang bara, men antar Tele2 går runt ändå.

Av meriax

Om man kollar på Elgiganten och delbetala med Tele2 abonnemang ser det ut som att "alla" telefoner blir ca 1000 kr billigare, eller möjligtvis 650 om man måste betala för minst en månad, vilket inte är helt klart. Lite konstigt eller? Frågade dock i deras chatt och fick som svar att om man avslutar abonnemang får man en slutsumma att betala på hela mobilen så... Verkar fungera?

Av meriax
Skrivet av Viktorph:

Jag behövde inte göra det senast jag gjorde så.

Beställde du du en ny mobil med nytt nummer och behållde det gamla? Varför kontaktar de ens gamla operatör? Tänkte så ens surf och saker inte försvinner bara sådär.

Av meriax
Skrivet av omdull:

följdfråga på det, måste man betala första månaden på abonnemanget också?

Det står samma Minsta kostnad på olika dyra abonnemang så borde inte göra det.

Av meriax

Är lite sugen på Pixel 6a erbjudandet med Tele2 abonnemang. Hur fungerar det med att avbeställa abonnemanget? Kan man bara köpa mobilen med nytt sim och nummer, avbeställa abonnemanget från tele2 och sätta in sitt gamla sim?

Av meriax

Någon här som fixat en bra lösning till ett 60x60 fönster? Verkar som de flesta lösningar med tyg o dragkedja är för stora fönster..

Av meriax

Har någon tips på fönsterkit till mindre fönster, typ 0,6x0,6m som öppnas åt sidan? Har en AC från Electrolux.

Av meriax
Skrivet av wiruxz:

Beställde kort från komplett igår ca 14.30, skickades 21.30 samma dag, så borde få hem de i början av veckan.

Huh, jag beställde för 40 dagar sen och fick att det skulle skickas igår, men de har inte skickat det än av någon anledning. Aja får det väl på tisdag ändå antar jag!

Av meriax
Skrivet av smurfb:

Någon som handlat på webhallen och vet var man hittar kupongen till gforce now och COD?

Kollade runt lite och läste att man får kupongerna i Geforce Experience, ska gå att hitta "REDEEM" någonstans bland spelen eller något sådant.

Av meriax
Skrivet av vIKz3080:

Var 16.02 då du faktiskt beställde eller beställde du vid 15.00 - 15.20 typ och beställningen enbart bekräftades vid 16.02?

Beställde ett annat kort först kanske 5 min efter release och det gav 17/09/2020 15:26.
Och efter kanske 15-30 min beställde jag detta istället, så skulle tippa på lite innan 15:30 kanske?
Kollade dock min order nu och leveransen gick precis över till Behandlas!

Av meriax
Skrivet av vIKz3080:

Vilken modell och när la du beställningen?

3080 TUF OC
17/09/2020 16:02

Av meriax

Om det står "Reserverad (I lager)" hos komplett, är det helt fortfarande inte säkert jag får det snart? Eller är det så det ser ut för alla?

Av meriax

Fått min beställning på komplett, fanns kort när jag beställde men det står på min ordersida att det förväntas 30e oktober så... Segt.

Av meriax
Skrivet av Blackwizard:

Jag är mest nyfiken ifall jag behöver uppgradera mitt nätaggregat från 650W till rekommenderat eller högre.

Ja funderar också på samma sak, hade varit riktigt skönt om 650 räcker och man slipper dra om allt, och ett nätagg är inte helt gratis heller för den delen!

Av meriax

Tja!

Min polare köpte paketet från komplett, men verkar vara något krångel med grafikkortet eller något åt det hållet. Får "video tdr failure" på grund av filen "atikmpag.sys".
Det har gjorts en ominstallation av Windows, men problemet är fortfarande kvar.. På nätet står det mest om att ominstallera drivers, men en ominstallation av Windows borde tagit hand om den delen. Inte säker på vad annars det kan vara.ö

Av meriax

Så... Finns just nu två erbjudanden på bra trådlösa högtalare:

Hardman Kardon Onyx 2 Studio för 1490kr:
http://cdon.se/mobiltelefoni/hkkampanj/

Audio Pro Addon T3 för 1190kr:
http://www.elgiganten.se/product/ljud-bild/hogtalare/ADDONT3G...

Är lite osäker på vad, båda har bra reviews, har bra högtalare hemma, men kan vara gött i köket/ute/hos andra. Hur smidig är formen på Onyx t.ex? Och audio pro har bättre batteri t.ex men Onyx har mer effekt om den är ipluggad i vägg... Inte lätt!

Av meriax
Skrivet av Godsfist:

wth??? vilken stol vare?

Silverstone.

Av meriax

Uhm... I måndags fick jag ett meddelande att det var lagersaldo-fel osv, men sen idag fick jag ett mail om att den skickats? wat

Av meriax
Skrivet av godspeed:

Bör även tilläggas att jag just läst igenom deras köpvillkor och det där med Fri retur är något jag undrar över och rekommenderar alla att kontrollera med dem, för följande står på deras sida, kommer själv kontakta dem och fråga om nedan;

"Fri retur

Öppet köp
Chilli erbjuder er som beställt varor på vår hemsida eller i butik kostnadsfri retur om ni ångrar ditt köp inom 3 dagar. En vara kan dock returneras i upp till 14 dagar mot en avgift 795kr för produkter som är hemlevererade eller 195kr för produkter som är levererade till servicepoint. Detta gäller efter mottagen leverans, förutsatt att produkten returneras omonterad, komplett i originalemballage samt med kvitto. Om man är osäker på produkten skall man hantera den varsamt så att den går att returnera i säljbart skick, alltså oanvänd, och i originalemballage."

Då menas väl att man har fri retur tre dagar och sen har man öppet köp (som kostar 800 kr)?

Skrivet av seal33:

Får väl skäll nu när jag skriver om dessa stolar igen, men såg att priserna nu ligger på strax under 2000 pengar på chilli och trademax.

De har även tagit bort t.ex Silverstone.