Inlägg

Inlägg som Hugashaka har skrivit i forumet
Av Hugashaka

Dags för en gammal reklamslogan: ”Där Cerwin-Vega flyttar in, flyttar grannarna ut.”

Av Hugashaka

Hade det varit någon annan än Epic och Spotify som hade framfört kritiken så hade jag antagligen känt mer sympati.

Av Hugashaka

”Om att köpa inte är att äga, så är inte piratkopiering att stjäla” - Okänd

Av Hugashaka

Jag passar på att fira genom att se till att tömma kaffeautomaten på kontoret. Utan hjälp.

Av Hugashaka

Ska vi gissa på att detta kommer med ytterligare en dubblering av reklammängden för att övertala folk som kanske inte riktigt har vågat ta steget upp till full premium?

Av Hugashaka

Mitt konto är reggat 11/11/11.
Jag tror ni vet varför...

Av Hugashaka

Ska bli intressant att se GN slita isär denna. Det ser ju ut som samma grundchassi som Alienware har använt de senaste 15 åren eller så, men med 20kg plast borttaget.

Av Hugashaka

Betyder detta att Sotify äntligen kommer att ha råd med kollektivavtal?

Av Hugashaka

Om detta stämmer så känns det ju snarast som att nVidia gör slag i saken för att konkurrera ut sina partnertillverkare en gång för alla. Vet ju inte direkt hur fördelaktiga dessa förmåner faktiskt är när partnertillverkarna klagar på att de måste sälja till förlust om de ska hålla MSRP.

Av Hugashaka

Skarpaste kniven i skedlådan...

Av Hugashaka

Jag skriver sällan recensioner, men jag använder dem ganska ofta vid köp. Dock så finns det en väldigt kraftig bias bland recensionerna, då folk sällan skriver en recension på en okej produkt. Det är fantastisk eller fruktansvärd som gäller.
Jag använder mig främst av de negativa recensionerna för att få fram eventuella brister och problem med produkten, men sållar bort inlägg likt: '' Kass produkt, köp ej'', då detta inte ger någon information.

Av Hugashaka

Om dessa mot förmodan är så bra som utlovat så hoppas jag på att man släpper 180/140mm varianter. Stockfläktarna i mitt FD Torrent är något högljudda...

Av Hugashaka

Silverstone bygger drönare med kylförmåga hade kunnat vara en annan titel...

Av Hugashaka

Förutom det jag skrev ovanför: Om det blir något fel på nätagget så blir det väl surt att reklamera om man måste felsöka aggregatet och kablarna separat, eftersom den ena ska iväg till Phanteks, och den andra till Cablemod?

Av Hugashaka

Säg att motsvarande nätagg med kablar kostar 1700kr. 1000 kronor mindre blir alltså 700kr. Ska vi gissa på att Cablemod i sådana fall tar 1500kr för en kabeluppsättning?

Av Hugashaka

Tycker faktiskt att denna var väldans snygg. Men jag håller nog kvar mitt Phanteks Evolv Shift XT. Men om päronens dator skulle passa på att dö, så...

Av Hugashaka

Inte direkt estetiskt tilltalande, och priset får mig att skaka på huvudet. Men vem vet, det kanske bara är jag som har dålig smak?

Av Hugashaka

Jag sitter och lider mig igenom alla 5-sekundersreklamer, och trycker på ''hoppa över'' på alla längre reklamfilmer som tillåter det.
Dock så kan jag inte med gott samvete betala för YT-premium/lite så länge som man undviker att moderera sin plattform i ordentlig utsträckning. Att man kan lägga in copyright claims och liknande helt utan att lägga fram några bevis, och därmed stjäla från content creators är ingenting som jag kan ställa min plånbok bakom.

Av Hugashaka
Skrivet av Swedishchef_90:

Hur många reserver behöver man? Enbart ett kort har dött för mig, då jag OC för första gången typ 2003...
Har ändå ägt 8 kort sen 96...

Handlar väl egentligen inte om att man behöver en massa reservkort.
Det är mest det att man inte riktigt har bemödat sig med att göra sig av med den tidigare generationen när man har uppgraderat.

Av Hugashaka

7900 XTX i huvudburken, 2060 i mediaburken.
6900 XT samt 1080TI i reserv.