Inlägg

Inlägg som Jamtland har skrivit i forumet
Av Jamtland

Är det bara jag som känner att vissa ord godkänns och andra inte, jag vet att böjningar inte ska godkännas men de känns som att vissa ändå gör det.

Av Jamtland

Kommer garanterat att köpa det senare men jag vet hur besviken jag var på d3 när det kom så det misstaget gör man ju inte igen.
Håller mig till Path of Exile tills dess.

Av Jamtland

alltså detta är så jäkla pinsamt men jag hette bubbenpotter på Lunarstorm för att jag kallades för bubben och gillade harry potter, skämskudden på den.

Av Jamtland

Jag lånar denna tråd, jag har telias värdelösa zte "router" som förövrigt kräver ts9 kontakt, jag har köpt en riktantenn som jag ska sätta upp ute på nocken på huset och jag ser masten så att säga så jag förväntar mig en ökning i hastighet, men denna router vill jag hiva långt bort så kan nån tipsa om någon som kan passa mig säg runt 1500-2500 kr så vore jag tacksam.

Mvh

Christian

Av Jamtland

Varvar mellan PoE, Last Epoch, d3 och homm3 som jag aldrig kan ledsna på verkar det som.

Av Jamtland

Min ocd älskar detta

Av Jamtland

Jag var sån förr men nu vill jag helst aldrig byta telefon, jag gick från android till ios när Apple släppte 12 mini och denna vill jag helst aldrig byta.

Av Jamtland

Hardcore
D-Fence Turbo

Av Jamtland

Hela Chicago serien tycker jag att man ska se i rätt ordning för den delen, då har man något att göra

Av Jamtland

Jag har försökt att gå över till Xbox men det är på någotvis lite mindre socialt även fast man kan snacka där med. Plus att spelen jag kör som finns på båda plattformarna är bättre på pc.

Av Jamtland

Jag byter helt enkelt när jag hittar något som jag finner intressant, sist jag bytte gick jag från android till Apple för att få en vettig telefon under 6”

Av Jamtland

Jag har 80cm djup men enbart för att jag använder bordet som armstöd, hade helst gått ner till 60 och lärt mig använda stolens armstöd istället.

Av Jamtland

Jag startar det nya året med att flytta 50 mil söderut. Känns lite skevt men de blir nog bra tänker jag mig.

Av Jamtland

Du får 4600

Av Jamtland

4000 hämtar idag

Av Jamtland

3500 hämtar

Av Jamtland
Skrivet av anon322047:

klockrent , Nvidia förtjänar inga kunder eller konsumenter längre .

Håller med endast på grund av deras bullshit med geforce partner program.

Av Jamtland

Ja ska googla genom de ni skrivit så återkommer jag med vad jag valde. Risken är ju stor att ja kommer ha 3 olika.

Av Jamtland

Trådlös mus för större variant av hand?

Som rubriken säger, jag har storlek 11 i handskar och som dom flesta i samma sits vet om så är inte datormöss gjorda för större händer men tänkte ja kollar om nån möjligtvis har upplevt samma men hittat något som funkar.
Idag kör jag mionix naos qg för den känns närmast okej av trådade möss men skulle vilja ta mitt liv från ett skrivbord till tvn nu när det finns skärmar som levererar tillräckligt.

Av Jamtland
Skrivet av HappySatan:

Inte ofta man hör något positivt från ryskt domstolsväsende, men det här är bara att lyfta på hatten för. Det vore fantastiskt om Apple tvingades öppna upp lite.

Håller helt med.